Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meghívóval
sajnos egy ideje már csak a fizetős tagok kapnak
épp most "vettem" egyet egy ismerősnek
Ncore-ra hogy a picsába lehet bejutni?
...ezért nem nézek évek óta TV-t, csak az NCore és a Thepiratebay chanel-t
kocsiba nem kaptam abban a méretben más hangszórót csak a sal-t, az opelnél nem sok hely van az első ajtónál, így is pár alátétet be kellett tenni hogy ne érjen hozzá az üveg

az infinity hangszóróm nem fért el sehogy sem benne pedig az egész jól szól ahhoz képest hogy minimum 20 éves
Hajrá
Kinéztem már egy monitor hangfalat a dobhoz 5 csatornás keverő erősítóvel, tehát még kettő hangszer ráköthető meg kettő miki. azt pont elég lesz nekünk, azt baszassuk a beat, rock stílust...
Mindent a maga helyén kell használni......
25ös van itthon a közepek 16cm. A hengszer hangosítást inkább hagyjuk meg a hangszer kedvelőknek, meg ugye akik művelik is valamilyen szinten.
lehet hogy egy 15-20 centis mély már nem szól annyira szarul, moindjuk a gitárhoz pont nem kell jó minőség
a rendes gitár erősítőnél jobban semmi se tudja "elkúrni" a hangzást
Én nem vagyok vájt fülű mint te ini de e-durra simán behangolom mai napig a gitárt és nem szól rosszul a tekknics erölködővel 5.1 ben a házimozi.
az maga a borzalom
olyan mint egy tökönverés
Az semmiresejo kategoria
Megint a sal te kocog!
régen pesten a rádió1 volt kedvencem
amióta minden megvan a youtube-on nem hallgatok rádiót sem
kocsiba vettem egy sal hangszóró szettet mert a gyári szétment azóta a rádió is üzemen kívül van
inkább hallgatom a motorhangot és az úthibákat mint azt a fos hangszórókat
ahogy vénülök egyre jobban basz szét az ideg a fos hangminőség miatt
a laptopban is bang&olufsen zene van, az viszonylag jól szól mármint a körömnyi méretéhez képest
Egészségetekre!
Ezigy van, váltogatni kell köztük.
Amiot jopár éve megujultak azota elfogdhato. Fel kellett venni a versenyt a kereskedelmi rádiozással, különben kutya se hallgtná öket.
Hullámok vannak szerintem, a retron is van amikor tök jó aztán jön egy siratós hullás... a petőfin is egy ideig mennek normális zenék aztán jön a gásparlci meg a többi csicska cigány meg a puskás vagy ki a pöcsöm az a homokos énekelni nem tudó balfasz
petőfi többnyire elfogadható zenét tol
nem is gondoltam hogy képes lesz erre egy királyi rádió
Pedig az egyik leghallgathatobb rádio országos szinten. Amikor ott szar zene vagy müsor megy átváltok petöfire, ztán addig marad ott mig ott is nem történik valami ellenszenves.
tévét nem nézek, pont emiatt
inkább megnézem a neten
információ fontos legyen egy x perces hírblokk óránként fél óránként ahogy akarják aztán a többi legyen zene
az a retro is agyfasz, kb eret vágok magamon ha hallom
van egy cég ahová elég sűrűn eljárunk ott hallgatják a nők
a többségét már 20-30 éve is utáltam nem hogy most
Az informácio elég érdekes dolog, mert mindenkinek más a fontos. Engem viszont a reklámok teljesen kiidegelnek. Tévébe legszivesebben bemennék és addig verném a fejét annak aki egy 110 perces filmböl mjd négy orást csinál a Reklámokkal, amig mozogni bir.
Nem nagyon rádiózok mióta még a garázs (Nagy Feró) műsora sincs már, nácibárkában is csak váltogatom a szarabbnál szarabb csatornákat. Retron néha van hallgatható zenemuzsika muzsikazene...