A fokhagyma jó ötlet, erős virus ölő de előbb kell kezdeni pár héttel a kúrát hogy hatékony legyen. Én december óta fokhagyma tinktúrázok, még van belőle vagy egy deci hátra szerintem nyárig kitart.
Naponta 5000 az adagom+Béres Multi 1 szem. Aszkorbinsavat bekeverek a 5 adagolókanállal (5000) 1,5 liter vízbe és egész nap azt iszom!
Mellé gyömbér reszelve mézzel és apróra vágott fokhagymával egybekeverve....na meg a zabpehely!
Egy Alfa tudja mi kell gyerekek
Maradunk a hagyományosnál...bár nem nagyon kapni nornrmális lisztet, egy időben hollandiából hozott ismerős mig járt ki, abbó nagyon jó kenyeret lehetett sütni.
A modern kenyérsütést meghagyom a táposoknak.
Te megvetted már a 30 kg zabot? Különben nem is rossz 5let, az eláll, és biztosan nem hordta még el a Nép a boltokból lehet, én is veszek pár zacskóval (aztán még az is lehet, megAlfásodok tőle )
Bár a 7vége erőnléti edzés lesz: ki kell szednem 6 db 5-10 m magas elöregedtt tuját tövestől a csákány mellé kell a jó minőségű táplálék
A Penny-be csak macskakajáért, a saját márkás Drinky colájukért és Omnia őrölt kávéért járunk, egyébként én is rühellem (nulla választék, és egy koszfészek az egész). A colájuk a legolcsóbb és a legjobb(!!!), az 500 gr-os őrölt Omnia meg 2 év óta 1099,- forint, mindenféle akció nélkül, bár nem reklámozzák, "dugják" az árut. Másutt akciósan is drágább szokott lenni.
Az élesztőtől múlik minden
Nem emlékszem a típusra de francia termek volt az biztos
A többivel ócska volt ez az egy amivel tökéletes lett
Pl a krumplis kenyeret magában lehetett enni mint a péksüteményeket olyan finom volt
A teszkó és a Penny a legmocskabb, de sztem kínálatban a Spar jobb, mint a Lidi-Aldi: sokkal többféle termék van. Mondjuk, aki egyféle tésztát meg lisztet vesz, annak pont mind1 de én olyasmiket veszek a Sparban, amit másutt nem találni (jobbára külföldi cuccokat)
Az Aldiban is sok jó holmi van, de többsége sajátmárkás, azt nem ismerem mind.
Az asszony szokott varázsolni ,valami 19 programos szart vetetett velem
Mellé gyömbér reszelve mézzel és apróra vágott fokhagymával egybekeverve....na meg a zabpehely!
Egy Alfa tudja mi kell gyerekek
A modern kenyérsütést meghagyom a táposoknak.
https://filantropikum.com/a-ki...
Pedig teljes értékű kaja és kurva egészséges. Kis tejjel,mézzel kavarva isteni fincsi....
Tuja...a szopás lesz
Bár a 7vége erőnléti edzés lesz: ki kell szednem 6 db 5-10 m magas elöregedtt tuját tövestől
Nem emlékszem a típusra de francia termek volt az biztos
A többivel ócska volt ez az egy amivel tökéletes lett
Pl a krumplis kenyeret magában lehetett enni mint a péksüteményeket olyan finom volt
Az Aldiban is sok jó holmi van, de többsége sajátmárkás, azt nem ismerem mind.