Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a mosógép és a dízel technológia nagyon messze van egymástól a sima dízel jó a traktorba meg a hiace-be még a Kia-ba sem tankolom, nemhogy egy audiba
Így is lehetne.... de nem akkor te meg most is Hajdú mosógépet használsz és 30 éves szivo dízellel jársz?
Azt hogy nem vetted be a marketinget.

Mint a kalgon meg a mosógép.
Csinálnak egy szar mosógépet, nehogy már örökké tartson, mert akkor nem tudnak eladni eleget, aztán meg eladják mellé a kalgont kurvadrágán mert attól majd tartósabb lesz a mosógép. Azért fura hogy a Hajdú mosógép 40évet bírt kalgon nélkül vízkövesen, de ugye beadják az egyszeri háziasszonynak, hogy ez már olyan magasan fejlett és érzékeny technika, hogy azért kell ebbe már. Az meg veszi boldogan, így 3 év helyett 3évig működik gond nélkül a mosógépe, mert soha a büdös életben nem okozott még gondot a vízkövesedés. A reklámokban szerintem aggteleki cseppkőbarlangból szivattyúzott vízzel mostak...úgy 30ezer évig, mire olyan lett.
Annak viszont egyik sem számol utána, hogy 2 másik mosógépet is vehetett volna a rálocsolt kalgon árából, vagy mondjuk egy rendes vízlágyító berendezést, ha már akkora gond a kemény víz.
Ja de.... az Audiban egy jobb hátsó ajtomodul... 30e
Pl természetesen a kopó alkatrészek cseréje nálam nem számít hibának.... egyéb meg nem volt
Hát a Nissanban valóban csak 70 körül volt, de az Opelben 240, a BMW is 230-nál tart jelenleg. Nem mindet 0-val vettem, az Opelben 100 felett volt már, bő egy évesen, mikor hozzám került. Azt használták szépen
Magas futasteljesitmeny nem automatikus elromlas,sokáig húzzák a beluket,viszont túlságosan fókuszáltak a motorra,minden szar tud lenni.
Akkor nem is vagy mérvadó.... volt benne 50-60e km 5 évesen? Persze hogy nem megy tönkre az még bejáratós egy dízel esetében... nekem pl a 6 éves Audiban volt 200e km mikor eladtam.... hiba nélkül, makulátlan állapotban
Nem, azt jelenti, hogy fiatal autók voltak, az utolsót kivéve egyik sem volt 5 évnél öregebb, mikor eladtam
Nem sofőr vagyok, hanem autó használó... így is a magyar átlag felett mentem stabilan, úgy, hogy az utóbbi 10 évben visszább estem a mendegéléssel.
Egyébként az érdekes, sokan mekkora diadalnak élik meg, hogy mennyit mentek - sztem pedig az inkább csőd
Mondjuk 25 év alatt 400e km.... nem is használtad egyiket sem....
Attól, hogy te nem javítottad, nem jelenti azt, hogy jó is
Hiaced van akkor neked is
95 óta - 2 év megszakítással - csak dízel autóm volt. Sosem tankoltam prémium nyálat, kb. 400 ezret mentem, és sosem javítottam autót. Akkor most mi van?
1. házasság: az érzelmek diadala a józan ész felett
2. házasság: a remény diadala a csalódás felett
3. házasság: a hülyeség diadala mindenek felett
Látom, te (meg lényegében F2 is) már eléggé hátul jártok a listán
Nem volt ilyen gondom, az elsövel mindenki vitt amit hozott, ugyse sok volt az se, de mai napig köszöntjük egymást alkalmakkor, békében mentünk szét. A második meg nem volt problémás ilyen téren, együtt raktuk össze amik van.
Téged csak elviselnek otthon
én meg úgy voltam vele: vigyed azt is, csak takarodj a qrva anyadba..... azóta nem követem el ezt a hibát mar csak a mondat második fele él....
állítólag a cég 10 millert elköltését engedélyezte mindenki saját maga választott, ez valami picivel volt alatta
gondolom telekérte minden felesleges szarral
akkor rád is áll amit kawára mondtam
Egy dízelt tudni kell üzemeltetni is... ha nem hülyék kezébe kerül, nem romlik el. Alap, hogy Itthon például nem tankolunk sima dízelt... 15 éve dízeles vagyok, soha semmi, a kopó alkatreszeken kívül... a Kia-nak lesz most egy dpf tisztítás majd, mert az is teszi a dolgát.... 14 éves....
még balek is vagy
A butaság megbocsájtható mert az veleszületett nem lehet mit tenni...
na ez szar
nincs olyan autó amit pozitívan tudnék értékelni az emyémeket ugyanúgy utálom mint az összes többit nekem a szükséges rossz és nem becstárgy ezért nem bánok értékként társként vele, mert nem érdekel. kb. 1 milliót levezettem a közel 30 év alatt az utobbi időbe szerencsére nem kell már annyit vezetnem de meglennék ennélkül is. Az autógyártoóknak nem célja, hogy te ne költs a autóra. Az alkatrészgyártok meg jobban élnek mint az autógyártók. A Cél nem tartós szar dolgokat gyártani az autóknál sincs kivétel ezért a harag A másik oldalról meg meg kell érteni ha nincs fogyasztás a felépített társadalmunk üzemképtelen.
2x sikerült majdnem nulláról indítani, itt már mindenki azt viszi, amit hozott.... pedig még nős sem voltam.... lehet neked van igazad....
Hogy kitaláltam hogy üza nyilván akkor dizel, ebben az esetben meg megnézném mit meg hol tankolt meg a szüröt vajon cserélték e az életben. Magátol azért egyik autoban se hullik szét.de hát céges auto ahogy irtad.......sajátjára odafigyelt volna