Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet kiírni egy abszolút átlátható,korrekt és olcsó közbeszerzést a városházától?
Több lopos auto kell, meg nagyobb büntetés.... problem solved
Kerékbilincs tuti több van mint lopos autó,500e büntetés meg bármikor lehet,nem feltétel egyik szerkezet megléte sem.
Ahelyett hogy jönne a lopos auto és elvinnék a picsába egy 500e-s büntetéssel együtt....
Tudom,ezé merte mondani a Tarlós hogy hülyeség..................huhúúúúú,mennyt kapott.
Ezt sosem értettem..... szar helyen vagy, de ott maradsz a qrva anyádat....
Orbáni,csak szarakodik a vezeték nélküli billentyűzet.
Áhh,csak megedződtem,gyakorlatilag a világon mindenért az elvágott ujjaktól a tájfunig hokkaido partjainál a patás ördög viktor a felelős.
Most pl szemét oráni diktatúra csahos médiabérencei kritizálják a kerékbilics ujra bevezését fontolgató szabadságharcát folytató hősi budapest vezetését.
hát van egy fantáziád....
ezt hol olvastad? mi ennyire felkészültek vagyunk.... igazaból lehetnének olyanok a táblák, hogy a STOP után cserélhető legyen a felirat.... és bármire fel vagyunk készülve
Márhogy nagyon furmányos terv hogy a baráti kínát megfertőzi,aztán a japok és a több fejlett okos nyugati civilizáció hülye döntéseket hoz,és szélnek eresztik a jóságos,felvilágosult liberális világon,oszt szélvészként söpör végig a világon,csak a gaz elnyomó vasfüggöny mögött sínyő diktatórikusan vascsizmás láb alatt nyögő magyarok élnek túl?
Akkor ez a vírus a patás ördög viktor műve?
nálunk ez nem fordulhat elő... van kerítés, meg portások is.... csak át kell húzni a sorost és kész is vannak a "stop koronavírus" táblák....
Vagy a népet kell csökkenteni,drasztikusan,el is kezdték a koronavírussal.
Engem megtanítottak az iskolában fúrót köszörülni, és azóta remekül viszi az anyagot! Nem akkora faszság az, hogy ne lehetne megtanulni!!
....és, hogy legyen melója sok embernek hiyz ha mindent az örök életnek gyártanának akkor elég lenne minden terméknek egy gyár a világon kevés melóssal.......mondjuk ez lenne a cél, de mivel jelenleg nincs élhető alapjövedelem kell a népnek a meló......
az a jó, így van hűtése
persze... itt pesten olyan lágy a víz, mint a beton...
Ezen működik az egész szr, vegyélt, fogyassz, pörögjön a gazdaság sokat tudjon keresni az a pár seggnyaló!
Lidl furoelezo,felemás az eredmény.A szög jó,szimmetrikus,de a korong olyan mint egy 80 As csiszolopapir.
Viszont ha szabad kézzel csinálom tuti elbaszom a szöget és dobhatom ki.
Szóval használni fogom.Esetlrg keresek egy finomabb követ.Ha lehet.
Nem átbaxás - vízlágyító ahol kemény a víz és magas hőfokon mosnak, oda kellhet, ahol lágy a víz, és 40 fokon kímélőn tolják, oda meg nem. Nem annyira bonyolult ez, mégis a Zemberek nagy részét meghaladja
A rövid utas sok kibeszallas tesz ilyet .
A csereje nem hiba mondjuk érdekes, hogy nálam a hiace-ben nem kopott el, pedig munkás auto volt
A vasig kiült szivacs az természetes kopás?
Mondjuk a.calgon sztem is atbaszas.... 10 éves Lg sosem látott ilyet és hibátlan....