Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atis kedvence.
Ez színtiszta idő rablás volt, szerencsére sokszor tekertem bele...
Na hát ez nekünk is így volt. Suliban 286-osok voltak DOS-al, nekem már ott volt a táskába a 386-os laptop. Kellet írni valami feladatot, én persze hogy arra írtam meg, azt azért kaptam egyest mert a 286-os gyenge volt hozza
Meg kell írni, át kell nézni, felsőbb körökben elbírálni majd nyomtatni. Ez nálunk alapból több év, szóval egy 5 éves könyv inkább 7-8
Ha kilopta az osztrák szemét szerinted megreccen egy földtolvajástól?
Mikor én számtechből szigorlatoztam, egyik témakörben a korszerű tároló eszközökről kellett beszélnem. Megkérdeztem a vizsgabiztost, melyiket mondjam, ami a könyvben van, vagy amelyik korszerű? Számtechben 2-3 év alatt is sokminden elavul, nekünk meg 5 éves könyvekből oktattak
Azért nálunk az is baj hogy nincs mire kiképezni az embert, szóval kb fogalma sincs senkinek sem hogy mi fog kelleni x év múlva
Pl építőipari szakmákban alig van tanuló évek óta erre csinálnak egy csok nevű dolgot és nincs ember aki megcsinálja
Kőművesek, festők többsége már a jövő évre tele vannak
Diploma téren is van anomália: gyerek informatikusnak akart menni, duál képzésre mert annak értelme is van, egyszerűen nem volt ilyen lehetőség pár embert vesznek fel így a cégek
"sima" informatikusnak felvették a gamfra, de annak úgy nagyjából semmi értelme
Azóta agyalt és operatőr akarna lenni, 2 évente van felvétel 3 milla a képzés ára és 2 évente 6 embert vesznek fel erre a képzésre
Nekem inkább ugy tünik az utpadkát kaparta fel valami kisebb forgalmu uton.
Ne piszkáljátok már nem látjátok, hogy szegény a Tüzép kapuból söpörte össze vödrönként?
Itt se lesz fű kb sosem
Bár ha olyan az öntözés hogy talaj nedvesség tartalmat méri akkor esetleg
Jó felment ennek a szarnak is az ára én 7 ezerre emlékeztem köbméterére, de aztán lehet 9 volt.....na de akkor sem 12
Tudjátok, mi az a kérdés, amit a friss diplomás bölcsész általában az első munkanapján feltesz?
- Nagy burgonya, nagy üdítő mehet?
Nem, sima köbányábol valo aprora tört kö. Ha nem.baszták át
Absztrakt müvészetnek hivják.
Amugy bölcsész diplomával mit vársz? egyeneseket meg derékszöget?
Nekünk a technikumban mondta a matektanár, aki eléggé magas szinten tudta (mint minden tanár a Bláthyban), hogy maguk közül legfeljebb tizen kapnak oklevelet. Kinevettük. 9-en végeztünk az indulo csapatból.
Ez olyan cucc elvileg mint amit az aszfalt alá raknak nem ? Meszes cucc és összeáll mint a beton valami ilyet magyarázott egy ember egyszer nekem amikor kérdeztem
Jó kis ausztenites vas - ne becsüld le azt se!
Mert gagyi diplomád van. Egy rendessel elég jól el lennél. Persze ahhoz tanulni is kellett volna
Elég gány. Mileszez?
Egyébként azzal.a.murvával jobb lesz ha elég vastagon raktad.
Mondjuk én a vasaltbetonban hiszek, nekem mindenhol az van alatta, van ahol 25 cm a beton.
A rokon gyerekek, pl. a belgiumi főiskola első napjától egy robotot kezdtek építeni, az MI programozással együtt és az ahhoz szükséges dolgokat tanítják, hogy tovább tudják építeni. A robot addigra lesz kész mire megkapják a diplomát.
Kicsit több értelme van mint a vas-szén állapotábrát fejből lerajzolni, úgy hogy se kémikus, se kohász nem vagyok.

A magyarnak meg nem az oktatási rendszertől van kreativitása, hanem annak ellenére mindig volt valami parazita a nyakunkon, ezért ha boldogulni akartál akkor ügyeskedni kellet, meg magadnak megcsinálni.