sóginak mindnene párkszájdos Napi szinten használja és nagyon meg van vele elégedve. Én is kértem kölcsön tőle ezt-azt nem láttam kivetnivalót rajtuk. Amire legyártották arra jók és ennyi
Ma úgy eszembe ötlött, hogy mennyi rossz fogazatú ember van mikor egy idősb. kollégám közel jőve beszélni kezdett és megcsapott a rohadásszag mire körülnézve azt láttam, hogy a jelenlévő 7 emberből csak rajtam kívül még egynek van elfogadható fogazata és nincs szájszag és utána egész nap akivel találkoztam ezt néztem és lehangoló volt az eredmény pedig nem is csövesekről volt szó hanem normálisan kereső emberekről. Mikor erdélyben egyszer egy útszéli bazársoron beszélgettünk az egyik eladóval szóba került, hogy miképp hívták a magyarországi magyarokat a szoci időkben, fehér fogúnak mert, hogy sokkal jobb volt a fogazatunk mint az ott élőknek. Ma már ez nem biztos.
A beta régen jó volt, ha valami tönkrement kicserélték ingyen még sok-sok múlva is, na ez az örök garanciának mondott dolog megszűnt egy ideje
Mondjuk akkor egy szerszámos szekrény ugyanúgy másfél milla volt mint most aztán az átlag bér harmada volt a mostaninak
Újabban leginkább a kingtony cuccokat gyűjtögetem, nem csúcskategória de az árához képest teljesen megfelelő, ha valami egyszer haszálatos kell akkor a yato vállaható minőség az alsópocosok között
Azt hiszem a würth 10 évet ad a szerszámaira, mondjuk nekem annyira nem jött be mert az is erősen túlárazott
Az a baj hogy a normális cucc nem dupla áras hanem inkább 4-5x ár
Nekem a ratyi 15 ezres kínai fúró nagyon jó, bár vannak hiányosságai de ennyi pénzt simán megért
Sajnos az akku 3 évesen már érezhetően gyengébb lett
Amit mi vettünk, nagyflex-leégett. Fúró-az első tokmánylazításnál széttört a ház. Dekopir-még megy de nagyon szarul vág, hiába teszek bele jó lapot. A kis köszörű jó de abból is jobb lenne egy nagyobb, használtan ugyanezért a pénzért.
Multivágó vagy mi a tököm azzal nincs baj meg az excenteres csiszoló is működik.
Inkább kidok 2x-es árat de akkor normális szerszámot veszek.
Munkahelyemen én rendeztem be a műhelyt 2006-ban. Csak Hilti gépeket és Beta szerszámokat választottam. A Hilti nem okozott csalódást, de a Beta... Komolyan mondom, hogy alsópolcos minőség.
Hmm,lassan a 3. éves a két csavarozógép,nem égett le,a komplett hondát szétszedtem és összeraktam egy ilyen lom műanyagtokos dugókulcskészlettel,meg egy másik csillagvillással,a 20v akkus nagyobb fúrásokra simán jó,működik,az ütvecsavarozó még a régi széria kisebb csavarokkal elboldogul,nagyobbakkal nem,facsavarokhoz jó,a plazmavágó is működik,félévente 3-4 vas vágására nem veszek 250e-ért,a szalagos fémfűrész is ugyanez.
Szóval árban jó,lehet használni,nem egy tonikirály vagy béta készlet,milwaukee vagy dewalt de nem is használhatatlan.Ezeknél van silányabb a barkácsáruházakban.
Szerintem ez nem igaz, olcsón szar. Az ember magát szivatja. Beszarik, leég, pontatlan. Silány. Hobbizni is vannak sokkal jobb minősègek nem sokkal drágábban.
Na jo, de annyiért mennyiért adják egész tartosak. Nyilván én se használom, vagy három akkus gépem van azok jok. Van.aki azzal dolgozik vállalkozásban, azt mondja árértékben jok.
Bár a postán már kezdenek kirutinosodni
Mondjuk akkor egy szerszámos szekrény ugyanúgy másfél milla volt mint most aztán az átlag bér harmada volt a mostaninak
Újabban leginkább a kingtony cuccokat gyűjtögetem, nem csúcskategória de az árához képest teljesen megfelelő, ha valami egyszer haszálatos kell akkor a yato vállaható minőség az alsópocosok között
Azt hiszem a würth 10 évet ad a szerszámaira, mondjuk nekem annyira nem jött be mert az is erősen túlárazott
Nekem a ratyi 15 ezres kínai fúró nagyon jó, bár vannak hiányosságai de ennyi pénzt simán megért
Sajnos az akku 3 évesen már érezhetően gyengébb lett
Multivágó vagy mi a tököm azzal nincs baj meg az excenteres csiszoló is működik.
Inkább kidok 2x-es árat de akkor normális szerszámot veszek.
Szóval árban jó,lehet használni,nem egy tonikirály vagy béta készlet,milwaukee vagy dewalt de nem is használhatatlan.Ezeknél van silányabb a barkácsáruházakban.
De hátha lesz majd dolgozoi vásárba harmadáron, annyit vakon is adok érte