Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nem adnék érte 4 rugót havonta, akkor ez kimarad főleg, hogy a torrent ingyenes (fizetős csak önszorgalomból, ill. kényelemből)
Szegény szomszédaid....
Fizetös, három kategoria van a minél magasabb annál.jobb a minöség és több készüléken nézheted bárhol. Mondjuk családon belül megéri, mert négy tévé négy helyen az országban bárhol asszem négyezer havonta. De kevés a szinkronizált film.
Lószopó faszok!
Én is osztok, mikor tudok, de ez úgy alakult ki, hogy nagyon régen SSD-m van a gépben, akkortól, mikor még a 8-16G -ok mentek, és soha nem fértem el, ha fent tartottam az anyagot. Akkor jött, hogy inkább megveszem a tagságot, aztán megszoktam Az Ncore srácok sztem jobban örülnek a kessnek, mint a seednek
111 torim fut abból közel száz saját feltöltés.
Ma tették ki az utcánk elején.
Ez azt jelenti, hogy van magyarázatom a zasszonynak, hogy miért érek haza csak reggel.
A másik oldalról, meg szabályt fogok szegni, ha éppen reggel 5-kor kell mennem melóba. Igaz hallani sem lehet a motort, gyári kipufogóval, de azért ez hatalmas buziság.
Ahogy kijön egy sorozat, másnap már fent van torrenten is... meg én pl. nem nézem epizódonként, hanem mikor megvan az évad, letöltöm egyben, és nézem, mikor jólesik. Tudtommal a Netflix is fizetős, de azt nem ismerem.
Én gyűjtögetek, 3T-nyi vinyón van kb. 1200 film (á, ez nem igaz, csak vicceltem, és különben is csak német autópályán szoktam, szerzői jogvédőknek puszi!) és különben is ezt mind megvásároltam eredeti műsorhordozón, és saját részre készítettem biztonsági mentést róla
én indig visszatöltögettem azt a 48 órát még prémium tagként is pár éve 4 ezer volt a 2 év
csak nem mindjárt hanem összevártam 4-5 vagy több torrentet
Én simán ledobnék egy atomot a belvárosba
Az egy putri régen jó volt voltam a staffban sok éve...
pesten már 30 évvel ezelőtt el kellett volna kezdeni a mélygarázsokat építeni
vicces hogy csomó helyen 30 lakásos tömb előtt van 3 parkolóhely
Ztrackert szoktam néha használni de elég kevés ami ott fenn van, az uj dolgok meg csak jokora késéssel vannak fent
Igy nem.hangzik rosszul. A netflixet néztem de annyira nem jött be. A sorozatfüggöknek mondjuk jo alternativa
Én szeretek visszaosztani megköszönöm a feltöltő munkáját.
Nem kell hogy fizess, de ha fizetsz, csomó kényelmet kapsz, viszonylag kicsi pénzért. Sztem bőven megéri. A szaros TV előfizetésem havidíja több, mint az Ncore 1 évre.
Akkor rosszul írtam, a petőfit azóta mióta nincs a music fm.
Én már vagy 5 éve prémium vagyok, messze nincs ennyi, amit írsz... most nekem azt hozza, hogy 8000-ért 2022 03 06-ig... az nagyon megéri, nem kell a seedel szórakozni, és 2 jobb mozijegy ára.
Pont fordítva látom..... de ha mar nincs kommunizmus és szocializmus, akkor ne vonják ki a pénzt a fővárosból és a jól prosperáló vidéki városokból, a települések meg tartsak el magukat.... úgyhogy tessék szépen visszaadni a lóvét ha már ekkora az arc, hogy Pesten mit kell csinálni amúgy én nem látok káoszt, most is szépen rájöttem a városon a nagy forgalom ellenére
Bochkor nem volt a petöfin.
Én pl. a dumálóst jobban szeretem mert zenéből úgysem azt adják amit kedvelek, jelenleg a petőfi reggeli (mióta nincs a bochkor) utána meg ahol valami értelmes beszédet hallok, a retro ahogy neked nekem is gáz, azok a "zenék" nagy része már a megjelenésekor egy rakat szar volt nem, hogy most. Ha semmi más nincs marad a petőfi vagy a körzetben a gong bár az is sokszor gáz.
prémium tagnak kell lenni
2 hétre valami ezer forint környéke a prémium tagság ekkor 3000 pont egy meghívó
Azt tudom, de meghivot honnan lehet? A fizetö hogy müködik?