Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maradjunk annyiba zotyám a te méretedhez mérten minden japán autó gáz
Bár értelmezhetnénk ezt úgy is, hogy te vagy a gáz a japán autókhoz képest
Nézz rá a Swift Sport árára is.....
tucc venni 5,3 ért is ha már lúd legyen kövér, úgyis utolsó autónak tervezed
honnan veszitek ezeket a köbcentiket? Az új vitarák 1 literes motorral készülnek azt viszik mint a cukrot. Én akkora kasznit nem vennék ilyen kicsi motorral. Faternak van a régi grand vitarája 2000-es benzines az becsapja a 10-12 litert. Mondjuk betont nem lát
az amit felfényképeztél 11x6+7= 73 db 40x40 es gyeprács x 500= 36500 ft Ha homokra rakod + a saját munkád Hogy jön ez ki neked 5 kilóra a folytatás
13,7 szer ennyit meg tudsz csinálni 5 kilából Nagyon berúgsz a szomszédba is folytatod
Mostanaban a bimmer garázst nezem.
Asszem maradok az opelnel, de jo nezni.

http://youtu.be/Gtg4DMnnAzQ
Köszönöm.
Nekem egyébként hibridem van,furcsa volt megszokni,de jó.
Autópályára felesleges,bár ott is rásegít a villany,de keveset.
Tisztán elektromos üzemben egyetlen métert sem tud megtenni.
Jah, ezert keresem a leg lepusztultabbat, ami meg megy a leg olcsobban. Eddig meg nem igen talaltam, de szivosan keresem.
Mit jelent az,hogy kamu hibrid?
Ez a furgon vásárlás nagyobb lutri mint a személyautó. Kurva rosszkor akarunk autót venni, euro5 végét kellett volna megfogni
Az ismerős ellenőrizhető eladó élettel nem gond,de utcáról beesve nem fogod ki,és nem is lesz olcso
Ami így ránézésre is jó volt az 4,7-4,9 Milla volt.ceges flottabol 80e el.A 2,5 Milla nettó egy Citroen 3,0 és volt és aukcióbol,semmi előélet.
Én megbízom ebben a srácban, tudom hogy itt beülnek és Stuttgartban kiszállnak belőle tempomat 110-zel.
Pedig az szar olasz!
Az alfa felett allok.
És nagyfejű is. Nem egy alfa altípus.....
Nekem nem gaz, rovidlabu fajta vagyok.
Ennyiert vagy olcsobban lattam ilyeneket, bar a nepper megmondta, kibaszottul semmire nincs garancia, se futasra se szervizekre, se meghibasodasokra.
Es mind muszerfala kb 400 nal bekrepal, tipushiba, javitjak de nullaval indul.
Amugy a 2,3 as iveco szarmazek, a valtoja krepal be eloszeretettel. De raaltak kemenyen a javitok, cseredarab elleneben adjak a felújítottat, a vezerles logikusabb mint a ford 2,2 es es szijas-lancos.
Toloajto, hatso ajto a sokat futottakon gatya.
Viszont tenyleg kurvakonnyu szerelni amilyen behemot. De kell is.
Rövid az ülőlap is, a vezető ülés sem egy nyeremény.... ráadásul, miután lefelé kell nyomni a gazt, begörcsölt a combom a 4. óra után Tempomat nélkül nem szabad megvenni
Én is most tudtam meg... lecsaptam volna rá én is
A jobb oldali pad ules kegyetlen, a vezeto ules kenyelmes, a pad hattamla szoge miatt kinszenvedes.
At kell cserelni szimpla ulesre bontobol.
Nagy egykedvu vonat.
kell egy tolatokamera.
Én így vagyok az öreg bárkával. Ez már nálam fejezi be, de lehet még vagy tíz éve is...
Azzal voltunk kint németben a motorert... egy éves 64e km, 2.3 multijet, ducato maxi
Motorikusan jó, kb 110 a kényelmes utazója, hosszú távon geci kényelmetlen
Az nekem sok. Arban. Majd akad valami pusztulat. Csak ne hiace legyen.
Netto 3milla, 14-es, valós 350ezer km-es ducatot most adtak el ismerősömék