Ezért kell megszüntetni az utcai parkolást
Az egyirányú utcák többsége egyből kétirányú lenne
Lehet hely a forgalomnak
Főleg úgy hogy a kocsik száma jelentősen csökkenne
Nem, ez nem erről szól. Hanem ha kilógsz a vonalból 10 centit, vagy rossz irányba álltál, az utcában. Az se számít hogy semmi értelme adott helyen forgolódni.
Tilosban már jó ideje nem parkol senki szándékosan, mert 3 percen belül 5 közteres veti rá magát hogy melyik rakja oda a mikuláscsomagot, csak akkor ha parkolócsapdát állítanak.
Azt azért ne feledd hogy a mosószer alapból víz lágyító
Emiatt kell a keményebb vízbe több mosószer
Szóval a plusz vizlagyitó működhet úgy hogy kevesebb a mosószer
Abban az esetben megéri ha olcsóbb a vizlagyito mint a mosószer
Fogalmam nincs melyik mekkora összeg
Mai fiatalok már türelmetlenek.
Nekem nem tanították a suliban, mert nem volt annyi pénze az iskolának hogy fedezze a sok elbaszott fúrószárat de az otthoni elbaszott fúrószárakon lehet gyakorolni a köszörülést, és egyszer csak jó lesz.
Viszont az okos dolog ebben a lidlis vacakban, hogy befogja a fúrót egy ilyen tartóba. Én is így szoktam, csak én egy cserélhető esztergakés tartóba fogom be és úgy sokkal pontosabban lehet pozicionálni.
Nekem egy nagyon finom gyémánt-bakelit köszörűkövem van erre a célra. Ukránoknál pár ezer forint. Az szinte polírozza. Olyan éles lesz hogy borotválkozni is lehet vele.
Szép napot Laci! Nemrég cseréltem szimeringeket -csapágyakat a 30 éves mosógépben, csak most az a baj, nem hallom , megy-e éppen! Ezért 2 óra múlva megnézem végzett-e már!!?
Ettől még szar marad, és elhitették veled hogy ez tulajdonképen mennyire jó neked.
Csak szólok hogy a villanyautót se közönséges árammal töltsed, hanem 300forintos prémium Ionity-vel, mert eltömődnek a zavarszűrők a szennyezett elektronokkal
Ha gyártanának olyan mosógépet azt vennék.
Ugyan az van benne, egy dob ami forog össze vissza, meg melegíti a vizet, csak 30 éve a kommersz bolti csapágyat, szimeringet rakták bele valódi rozsdamentes üsttel, most meg gagyi műanyag üst, cserélhetetlen csapággyal és szimmeringgel, meg szándékosan beépített hibaforrásokkal.
Dieselt meg tudod jól hogy nem veszek mert konkrétan szarok a mostaniak.
Pedig most, hogy az Egészséges Budapest program vezére Tiborcz haverja lett, aki egy autogumis, azt mondanám, hogy részben meg van oldva a probléma.... hogy egészség lesz-e azt nem tudjuk, de buszokra gumi, annyi mint a fene....
ELINDUL EGY DEMOKRÁCIA, MAJD PÁR ÉV, ÉS MEGVÁLTOZIK A Szr. változatra, mert az aki akkor hangosan hirdette az "igét" már benne van a jóba, ezért leszrja mi lesz ezután , már nem érdekli !!
Az egyirányú utcák többsége egyből kétirányú lenne
Lehet hely a forgalomnak
Főleg úgy hogy a kocsik száma jelentősen csökkenne
Tilosban már jó ideje nem parkol senki szándékosan, mert 3 percen belül 5 közteres veti rá magát hogy melyik rakja oda a mikuláscsomagot, csak akkor ha parkolócsapdát állítanak.
https://tisztitoszer-depo.hu/t...
A Calgon viszont nagyon nem.
https://www.groby.hu/termekek/...
annak jobban van értelme ha szar helyen van.
Emiatt kell a keményebb vízbe több mosószer
Szóval a plusz vizlagyitó működhet úgy hogy kevesebb a mosószer
Abban az esetben megéri ha olcsóbb a vizlagyito mint a mosószer
Fogalmam nincs melyik mekkora összeg
Mondjuk 6os alatt nem mindig sikerül elsőre
Csiszolon 120as papírral egész jól lehet ilyeneket csinálni
Nekem nem tanították a suliban, mert nem volt annyi pénze az iskolának hogy fedezze a sok elbaszott fúrószárat
Viszont az okos dolog ebben a lidlis vacakban, hogy befogja a fúrót egy ilyen tartóba. Én is így szoktam, csak én egy cserélhető esztergakés tartóba fogom be és úgy sokkal pontosabban lehet pozicionálni.
Csak szólok hogy a villanyautót se közönséges árammal töltsed, hanem 300forintos prémium Ionity-vel, mert eltömődnek a zavarszűrők a szennyezett elektronokkal
Ugyan az van benne, egy dob ami forog össze vissza, meg melegíti a vizet, csak 30 éve a kommersz bolti csapágyat, szimeringet rakták bele valódi rozsdamentes üsttel, most meg gagyi műanyag üst, cserélhetetlen csapággyal és szimmeringgel, meg szándékosan beépített hibaforrásokkal.
Dieselt meg tudod jól hogy nem veszek mert konkrétan szarok a mostaniak.
Legyen a Te gondod.