Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit hát vegyesek az érzelmeim,szoval még nem.
Ez az ipse jól elbaszta a fúrót.18 percnél indul ha nem jo az időjegyzés.

http://youtu.be/0Nlm3DeM5MI?t=1096
Vettél lidis élezöt? Most van hatezerért
Van fasza por maszkom kilégző szelepes viszonylag komfortos
Csak kb 3 fürdés kell esténként mert a csirkeszar bele ivódik a bőrbe mint a vaspor
Kérj maszkot H1N1 miatt.
Én meg pénzt keresni se szeretek
jövő héten lesz egy csirke telepen vagy 15 ventilátor csapágyazás-csere-mittudoménmi
Már alig várom hogy vége legyen. 2 centi retek mindenhol, az a fasza porzós fajta
Mondtam hogy pipi forma.
Kispályás az ember
Legalább 3 tollat kellett volna kérni mert hátha kifogy kettő
Nekünk anno a diszpécsertől kellett kérni író eszközt
Én mindig levettem 5-6 darabra meg akkor is ha nem kellett
Ha nem szárad szét kitart 50 évig a készlet. Akkor kell amikor tömítést készítek avval rajzolom körbe mert tök vékony csíkot húz
No igen,se dolgozni nem szeretek,se pénzt kiadni,szar az élet.
Akkor meg áldozni kell rá a nagy pénzt
Olyan vagy mint az egyik haverom minden kellene neki de pénzt nem szívesen ad ki
Szerintem akkor is szomorú amikor a szart húzza le a budin mert csak úgy el pazarolja
Régebben hordtuk az almát a dynával. Nem volt olyan gáz az a műszer
A t3 sokkal szarabb, bár a daily se kényelmes ha három ember ül elől
Baszki egy ilyen pipiformával is összekadtam.
Bejön hogy nem vásárolni akar csak valamit aláírna de nincs tolla,sokáig matatott előttünk egy kocsiban,valszeg azt adja el,az is szegénységi hogy egy vacak tollat nem tatt ott.
Az már pipi féle szuperlatívusz hogy természetesen hiába esküdözött vissza nem hozta a tollat.
Szóval a banán és toll tolvajok köztünk járnak.
Van cég aki elég érdekes konstrukcióban adja.
bizóba.De a fuvarszervezés miatt kapok egy 7,5 tonnást tetőig pakolva mindennel.A legutóbbi 25 kanapé volt 5 Fr-ágy de csak azért mert könyörögtem hogy az a 10 heverő nem kell,a helyére mg kaptam még kanapét.
Egyszerűen nem tudom hova tenni.
Ők meg kis autót nem hívnak.Ezek meg a legutóbbi fuvarszámla 90e volt.
Logisztikailag egyszerűbb lerombolni egy kisebb dobozossal 10-15 db-ért.
Amikor meg le kell mnnem mondjuk Somberekre megszívom.
Nemm,jó nekem a dobozos.Nem kell dyna.
Teszel ra trapéz lemezt
Kevés méterre kell és ritkán kb tökmindegy milyen kényelmes
Noh,hát akkor a vásárló szemszögéből olyan mintha nem is lenne.
Konkrétan nem.
A ponyvások azért nyűgösebbek,a kiskerekűek pattognak mint a szar a deszkán,a nagyobbaknak meg rohadt magasan van a plató.A dyna meg kb olyan kényelmes mint egy középkori kaloda.Azonfelül a ponyvát álandóan henkölni kell,nem lehet bezárni,tehát nem maradhat benne sokminden.És a vicces hogy olyan sokat nem viszek,csak nagy méretű.
Azért vannak páran.
Viz szerelö de helyben mozog többnyire
Nem elado ráadásul az is szar ford
Neked egy lom ponyvás dyna kellene kicsi pénzért
Feketén bele egy maszek emelős hátfalat aztán boldog lehetsz
Ez a ritkább
A másik oldal az ami ismerősnek volt hogy kb 11 hónap alatt megvolt a 200 ezer benne
Sajnos nem fogom megtudni mi lett a géppel mert pár hete meghalt az ismerős. Kicsit túl hajszolja magát aztán nem bírta a szervezet
Rajtad kívül nem sokan fognak / akarnak benne sarokgarnitúrát szállítani...
Lehet a világ legjobbja is ha egy nyomorult alsó közepes méretkategóriájú sarok sem fér el benne.
Jaja, csak vastagon kell fogjon a ceruza!
Az a szerencsétlen csak kényszerből adta el neked, mert bexopatták a frankhitellel - ez nem mérvadó
Meg persze vannak esetek, amit te meg F2 felsorolt - ez a néhány - a többi 5000 meg olyan, amire én utaltam
Az a 2000 utáni Hiace széria a legjobb autó, ami Magyarországon forgalomba került... még talán az elődje is az volt, de azok már mára kikoptak. Ezek az újak sokkal szarabbak.
Melós auto volt a hiace, rengeteg pénzt termelt, 22 évesen 270e km-el lett eladva.... ahhoz, hogy az auto termeljen, nem kell millió km-t menni