Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már a Zsiguli korszakban kaptam ennyit egy full tisztításért -polírért
A kocka Zsiguli szőnyeget ultraderm meg gyökérkefe kombóval újszerű be lehetett varázsolni
Akkoriban nem volt háztartási takarítógép
Az ultraderm mindent kiszedett csak egy órát mosogatni kellett hogy a benne levő homok kijöjjön a szőnyegből
Egy full hétvégét elvitt egy nagytakarítás, most ugyanez 6-8 óra
ebben egyetértünk te vezeted a sort
Szép dolog a skizofrénia, főleg ha ilyen jó az egyetértés magaddal
Jogos! Még úgy is érezni a ruhádon ha nem zárt helyen cigizel...
Marha büdös ,de mikor bagós vagy ,nem érzed ennyire....
Ezeket a bizalmas dolgokat már régebben kitárgyaltuk
Na látod, ebben TÖKÉLETESEN egyetértünk! - elég sok a nem ép eszű
Na mi van, neked már csak a Békési cigány a tesó?
azok a zenészek? Akkor nem oláh rumungró azok akik a taknyukat a pulóverbe törlik meg ilyesmi A zenész az nem jó azok túl úriak
Akkor elmagyarázom, hogy van ez: szívod azt a szart zárt helyen. Az OK, hogy egy büdös odú lesz az egész autód, de azt a szagot beveszi a ruhád, a hajad, a bőröd is.
Na most bemész egy jobb környezetbe, ott nem tudják, hogy te gatyát cserélsz naponta, csak azt érzik, hogy húzod a csíkot, és azt gondolják: na, az igénytelen büdös barom persze ők nem tudják, milyen értelmes, jólelkű vagy
hggyad má a picsába ez a hejesírási mizérriát grécsi tanár úr mi vagyol te nyelvtanprofesszor?
Oláh Pipi? Hegedű vagy cimbalom?
Abban minősít,ha kocsit akarnék venni tőled...vagy motort...vagy csónakot. Segged mosod szarás után? Ha nem akkor szokj rá!
Cigit felejtsd el...védett korba léptünk!
oláh cigány vagyok lehet onnan a toka
hagy legyen ez is egyénfüggő Több millió szál cigaretta fogy naponta az országban elég sok a nem ép eszű
ezt majd más fehér emberek eldöntik. Azért mert te így gondolod esetleg lehet, hogy mások máshogy gondolják.
én meg 30 éve szívom most egy hónapja abbahagytam mert elkezdtem tőle köhögni Könnyebb mint gondoltam A házban soha nem volt dohányzás utálom a beívódott cigifüst szagát Az autóba miért ne dohányoztam volna? Főleg ott unalmamban mert a vezetés kifejezetten untat. Bebaszna ha meg kellett volna állni elszívni egy stalbot
Pláne amikor még jó hosszúkat mentem Mit érténk környezet alatt? Az autó nekem nem az. Napi rendszerességgel fürdök, fogat mosok 2 naponta borotválkozok minden nap tiszta fehérneműt váltok A házunk élén áll(mondjuk nyilván a feleségem munkája már amennyire egy 5 éves gyerektől lehet mert hát inkább játszóház mint lakóház egyenlőre
Nem értem miben minősít, hogy nem pippelem a verdát Nagyjából pont leszarom a verdát. Most lehet lecsapattatom az imóban mert centi vastagon áll rajta a só
AZT nem. Kerestem olyat, amit frissen hoztak. Akkoriban még lehetett öreg verdákat behozni.
Hány gyereked van? Nyóc!
Hol dolgozol? Sehol nemszoktam dikk!
Van jogsid? Heee?
most akkor megvetted vagy sem
Mondj már egy pár ilyen keresztkérdést had készüljek fel ha el akarom adni valamelyik verdát
hát igazán hálás vagyok nektek
Van egy nagyon jó haverom aki hasonló. Szétszórt ,trehány ,beleszarik mindenbe. De úgy vagyok vele ,hogy nem kell vele laknom,úgyhogy nem érint.
Mindaddig míg úgy hozta a sors ,hogy megkért had aludjon velem egy sátorban ,mert neki nincs. Ajjj...nagyon nem tetszett az ötlet ,de nem mondtam nemet ,mert tudtam hogy én is kérnék tőle bármit ,simán segítene. Megérkeztünk a találkozóra ,sátort fellőttük és irány strandolni ,piálni stb...stb
Délután félig bebaszva úgy döntöttem ,pisszenek egy órácskát. Mikor felkeltem közölte velem felháborodtan ,hogy úgy horkolok mint az állat...úgyhogy ő biztos nem alszik velem egy sátorban! Van Isten....!
A színe alapján nem, de mentalitását, helyesírását nézve - határeset
Lemosott, tiszta autó, motor jobban megy, és csendesebben is jár. Ez közismert tény...
Egyre több a rákos megbetegedés a kistestű állatoknál és a gyerekeknél. Vajon miért? Légszennyezettség...leül és aki “lent” van,az szívja telibe...főleg nagyvárosokban . Káros itt már minden...