Igen, ez így van, ezért kell a szivattyút odavinni a víz mellé !Az, hogy milyen magasra nyom , csak a szivattyú járókerekei számától függ, és általában ezért raknak bele a vízbe a szivattyút, és az a búvárszivattyú!
Mert azt mondták nekik, hogy oda kell menni, feltartani a vörös hordát! Mint a két nagybátyám akik ottmaradtak,ott alusszák örök álmukat! !!Nem pedig bujkáltak a behívó elől mint a bolsevisták vagy a zsidók!!
Mi abban a buzulás ,ha téged nőnek nézlek pl?
Hiszen semmi nem utal arra ,hogy férfi vagy...a kinézeted meg főleg
Az hogy férfiatlan vagy az valami pesti szokás ,vagy az igényes lakhelyednek köszönhető,ahol 10 percenkenként száll el egy repülőgép a fejed felett.
Én is meghülyülnék nyugi...elismerem
Hajdúszoboszlón anno felavattak egy üdülőt...lehettem úgy 17 éves.
Azt a nevet kapta,hogy RÁBA.
Jött az átadó..ünnepség,nyitóbeszéd,átadás...és ünnepi keretek között lerántották a leplet a szálloda nevéről a bejárat felett. Kis idő múlva halk nevetés tört fel,ami lassan de biztosan erősödött. Mivel ez SZOT üdülő volt. Tehhát ez állt a bejárat felett RÁBA-SZOT...
Hamar átnevezték....
Nem olvasok végig,....................nincs az az isten.
És ők kitartottak a végsőkig,pedig még ellátmányt sem kaptak.
Én meg tudom!
Szerintem a hangod is kis buzis női valami
Hiszen semmi nem utal arra ,hogy férfi vagy...a kinézeted meg főleg
Az hogy férfiatlan vagy az valami pesti szokás ,vagy az igényes lakhelyednek köszönhető,ahol 10 percenkenként száll el egy repülőgép a fejed felett.
Én is meghülyülnék nyugi...elismerem
Amikor azt bizonygatja hogy mindenki csaj, akkor már a zuhany alatt ismételget magának felhúzott térdekkel hogy "Alfa vagyok"
De ha rendőr vagy és nincs ennyi eszed, akkor keresek neked
Azt a nevet kapta,hogy RÁBA.
Jött az átadó..ünnepség,nyitóbeszéd,átadás...és ünnepi keretek között lerántották a leplet a szálloda nevéről a bejárat felett. Kis idő múlva halk nevetés tört fel,ami lassan de biztosan erősödött. Mivel ez SZOT üdülő volt. Tehhát ez állt a bejárat felett RÁBA-SZOT...
Hamar átnevezték....
https://kitorestura.hu/
Hegylakó!!!