Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik pedig az ,hogy beszólsz...mindezt úgy teszed,hogy nem szóltam hozzád. Aztán mikor már kezded érezni hogy kár volt ,próbálsz kihátrálni ilyen indokokkal.
Megoldás?
Ne szólj be!
De igazából most is magadat égeted ,mert ledegradáltál hogy nekem nincs a családban diploma....ne nézz le e miatt,mert nem vall erős jellemre!
Nem vagy következetes!
Ez kész...........
nekem jó úgy
Nevet váltottál Így majd nem fogjuk tudni, hogy debreceni vagy
de hát ez az ejfej torony te
Értsétek már meg, hogy csak az övé a hős meló! Ott fekszik egy vaságyon ügyeletben 24-ben, várja hogy történjen valami, és a végén még egy közös zuhanyozás is belefér
Kovács, informatikus, áru-terítő... hol vannak ezek ehhez? ott dolgozni kell...

Tulajdonképp nem is annyira hülye
Mondjuk te mindegyiket lenézed, bár egyiket sem csinálod
F2 szavaival élve nem.vall erős jellemre ezen foglalkozások lenézése. Ez az egyik probléma a hozzád hasonlókkal.
Mit jelent neked az alja? elírtad valszeg....
A mérnökök ilyen alja munkát végeznek?
Pfff...szerencsétlenek
Volt egy nagyon jó informatikai mérnököm..... soha nem szólt egy szót sem, mindig csöndben végezte a munkáját, csúnya szó nem hagyta el a száját....ügyfelek nagyon bírták.....
Egyszercsak hívnak:
“Figyelj, itt van Attila..... 2 órája próbálja életre kelteni a rendszert, de most a billentyűzetre hajolva kurva anyázik.... ez most nagyon rosszat jelent?”
Nálatok akkor jobb a helyzet. Két asszony van
Ugyan..nálam nem keres jobban..,sajnos
Ilyen szegény és buta embereknél mint te ez ugrik be...ezt már megfigyeltem...aztán meg csak néznek mikor valaki szól nekik hogy ez nem így van,mert az Alfa ebben is Alfa
Én eztet nem bírom.
Most már értem! Azért vagy olyan nagy király, mert az asszony jól keres! Te, mint hős, arra kellesz neki, hogy a barinőinek mutogasson
Igaz!
Ebben teljesen igazad van! Csak fősuli. De nálatok a WC -s néni kategóriát ez is bőven ébereli. Férfi ágon a műszaki félkörrajzolói karrier a plafon a családodban?
(Utcaseprő)
Ebből is látszik, a családban nem te vagy az értelmségi
Hát ha ő tudott nyomtatni - akkor lehetett nyomtatni Ti nem tudtatok - hát eszet nem adhatott
Értem..mindenki
Ez a mekis dolog szánalmas ....sok életképtelen diplomás!
Régen kaptam egy nagyon jó lehetőséget külföldön. Még nem volt gyerek. A feleségem azt mondta hogy ne menjünk ,mert ő nem azért tanult és diplomázott ,hogy valahol mosogasson. Teljesen igaza van...
Maradtunk és azóta 2 munkahelye volt. Az elsőn keresett több mint fél millát ,de ott hagyta mert kapott jobb ajánlatot. A nyomorékok és a büfészakosak meg had mosogassanak...MEGÉRDEMLIK!
Már maga a kérdés is értelmezhetetlen kezd ujra
Az is mire vitte, egy csoffadt hájeszben szarik maga alá
Már amikor nem a halszagú ladikjában szárad napokig
WC-s néni ki volt a családba komám? Remélem sokat tanultál tőle...
Egyébként nagyjából igen. Bár a mekiben dolgozik jónéhány....
Nálad az az értelmiség aki nem végez fizikai munkát?