Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is utánanéztem a 2.0-ás HDI kettős tömegű árának, a kuplungszett normál árú már 30 alatt kapni a lendkerék meg 54-től indul tehát munkadíjjal megáll 110-130-körül. Tény, hogy tíz éve még 3 kilóról beszélgettek, de mára kommerszé vált a közösnyomócsöves rendszerrel együtt, pumpa felújítva 50-től az injektorok 25-től.
Szegény srác biztos elkenődött, mikor hallotta a tényeket
az az autógyártás leges leges leg alja Annál már szerintem nincs is lentebb
Ha neked az a jó akkor mi ketten megbeszéltünk szerintem mindent
10 éve hajtom a mostanit alúlról súrolja a 300 nyújtont és nincs benne ilyen hitványság
volt egy 75 lovas is. 3 évig gyötörtük egymást nem nőtt a szívemhez igaz költeni arra sem kellett egy fillért sem
Ültem, vazz azt nem tudom, hogy fértünk el anno a családdal 5-en az egyes golfunkban (bár szerettem azt is) és most ez egyik szomszéddal mentem valahová akinek egy új van........ez a mostani egy akkori luxuskocsi lehet, hogy méretben nagyobbak voltak, de az annyit tud, hogy számon tartani nem lehet.
Mert gondolom a ford motor is szar szerinted
a mazdákkal annyi a baj, hogy már mindennek szerelik még ford motort is tesznek bele a régi 6-ok meg rohadtak elég rendesen hagyjuk azt meg egy kakutojásnak oké
No persze 75 acélos lóerőhöz fontos volt a kéttömegű bázz.
Még jó, hogy értesz hozzá.....kár, hogy nem alkalmaunak valamelyik gyárban mérnöknek..... járhatnánk fapados kotvány hájesszel meg telefonálhatnánk nokia c2-vel.......
bár ennek a témának nem voltam részese egyetértünk
Az hasznos Főleg az alkatrész kereskedőknek meg a szervizeknek . Ha valaki jól váltja ki a sebességeit ahogy kell semmi szükség rá, de egyébként sem. Nem olvastam még azt a cikket ami tömeges főtengelytörésről számolt be Ja, hogy ezek az "új" verdák nyomatékosabbak A nagy lófaszt. Furgonoknál 2,2 ,3 erőforásokkal operálnak a régi 2,5 2,8 3,0 motorkák is adták a 300-400 nyújtont azokba nem kellett?????????
Ilyen mazdát akartam venni anno, de elég hamar letettem róla, anélkül hogy egyet is elmentem kipróbálni....
Vegyé csodás japot.

http://youtu.be/JQj_wvS9Mc8
ez minden bizonnyal így van. Ezek a dolgok használatfüggők
egyébként van valahol egy honlap ahol beírod az évjáratot meg típust azt megaszondja,hogy van e benn 2 tömegű
Persze a legpontosabb ha alváz motorszám alapján keresed
A beszélgetés öregebb több 100 ezret futott verdákról indult, nem biztos, hogy oda a legdrágább "gyári" alkatrész az optimális... Fiam Opeljébe (20 éves az autó) most bexart a válltó. Az autó kb. 300 ezret ér. Vehettem volna "gyárit" bele (fél milla biztos) vagy javíttathattam volna márkaszervízben a váltót (hasonló ár) - BIZTOS jó lett volna. Ehelyett vettem egy bontottat 20-ért, 30-ért beszerelték, oszt' csá
Ezzel a (Pipihez mérten nem is hosszú ) szöveggel csak azt akartam kinyögni, hogy újszerű autó - gyári alkatrész, öregebb autó - Bárdi, elhasznált lom - bontóból, ez sztem az életszerű.
Nem csodás, csak hasznos. A mai nagy teljesítményű motorokhoz szükséges.
ha nincs benne akkor szerencsés vagy Itt ajnározzák sokan, hogy micsoda csodálatos dolog ez a kütyü, neked meg lenne pofád olyat venni amibe nincs
Szerintem az alkatrészek többségének csereérettsége futáshoz inkább köthető mint a 20 évhez. Ha nem mész vele husz év alatt se egy százast akkor egyikbe se fog kelleni cserélni. De már a japánokba se bizz ennyire.
Nos nem találtam kéttömegűt a 2,3-ashoz.Csak a selespeed autómataváltósnak írja.Nem biztos de sanszos hogy nem kell kéttömegű,Ha kell KB 130+ egy 50-es a kuplung.Aláfekszem és kicserélem a különbözetet meg te fizeted nekem.
Na az a baj, hogy természetesnek kell venni Azért érdekes ez mert a japóknál ez nem természetes. Ott nem kell cserélgetni ezeket 20 év múlva sem
Ezt most tényleg nem értem Már ,hogy a reagálásod az írásomra Igen 3-4-5 száz ezer km-r-nél jönnek elő ezek a problémák
Személyautóról szó sem volt A zotyának a fantom furgonjáról megy a téma És mire gondolsz használtan 5-10 évesen 2 mikulásért 40 ezer km-errel veszi majd meg? Ha tudsz ilyet szóljál Nincs most szükségem még egyre de ennyiért vennék használat szerinti vadi újat akár 10 éveset is
Olvasás megy? Nem azt írtam, hogy csak a gyári jó.... de az biztos....
A kettős tömegű meg kopó alkatrész, természetes, hogy tönkremegy