Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reálisabbnak tünik, de azt bármelyik korszerü mai auto üzemanyag rendszerére rá lehet költeni. Sajnos szar a magyar gázolaj, aki meg kannázik is az végképp ne csodálkozzon rajta ha elszarodik.
A 9 guriga szerintem 900e nem 9 millio.
Meg nem zavarják össze a müszerek
Élvezi, hogy szétveti a lóerő _
Látod, egyszer ül bele azt is széthajtja üveghangon járkál azzal is
Alto-t se?
Az egész családnak nem adnék autot a kezébe
Csak ugy
Jó, hogy nem Ferrari-val jár az unokaöccs
Az egész auto ketül annyiba na jo a trend de meg a business de akkor is
Totálra törte
Szerintem teerösen meg vagy csuszva. Neked minden szar, csak az elavult igénytelen telemocskolt romhalmazod a megfelelö jármü. Mondj már egy olyan autot amit szerinted nyugodt szivvel megvehetek a szalonbol és nem kell rá költeni az életbe sem.
Nekem.meg az a véleményem amit látok és tapasztalok: igen, felénk is szidják pl a fordokat is de azt látom hogy cdak és kizárolag azokkal van gond amiket alkalmazottak hajtanak és leszarják csak teljen le a munkaidö illetve nem.javitják, nem hordják szervizbe mert kurva drága és lehuzás de ha szét megy valami akkor az auto szar továbbá hozzád hasonloan leszarják. Igen, nektek egy igénytelen szivodizel valo. De vagyunk páran akik nem zöldséget szállitunk meg papir törölközö gurigákat, és teljesen más az elvárás az autoval szemben. Még akkor is ha ez többe kerül mint egy fosláda hiace fenntartása, amibe egy ajtobehuzot is sajnálsz, inkábn szerencsétlenkedsz azzal is
Van néhány auto és különbözö tipus aminek van gazdáha és érdekes modon az enyémmel együtt stabilan müködnek.
És még csak tollakat se kell lopnunk
Mit lehet 9 milliót költeni egy autóra?
Nem írtad ezt el?
ford motorral hamarabb meghalódik
helyes bár psa konszern motor van benne azért bírta addig
Mondjuk ha az is olyan szerencsétlenség, mint te, akkor nem csoda.
Az nincs, de tervbe van
remélem egy fasza mondeód van az uncsitesónak 150 ezernél most került a cégének 9 gurigába
Kizárt
hát ezek sem normálisak
Rendesen körözést adtak ki a pontyra fantomképpel meg mindennel
https://www.agroinform.hu/alla...
oké
Bár igénytelen fostalicskával most rendelkezel
Hát majd akkor veszek egy igébytelen fostalicskát mint a tiéd, de azt is csak fillérbaszásbol
minden okod meg is van rá Ha nem most akkor hamarosan
hát nem mindenkinek elég ennyi
Neked, meg a többi müszaki toprongynak