Én is utánanéztem a 2.0-ás HDI kettős tömegű árának, a kuplungszett normál árú már 30 alatt kapni a lendkerék meg 54-től indul tehát munkadíjjal megáll 110-130-körül. Tény, hogy tíz éve még 3 kilóról beszélgettek, de mára kommerszé vált a közösnyomócsöves rendszerrel együtt, pumpa felújítva 50-től az injektorok 25-től.
10 éve hajtom a mostanit alúlról súrolja a 300 nyújtont és nincs benne ilyen hitványság
volt egy 75 lovas is. 3 évig gyötörtük egymást nem nőtt a szívemhez igaz költeni arra sem kellett egy fillért sem
Ültem, vazz azt nem tudom, hogy fértünk el anno a családdal 5-en az egyes golfunkban (bár szerettem azt is) és most ez egyik szomszéddal mentem valahová akinek egy új van........ez a mostani egy akkori luxuskocsi lehet, hogy méretben nagyobbak voltak, de az annyit tud, hogy számon tartani nem lehet.
a mazdákkal annyi a baj, hogy már mindennek szerelik még ford motort is tesznek bele a régi 6-ok meg rohadtak elég rendesen hagyjuk azt meg egy kakutojásnak oké
Még jó, hogy értesz hozzá.....kár, hogy nem alkalmaunak valamelyik gyárban mérnöknek..... járhatnánk fapados kotvány hájesszel meg telefonálhatnánk nokia c2-vel.......
Az hasznos Főleg az alkatrész kereskedőknek meg a szervizeknek . Ha valaki jól váltja ki a sebességeit ahogy kell semmi szükség rá, de egyébként sem. Nem olvastam még azt a cikket ami tömeges főtengelytörésről számolt be Ja, hogy ezek az "új" verdák nyomatékosabbak A nagy lófaszt. Furgonoknál 2,2 ,3 erőforásokkal operálnak a régi 2,5 2,8 3,0 motorkák is adták a 300-400 nyújtont azokba nem kellett?????????
egyébként van valahol egy honlap ahol beírod az évjáratot meg típust azt megaszondja,hogy van e benn 2 tömegű
Persze a legpontosabb ha alváz motorszám alapján keresed
A beszélgetés öregebb több 100 ezret futott verdákról indult, nem biztos, hogy oda a legdrágább "gyári" alkatrész az optimális... Fiam Opeljébe (20 éves az autó) most bexart a válltó. Az autó kb. 300 ezret ér. Vehettem volna "gyárit" bele (fél milla biztos) vagy javíttathattam volna márkaszervízben a váltót (hasonló ár) - BIZTOS jó lett volna. Ehelyett vettem egy bontottat 20-ért, 30-ért beszerelték, oszt' csá
Ezzel a (Pipihez mérten nem is hosszú ) szöveggel csak azt akartam kinyögni, hogy újszerű autó - gyári alkatrész, öregebb autó - Bárdi, elhasznált lom - bontóból, ez sztem az életszerű.
Szerintem az alkatrészek többségének csereérettsége futáshoz inkább köthető mint a 20 évhez. Ha nem mész vele husz év alatt se egy százast akkor egyikbe se fog kelleni cserélni. De már a japánokba se bizz ennyire.
Nos nem találtam kéttömegűt a 2,3-ashoz.Csak a selespeed autómataváltósnak írja.Nem biztos de sanszos hogy nem kell kéttömegű,Ha kell KB 130+ egy 50-es a kuplung.Aláfekszem és kicserélem a különbözetet meg te fizeted nekem.
Ezt most tényleg nem értem Már ,hogy a reagálásod az írásomra Igen 3-4-5 száz ezer km-r-nél jönnek elő ezek a problémák
Személyautóról szó sem volt A zotyának a fantom furgonjáról megy a téma És mire gondolsz használtan 5-10 évesen 2 mikulásért 40 ezer km-errel veszi majd meg? Ha tudsz ilyet szóljál Nincs most szükségem még egyre de ennyiért vennék használat szerinti vadi újat akár 10 éveset is
Ha neked az a jó akkor mi ketten megbeszéltünk szerintem mindent
https://totalcar.hu/kozosseg/r...
volt egy 75 lovas is. 3 évig gyötörtük egymást nem nőtt a szívemhez
http://youtu.be/SGddcjtV2Ck
http://youtu.be/JQj_wvS9Mc8
Persze a legpontosabb ha alváz motorszám alapján keresed
Ezzel a (Pipihez mérten nem is hosszú
Személyautóról szó sem volt
A kettős tömegű meg kopó alkatrész, természetes, hogy tönkremegy