nekem olyan öröm a pesti autóút mint a hányás
többnyire este későn megyek parkolóhely nagyjából mindenhol nulla
legutóbb a hajas szalon előtt volt egy kisfityónyi hely betettem az astra orrát mert törött seggel még haza lehet jönni
azért volt némi anyázás, na de ha a buzija szerényebb kisebb autót vesz és kényelmesebben elfér
Az tény hogy pest külön történet parkolásügyileg, ott mindig van valami svédcsavar. Sürün járok pesten, de pár éve mindig telefonon veszem a parkolojegyet, mert az legalább nézi melyik zonába meddig kell fizetni, legalább ezt elkerülöm. De igy is résen kell lenni, kétes helyekre sose állok mert mindjárt ott teremnek ha elnézem, mintha figyelnék az embert. Amit egyébként meg is tesznek. Pl nézik meddig érvényws a parkolásod és a lejártakor ott sasolnak több belvárosi részen is.
hát csak a helyszínen nem voltál pedig néhány fényképet is tettem be az egy tipikus parkoló csapda volt vidéki balekoknak berendezve.
Minden úgy volt meg kreálva , hogy jogilag megálljon. de aki nem ismeri ott a parkolási rendet az ugyanúgy beszopja ahogy én is. tábla a túloldalba 3 méter magasan, útburkolati jel nincs, egyáltalán díjfizető övezet sincs kitéve csak oda kb. 1 km-re, az egy parkolóóra meg eldugva a ház sarkába és hihetetlen pont olyan színűre pingálva mint a lépcsőház, hogy jól faszán beleolvadjon a környeztetbe
Aztán az a vidéki aki jár a 20 megyeszékhelyből legalább 10-ben megfordul rendszeresen hozzá van szokva ahhoz, hogy a díjfizető övezeteket messziről reklámozzák, gyakorlatilag ki sem lehet kerülni aki nem látja a díjfizető zónát az vak. Pesten meg szándékosan elrejtik, hogy ilyen van szerintem nagy különbség
Gyökér pesti népet meg kell szopatni
Föld felszíni parkolás napi 15 ezer forint budapesti lakcímmel 18ezer
Egyből helyreállna minden, a káosz megszűnne fel éven belül
Amúgy leszarom azt a húszezret, nem ez a lényeg. Hanem itt minden teljesen szabályzott, értelmezett, nincsenek értelmezési opciók. De ha itt így működik minden akkor hogy lehet elvárni komolyabb eseteknél a hatóság részéről a jogkövető magatartást és eljárást?
De épp ez a gond, hogy egy jogállamban hogy a picsába lehet ilyen, mikor le van irva, ezeket nem én találom ki, illetve még csak az sincs mint egy több résztveveős esetnél ahol minden szemszögből másként fest a dolog.
Láttam, de a megállni tilos tábla csak az útra vonatkozik. Továbbá a 20/1984 KM rendelet alapján semilyen kivételt nem lehet tenni alóla, ugyhogy a kivéve engedéllyel is kilőve, mintahogy ugyanezen rendelet alapján az elszállításos tábla is. De főleg hogy a megállást felfestett parkolóhelyen akarták érvényesíteni azért az érdekes.
Ez egy nagy szopatás volt, már a büntetés is
Vagy 100 méterrel a fizetős övezet tábla előtt álltam
Csak ugye kinek van kedve meg ideje ilyennel szarolni idegen környezetben 5 éves gyerekkel 1300 forint miatt
http://youtu.be/1mx2i3pOwOE