A fazon elszállítattja nekem 4400 eur-ért ha előre utalok. Szép kidolgozott hirdetés nem? Jelenleg Svájban van a motor, elküldte a személyi másolatát is (illetve valakiét akinek a nevén regisztrált.) Szerintem onnan 500 eur alatt be se hozzák.
Az. Kamionost megbasszák, ha 8 óránál többet vezet. Én nem cserélhetek a kollégával műszakot, mert nincs meg az előírt pihenőidő, de az orvosokat lazán lehet dolgoztatni 24 órában pihenő idő nélkül, aztán ha kinyír valakit a 24 órában akkor persze őt csinálják ki.
Az én nejem meg most közölte, hogy miután tegnap 18 órát dolgozott és éjfélre ért haza, 160-as vérnyomással, majd 6kor ment vissza, ismét 18 órázik kötelező jelleggel.
Még szerencse hogy minden rendben van és van elég orvos.
A fazon elszállítattja nekem 4400 eur-ért ha előre utalok. Szép kidolgozott hirdetés nem? Jelenleg Svájban van a motor, elküldte a személyi másolatát is (illetve valakiét akinek a nevén regisztrált.) Szerintem onnan 500 eur alatt be se hozzák.
https://www.autoscout24.de/ang...
6 rugóért pesten 10x gyorsabb net is elérheő
De nem is a betegekkel van baj, azok csendben, békésen nyögnek, hanem a hipohonder egészségesekkel.
Még szerencse hogy minden rendben van és van elég orvos.