Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

édesanyám városi autója már vagy szerintem 20 éve körül. Amikor megjelent akkor vette. 48 van benne ha jól láttam
Egyébként két város között ingázni max két embernek tökéletes
Na nem is dicsőíteni tettem fel, mindenki tudja, hogy ezek jó autók
Csak azért, hogy megmutassam egy autóba mi az amire ttényleg szükség van Ennyi műszerezetség untig elég
Nem Ez valós meglepően baszotúl megy Pörgős motorja van ilyen volt az öreg switty is
A gombócot már jobban kellett forgatni
igen mondom leírtam " a túlélés ebben egyébként is a 0-hoz konvergál Amúgy 100 al még stabil a gép" ismerem nagyjából ezeknek a qvalitásait az asszonynak volt egy korabeli switty
azért mert megismételed már énl eírtam " a túlélés ebben egyébként is a 0-hoz konvergál Amúgy 100 al még stabil a gép "
nem is mertem bekapcsolni a biztonsági övet ne hogy aszt higyék ez nem jármű csak a hátizsákom
Egyes 50, kettes 100..... fel perc alatt, hegyről lefelé.... nem elég, hogy ezzel kell járni, még szét is hajtja
Elég szarul is kelek minden reggel emiatt
Persze ez nagyon király.... a Ford meg szar.....
Akkor inkább egy shelles ferrarit
Kulcstartóra fel tudod fűzni de ott is szarul mutat...
Nem is valo semmire
Nekimész egy fűszálnak és meghaltál
Bazmeg mennyi toll kell? adok egy marékkal csak ne égesd magad
Minusz 2 csillagos NCAP eredménnyel....
Ez egy egér talicska
Kleptománt sem lopnak, mégis , hogy nézne ki, mikor a "zsákmány is zsákmányol"??!
Tudod milyen faszán körbe lehetne pakolni bútorokkal?
szerintem nincs félnivalód téged nem lopnának el Ha meg véletlenül még is akkor nagyon gyorsan visszavinnének
A sértődés abból adódna, hogy lehet már nem örülnének otthon amikor visszavittek
Ma elhoztam édesanyám szuzuki Altóját Egy autóba ennyi műszerezetség kell ami ezen felül van az csak kulmártás
Óracsoport tartalma: Seb.mérő. üzemanyag mérő, vízhőfok mérő. km számláló,kézifék ellenőrző lámpa, olajnyomáslámpa, töltésjelző lámpa, irányjelző visszajelők
Egyébebek: Fűtéskonzol, elakadásjelző, hátsó ablak párátlanító, ködlámpa kapcsoló. Ami már egy kicsit luxus, szerintem úri huncutság de egye fene belefér az a fényszóró magasság állítás
Szerintem az én autómba sincs több ja van egy fordulatszámmérő csak nem tudom mire jó mert nem tudom mire lehet használni
Hát ez a kis autó szerintem a mái napig 60 km/h nál gyorsabb tempót nem ment, szerintem az 5-ik seb is ma lett rajta kapcsolva előszőr Kíváncsiságból kipróbáltam
Hát beszarás, hogy megy 1 gang 50, 2 gang 100 Talán az első jáművem aminek nem mertem megnézni a végsebességét 140-nél már nagyon féltem Ment volna még bőven csak nem láttam az esélyét az úton maradásnak a túlélés ebben egyébként is a 0-hoz konvergál Amúgy 100 al még stabil a gép
FAJI BETEGSÉG A CIGÁNYOKNÁL PL. Minden ami elérhető közelségbe kerül hozzájuk azt ellopják.
Ha ezek a szelfis kepek lesznek a megmentesere kiadott sajtoanyagok akkor en fogom vezetni a buldozert, "vesszen a höcsög" felkialtassal.
Na nem csalódtam ma sem Ez elméletileg tavaly kész lett
Annyira biztos voltam benne,hogy hozzá se kezdtek
Hamarabb fog a zene háza felépülni a városligetben 30 mrd-ért mit ez felújítva 3-ért
Amíg üzemelt 4 millió látogatót fogadott
R.I.P
hihetetlen de nem szeretem a gyümölcsöt nagyon. Egy évben nem eszek meg 1 kg-ót.
Lehet tini koromban úgy bezabáltam belőle az osztálykiránduláson, hogy azóta sem kívánom
Persze ha te árulnád a boltod előtt kirakva azt nem állnám meg nem meg nyúlni
ennyi
Ez inkább elmebeli defekt! De nagyon! A neve:Kleptománia! Kezelést igényel!