Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahun túl árazott autók vannak ebből a fajta tojotából. Egyrészt magánkézből nincs eladó csak a benn ragadt szalonautójuktól próbálnának a szalonok megszabadulni jó drágán
Dupla tolóajtós azóta sem volt fent mióta a széria kijött (2016)
automobilén vannak elvétve. Most az 500 közül egy van fent ami elfogadható árú, dupla tolóajtós 114-el lelakottan Az még érdekes lehetne azt mindegy hogy fehér
Több fajta felhasználása van egy ilyen doboznak. Furcsa de a bácsika heti 600 méteréhez is szüksége van egy akkora autóra Mert annyi cuccot 600 méterre is nehéz elvinni az embernek a hátán
az enyémet annyival vettem 2 évesen olyan 70 körül volt benne Mint lentebb írtam eladta a faszi mert nem bírta a törlesztőt fizetni. sőt elcserélte a régi hájeszomra adtam érte ráfizetéssel. Italautómatákkal foglalkozott a faszi. Az autó kb. mintha akkor jött volna a futószalagról. Akkor lehetett kb. 50-es az ürge megsiratta b.zmeg
Aztán ez a haszon furgon olyan dolog ki mire használja Nálam a master 12 ezret fut egy évben a boltok kiszolgálására használjuk és nem A-B nemzetközi fuvarokra
A telephely szomszédom idős bácsinak van egy ugyanolyan az meg arra használja, hogy kigurul vele a piacra heti kétszer a ződségeivel az meg itt az utca végén 150 méter
ugyanaz a motor az évjárat fiatalabb 2010-es 50 körül van benne az autó gyári állapotban patika. Igértem neki érte komolyabb összeget érthető okokból elhajtott
Ja, aki hobbyra veszi, vagy a szépsége miatt ... aki trógerolni (amire ezeket gyártják ) annak biztosan nem évi 10 kerül bele...
kifejezetten zavart a csipogása a második héten levágtam egy oldalcsípővel a hangszóróját
Fennvan a hahun?
Létezik. Haveréban huszezer van kétévesen
Ez jóóóó Rohadjon meg a balfasz, aki az új autójába nem vesz 2 tolóajtót - mert így szegény Pipi, mikor romot keres a hahu-n, nem tud 8 éves 2 ajtóst venni Ezt B+ a viccek rovatba kellett volna írni
Milyen 2 éves haszon-furgon az, amiben 60e van? Olyan sztem csak a mesekönyvben létezik
Az a parkoló izé jó dolog
Amikor havert költöztettem nagyon hiányzott
Nem kellett volna ki ugrálni a kocsiból hogy mennyi hely van meg hátul
Kombi Opel után fura volt a 7,5 tonnás, szegény anyám biztos itta a vizet mert a pesti közlekedésben se találtam nagyon a helyem
jól gondolod
de bármikor fizetnék A legelső amit nézek ezen a kategórián, hogy ez meg van e.. Az állapot meg a futott km-er nem különösebben érdekel ha van két tolóajtó akkor lehet bolt ha nincs akkor semmi szín alatt
hát igen ez a változat akkoriban extrának számítot. gyári színre fújt lökhárító, parkolószenzor, manuális klíma, dupla tolóajtó. A kárpitozott belsőrész az a faszi magánakciója volt.
Érdemben énehhez az autóhoz csak a tempomatot a csippet,meg a lézerblokkolót tettem azóta csak lakom lefelé
Nagy becsben volt a faszinál. 2 éves volt amikor meg kellett váljanak egymástól mert 40-ről 80 ra szaladt a törlesztője 2010-ben ezt már nem bírta el szerencsémre
hát nem kisebb az én nagy dobozom se azzal nem kell beálnom sehová csak a telephely udvarára bár a mekis korlátozó alatt elmegyek
Tolóajtót azon azt az egyet sem használjuk lehet be is van már rohadva mert kinyitva kb. 5 éve nem láttam már
Mert áltlában a kocsi oldalárol pakolunk ugyis ki, és ha az utszélén kell megállni akkor nem kell kerülgetni az autot. Meg amugyse mert ugy állok meg. Továbbá az autoban mindig van egy csomo dolog fixen, amit igy az egyik oldalra tudok pakolni. Ergo ha lenne is kétajto a balos sose lenne kinyitva
Probaltad mar az orra felol? Negyedannyi meter, amugymeg a pokhasadnak kell annyi kardio hogy korbefusd azt az egerkamiont.
Azt se ö fizette ki elhiheted
én a baloldalit lényegesen többet használom mint a jobb oldalit.
Szeretnék is úgy a horgász cuccaimhoz, vagy bármimhez is hozzáférni, hogy kiszálok az autóból azt azzal kezdem, hogy körbesétálok rajta kivenni belőle valamit
Pl, nektek az mér jó mindenért körbesétálni az autón?Mondjuk nekem ez a személyautóm, mivel a fülkébe semmi nem fér a szeméttől így mindent a puttonyba tárolok. legyen az pulóver, dzseki, váltócipő bármi Kiszálok a fülkéből és már is a csomagtérajtónál vagyok körbeséta nélkül
Az a vicces hogy neki is szinre van fujva az a kurva lökhárító.
Ellenben át tudod dni rajta az auto másik oldalára kiállás nélkül
Amugy meg honnan tudnád, hogy mennyire éri meg hisz sose fizettél érte 120 ezret
Ez egy minieger, probalj beallni a nappaliba egy 6,40 es maxival. A tolajton meg kurvara nem fer be egy franciaágy.
Nekem akkor.se kell inkább a szinrefujt lökhárito
egy 7-8 milleres autóhoz képest a 120 ezres tolóajtó egyáltalán nem drága . Csak a balfasz amikor először megvesz egy ilyet mert előtte sose vol t a 120 ezerből inkább a színre fújt lőkhárítót választja az extra belsőtér világításal meg egy csomó olyan faszsággal amit utólag kb. 10 ed részéből ki tudna hozni ha már nagyon kell
Azért tolóajtót utólag nem olyan egyszerű faragni ám, hogy jó is legyen. bár ini egy jó 3 év megfeszített munkával... há nem is tudom. Megéri a 120 ropit úgy gondolom
Nekünk nincsenek ilyen problémáink, szükségtelen a mésik oldali ajto