Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most komolyan, fujod a hülyeséged és látom, hogy nem ugy van. Mostanság nagyon fel vagy pórögve, szereztél valami party drogot?
az a nagy szerencsém, hogy viszont te nagyon
nálad ez a picit milyen lehet a nagyon
Vegyél szamarat , azzal is lehet menni erre-arra!
TEGNAP kaptam javításra egy hegeszttö-invertert és az már látszik a fedelet leszedve, hogy az egyik 450mikrós hálózati szűrőkondi púpos! Már csak az a kérdés, hogy csak az szrt be, egyedül, vagy a diódahíd is meg minden a zárlatos kondenzátorig, mert előbb lebszta a kisautomatát, mint ahogy megdöglesztette volna mindet!? Ti meg közben egymással durcáskodtok, miközben ezen világrengető problémák vannak fennforgásban?? De jó, hogy semmi más gondotok nincs?!!
Nem vagy okos továbbra sem
Hátt ja,picit tökölősebbre vettem a figurát,de legalább tudsz írni 1-2-3-40 20000 karakteres kutyát sem érdeklő esszét.
na látod pont most írtam
nem te meg egy lámlenge vagy Nálad határozatlanabb faszit az életembe nem láttam még mit össze görcsölsz már egy szar furgon vásárláson Ez már tényleg egy paródia. Az összes paradoxon megfordult már a fejedben Szükséged van rá? Van rá drazsé? Ha igenek a válaszok akkor vegyél egyet úgy is mind zsákbamacska
Majd az idő eldönti mikor mire kell költened. Kis futás lenne nálad lehet 5 évig sem kerül egy filléredbe se, de lehet akár az elején beleszaladsz a már lentebb felsorolt dolgokba. Próbálhatod minimalizálni a kockázatodat, hogy elviszed egy szakszervizbe egy nagyon alapos átvizsgálásra és nem sajnálod rá a pénzt ha nem veszed meg az eredmény függvényében akkor sem. Lehet 5 autót is átnézetsz azt kiló felett kifizetsz pénzt azt a végén lehet mégis ezzel spórólsz. Aztán azért még ott van az,hogy a szerviz sem tud mindent megállapítani a legalaposabb átvizsgálás ellenére is bele lehet szaladni rövid időn belüli költséges javításba is. nyilván szakvéleményre garanciát nem fognak adni, az akkori állapotot mérik fel
Minek tenném?
Lovaskocsi?
Ha utálod ne használd.
Nekem hazudhatsz
De magadnak
Csak az az egy nagy szerencsém, hogy ti mindenhez értetek
nekem az utálom a járműveket
Nem érti, hagyd........
Ehhez IS...................
Nem.szoptam eddig se. De ahogy elnézem neked szar minden
Ehhez tényleg hülye vagy, fogadd ár el Nem a 300 Nm nyomaték a lényeg, hanem az új CR motorok nagy szögsebesség ingadozása, szintén ilyen nyomatéknál. Mintha egy légkulccsal forgatnád a főtengót... ezért kell a kéttömegű, különben menne szarni minden (főtengó, kuplung, váltó, féltengely)
A fiatokat ismerem.Egyrészt nem sztárolják a lószart agyig.Hogy az milyen jó.Holott nem.Másodsorban az árukat is így állapítják meg.
A harmadig hogy kurvaolcsó az alkatrész,és rohadt könnyű szerelni.
Ez nem igaz a japokra.
Ott az a hülye agyonsztárolt jazz.
A rádió mindben kinyiffan,műszerfalégők kiégnek,rozsda kicseszett meglepő helyeken jelenik meg,beázik mind,béna az üléspóz,az 1,2-es egy lomha tetű és aranyárban van hozzá a cucc.
No a puntóm ennek ellentéte volt.És soha nem hagyott ott sehol.
én felőlem azt veszel meg azzal szopsz amivel akarsz
haver nemrég csináltatta ezeket márhogy magasnyomású és a dugványozók felújítása és 3 ból nem jött ez ki.
Viszont engem a te utána járásod érdekelne Injektor felújítást talán tudok olcsóbban is főleg a magasnyomású része érdeklene felújítva 50 ért. Ide is leírhatod a céget címet telefonszámot, privibe is elküldheted. Mert én érdtől gödöllőig végigérdeklődtem jó néhány nagy nevet és nem ezekről az összegekről beszélgettek
Az a baj hogy pipi elég egysejtű agyilag és mivel 10 éve betokosodott a hiacéba KB a vödörből kipislogó béka perspektívája a láttásmódja.
Sose vokt semmi.gondom velük. De nyilván a te véleményd a mérvadó ebben is mondd mester, mit vegyek legközelebb? Fos hiacet?
had ne keljen előkeresnem fiatokról szóló hasonló cikkeket meg videókat. Állapodjunk meg abban,hogy köszönő viszonyban sincsenek még most sem egymáshoz
Persze ezt te is tudod, de jobb itt szívóznod