Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább a fordnak nemmegy. Egyébként én sem értem szerintem a franciák motorját rakják a legtöbb helyre, minek nekik egy hulladék ford motor
Egyszer írtam, hogy nem értem én ezt a kesze-kuszaságot mindenki kóperál mindenkivel A toyota is simán rárakta az emblémáját a pözső dzsampi psa konszernjére
a suvban meg bmw motor van a nissan suvban dci, de ezeket rakják a mercibe is meg a dácsiába is. Kifordult ez a világ már magából ezért is mondtam múltkor ma már mindegy,hogy mit veszel ugyanazt a fos katyvaszt veszed és mindegy mi az embléma
Nekem sose forralta a 2.2-es. Meg furamod más hibája sincs.
Volt francia autom, akkor elég sokat szidtam. De ha ugyadodna vélhetöen most is vennék, a mai autok lassan egyforma tulbonyolitott gépek. Egykutya.
Másrészt meg a gazda sokat meghatároz, bár pipi szerint nem. Mindenesetre én nem vennék töle autot
Hát nem
tényleg az van benne ésegy hulladék sógorék műhelye ezekkel van tele. garancia időn belülis hibásodnak. elég szar típushibának,hogy forralja a vizet
A fasz tudja, kozos a kaszni, sokminden csereszabatos, a motor nem. A duksinak a valtoja bajosabb picit, a franciaknak a vezerlese, a 3,0 zabal, es van benne kettosomegu, hengerfejes is tud lenni, de mind elkattog egy millot, persze ekkora futas eleg sokmindent megterhel, de konnyu szerelni, logikus, olcso az alkatresz, es dogivel van minden.
A takolomesterek a legveszelyesebbek.
Vagy csak rájöttek hogy nem megy az nekik
Nincs elég motorjuk?
Az osszes 06 utani jumper, boxer ford eredetu 2,2 es puma motorra epul.
Csak a ducato a 2,3 as iveco.
Mi a fasznak tenne a frsncia ford motort? Az valami bontott tákolt szar lehetett
Inkabb jo szar.
Franciat nem, ford motor van benne, nyero paros.
Állitolag jo
az kicsi amire ő akarja
Kell a loteri kutyanak.
remélem rá megy a szebpénzed meg az idegrendszered.
Keress valami fasz franciát
Tudok egy hiacet, még meg van
Elobb utobb csak talok valamit.
Valami olcso szart.
milyen 486-os van már olyan
nekem 286-os fut
a te határozatlanságoddal és a smucigságoddal párosítva neked a b.dös életben nem lesz olyanod
De hog, talat meg az otthoni 486-ost,nem dugtak el elole?
Gondolom. Vagy csak simán zárora. Mindenki hazament, a pultos meg nem volt vevö a süketelésre
egyszer feltetted ide de szerintem inkább keceli kannakék
Ott is tul sokat beszelt?
Lako.