Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán csinált két tesztnyomtatást az egyik gépről és diadalmasan távozott. Bár még kért telefonos segítséget is előtte.
Este természetesen egyik gépről sem tudtunk nyomtatni...
A néprajzosnál?
Szabados alfa,eszemfaszom megáll.
Persze, hogy magában beszélt... inkább, mert csak te voltál ott, akivel szóba állhatott volna
Szerintem amiről te beszélsz ,az nem egy taknyos informatikusnál kezdődik
Ennyire haragszol az értelmiségiekre?
Tegnap volt a cégnél nyomtató csere . Jött egy informatikus hogy az újat beüzemelje. A csávó bammeg magában beszélt!!
Na..gyerünk....gyerünk legyél jó! Fogadd már el te tetű! Kérlek kérlek óóóó...
Folyamatosan beszélt egyedül az irodában hangosan! Na fiam! Kb te is ilyen hülye lehetsz ,csak te még úgy is nézel ki mint valami buzi....
Na...a buta informatikus is szellemeskedik
Kussolj mááár..,
A második keresztnevedet véletlenül kis betűvel rövidítette - amúgy hibátlan!
Nevezd át magad...szerintem is jobb neked
Es a svajciak?
Azok is cigók
Santa-fe mexikói srácok a melósok nem cigók.
Elsőre én is
Amikor elkezdtem '78-ban házat építeni az ismerős is akkor kezdte. Nem nagyon régen vett egy motort! Esett vele, az egyik lábát combban amputálták, most tolószékes! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!
Nem "roma", hanem cigány!! Szép estét !
Már azt hittem ckam tért meg poraiból
B Alfa sz találóbb lett volna
Hű de sziporkázol megint te keszegseggű informatikus selejt . Igazi nagy fasz vagy...a saját bevallásod szerint is!
Mondjuk lehet azok mert mi a földre soha nem tettünk szerszámot, vagy asztalra, vagy fogós vízbe hűtve.
Ez már komolyabb munkadarab, forgatóvas van a fogón, daruban függesztve, mi forgatófát használtunk a szárak között. Lehet, hogy roma kovácsok?
Ha jól tudom ez a legnagyobb hídvázas légkalapács amin dolgoztak kovácsok, a franciáknál. Van kerni rendesen.
Most nézem a háttérben egy 4, vagy 5 tonnással zörögnek. Ilyen nagy a putyilovban nem volt.