Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még pár ilyen diplomás a környezetemben, akik mindenre azonnal tuti megoldásokat tudnak olyan háttérrel amit csak a filmekben látni de szerintük létezik csak hülye mindenki
Persze egyik sem hasznositotta a diplomáját, és ha nem us egy hiaceban árut mozgatnak, de minimum futárkodnak
Basszameg...lebuktam
És mindenkit karanténba küld, és lisztet is tud biztosítani arra a két hétre
Ott van..."jövőhéten".
Amúgy torok váladékból csinálják most.
hirtelen ezeket találtam ezek vérből tudják
Köszi
Nokia c2-n?
Baszki, már ezt is vágod
Dr. Pipi rendel és tanácsokat ad
Ne nézz annyi filmet, mert összezavarnak.
Igen, de most elkapkodták a Tescoban ezeket a laborokat, íg
ennek pont az a lényege,hogy a lappangási időszakban is kimutatható Vagy itt olvastam a neten vagy a tv-ben láttam nem tudom. Most nem egyszerű a hirkeresőböl előkeresni mert beütöd, hogy korona kb. 4000 cikket dob rá
a tv-ből Kínából jött a megfejtés de ez már vagy 4-5 nappal ezelőtti hír
nyálmintából
ezek a minilaborok elférnek egy rendőrzsiguli hátuljába Mindet a határokra rendelném. Ezzel mondjuk annyit érnének el, hogy külföldről több beteg vagy hordozó nem jönne. A bent lévő megfertőződötteket még így sem tudom hogy szednék össze és különítenék el Azok ugyanúgy végeznék a dolgukat. ennek elméletileg önálóan kell lecsengeni mint az influenza járványnak. Az is több mrd embert megfertő. Ha önönmagától nem fulladna ki akkor az egész emberiség non stop náthás volna a visszafertőződések miatt
És a lappangási időszakban nincs elég vírus ahhoz hogy ki lehessen mutatni.
Nem tudom ezt honnan vetted, de egy nap mire lefut a teszt.
állítólag nyálmintából 10 perc alatt megállapítható a tünet nélküli hordozó is Baromira nem értem mire jó a két hét karantén. minden nemzetközi vasúti, buszplyaudvart azt a két repteret, a bp vigadó téri határállomást(hajó)az összes közúti átkelőhelyet lezárni. Autóként utasonként 10 percre kellene vesztegelni. Akinek nem pozitív az eredmény az menjen isten hírével akinek meg igen azt a szkafanderes alakok géppisztolyos kísérettel kiemeli és elveeztik az erre rendszeresített gyűjtő buszra, majd amikor a busz megtelik irány a lászló.
Ennek lenne valami értelme, mert annak nincs, hogy "jó akkor ha hazaért 2 hétig nem hagyhatja el a házat okés? persze "
Annak valóban lenne értelme ha nem csak 1 kórházban vennék le a mintát. Igazából a házi orvos is megtehetné ha indokolt, nem kell ehhez László kórház.
A teszt, azaz a labor az ANTSZ-nél van.
Állítólag van elég anyag a teszthez, de azért pazarolni nincs értelme.
Miért? Pipi lenne az apja? Lehetetlen mert kerüli a pinát......inkább kievez olyan helyekre ahol ember nem járt még
Ha nem szakit az apja onpusztito alkesz eletmodjaval, lesz.
Nem teljesen: még nincs tokája....
De ausztriaban sokszorosat csinaljak, itthon nem ertenek hozza na. Romokban.......... Mindenki elvandorol........ Ihhon meg kutyautok maradtak.
Akinél van értelme, tehát tünete van, azoknál csinálnak.
Akinél nincs tünet, annál értelmetlen.
Azoknál csak akkor csinálnak ha igazolhatóan szoros kapcsolata volt koronavírusossal, de őket amúgy is karanténban tartják.
Tiszta apja
kisfiam épp most kapta meg a névnapi tűzoltóautóját
Tudat alatt is alfának nevelem Csúnyán beszélni már tud (óvodából hoz ezt azt )
Még a zabpehelyre nem bírtam eddig rávenni mert jobban izlik neki a kolbász meg a töpörtyű, de ami késik nem múlik