Na hát ez nekünk is így volt. Suliban 286-osok voltak DOS-al, nekem már ott volt a táskába a 386-os laptop. Kellet írni valami feladatot, én persze hogy arra írtam meg, azt azért kaptam egyest mert a 286-os gyenge volt hozza
Mikor én számtechből szigorlatoztam, egyik témakörben a korszerű tároló eszközökről kellett beszélnem. Megkérdeztem a vizsgabiztost, melyiket mondjam, ami a könyvben van, vagy amelyik korszerű? Számtechben 2-3 év alatt is sokminden elavul, nekünk meg 5 éves könyvekből oktattak
Azért nálunk az is baj hogy nincs mire kiképezni az embert, szóval kb fogalma sincs senkinek sem hogy mi fog kelleni x év múlva
Pl építőipari szakmákban alig van tanuló évek óta erre csinálnak egy csok nevű dolgot és nincs ember aki megcsinálja
Kőművesek, festők többsége már a jövő évre tele vannak
Diploma téren is van anomália: gyerek informatikusnak akart menni, duál képzésre mert annak értelme is van, egyszerűen nem volt ilyen lehetőség pár embert vesznek fel így a cégek
"sima" informatikusnak felvették a gamfra, de annak úgy nagyjából semmi értelme
Azóta agyalt és operatőr akarna lenni, 2 évente van felvétel 3 milla a képzés ára és 2 évente 6 embert vesznek fel erre a képzésre
Itt se lesz fű kb sosem
Bár ha olyan az öntözés hogy talaj nedvesség tartalmat méri akkor esetleg
Jó felment ennek a szarnak is az ára én 7 ezerre emlékeztem köbméterére, de aztán lehet 9 volt.....na de akkor sem 12
Nekünk a technikumban mondta a matektanár, aki eléggé magas szinten tudta (mint minden tanár a Bláthyban), hogy maguk közül legfeljebb tizen kapnak oklevelet. Kinevettük. 9-en végeztünk az indulo csapatból.
Ez olyan cucc elvileg mint amit az aszfalt alá raknak nem ? Meszes cucc és összeáll mint a beton valami ilyet magyarázott egy ember egyszer nekem amikor kérdeztem
Elég gány. Mileszez?
Egyébként azzal.a.murvával jobb lesz ha elég vastagon raktad.
Mondjuk én a vasaltbetonban hiszek, nekem mindenhol az van alatta, van ahol 25 cm a beton.
A rokon gyerekek, pl. a belgiumi főiskola első napjától egy robotot kezdtek építeni, az MI programozással együtt és az ahhoz szükséges dolgokat tanítják, hogy tovább tudják építeni. A robot addigra lesz kész mire megkapják a diplomát.
Kicsit több értelme van mint a vas-szén állapotábrát fejből lerajzolni, úgy hogy se kémikus, se kohász nem vagyok.
A magyarnak meg nem az oktatási rendszertől van kreativitása, hanem annak ellenére mindig volt valami parazita a nyakunkon, ezért ha boldogulni akartál akkor ügyeskedni kellet, meg magadnak megcsinálni.
http://youtu.be/IA3n3sGtK4E
Pl építőipari szakmákban alig van tanuló évek óta erre csinálnak egy csok nevű dolgot és nincs ember aki megcsinálja
Kőművesek, festők többsége már a jövő évre tele vannak
Diploma téren is van anomália: gyerek informatikusnak akart menni, duál képzésre mert annak értelme is van, egyszerűen nem volt ilyen lehetőség pár embert vesznek fel így a cégek
"sima" informatikusnak felvették a gamfra, de annak úgy nagyjából semmi értelme
Azóta agyalt és operatőr akarna lenni, 2 évente van felvétel 3 milla a képzés ára és 2 évente 6 embert vesznek fel erre a képzésre
Bár ha olyan az öntözés hogy talaj nedvesség tartalmat méri akkor esetleg
Jó felment ennek a szarnak is az ára én 7 ezerre emlékeztem köbméterére, de aztán lehet 9 volt.....na de akkor sem 12
- Nagy burgonya, nagy üdítő mehet?
Amugy bölcsész diplomával mit vársz?
Egyébként azzal.a.murvával jobb lesz ha elég vastagon raktad.
Mondjuk én a vasaltbetonban hiszek, nekem mindenhol az van alatta, van ahol 25 cm a beton.
Kicsit több értelme van mint a vas-szén állapotábrát fejből lerajzolni, úgy hogy se kémikus, se kohász nem vagyok.
A magyarnak meg nem az oktatási rendszertől van kreativitása, hanem annak ellenére