Te azt most röhögsz ám a markodba
nem is érted az a sok jó ember mit parázik gazdasági helyzeteken, anyagi körülményeken
Az évek hosszú sora alatt megtanultál 80-100 ezer ft-ból megélni
Nekem ezt ezután kell megtanulni
egyenlőre ez amolyan varázslatnak tűnik a számomra
csak a lakásrezsi több ennél ebbe az autók benne sincsenek
oda jársz, ismered.
lmondod, hogy a12-14 éves lányod, fiad otthon van
mert nincs iskola
irjon ki egy náthával(vagy száraz köhögéssel) azt kiír
,hogy táppénzre teszem a lányokat
akkor csak az első 15 napot fizetem a semmiből.
Debreceni székehelyű mégis a saját szolnokcoopja is bérli tőle ami kiadja nekem. Na ezeke a leggecibbek
Felhívom őket, hát ők ezzel nem tudnak mit kezdeni beszéljek a vezérigazgatóval. Mondom oké én is igazgató vagyok akkor úgy is kolégák vagyunk
Valami 70 éves vén majom az igazgató azt kioktatott, hogy az ilyen karbantartási ügyek hát mégsem rá tartoznak Ő mégis csak igazgató
(mondom én is
9 megadott valami telefonszámot a karbantartók főnöke. Felveszi mondja,hogy Ő a karbantartók főnöke ne gondoljam már, hogy a főnököt kell ilyenekkel zaklatni
adott egy számot ez is. Ezt az illetőt nevezzük sanyinak na ő az az ember aki egyáltalán tevőleg dolgozik. Na elmondta, hogy ez az ő feladata lenne az a kisebbik baj, hogy nem ért hozzá mert alapból csak vízvezeték szerelő és nincs meg az iskolája a gákészülékekhez
A nagyob baj az,hogy Ő nemmehet ki mert írásbeli engedélyre van neki szüksége.
Mondom kinek szóljak agy egy számot. Adott
Ez volt a 4-ik eber akit felhívtam abban maradtunk, hogy nekem kell szólni a vezérigazgatónak, hogy szóljon a karbantartók főnökének aki majd szól neki aki visszaszól az igazgatónak,hogy irhat írásos engedélyt, hogy kiküldjék sanyit felmérni a kialakult helyzetet
Ennek kifutási ideje van így 2 hét múlva kiérkezett sanyi aki ránézett és elmondta, az alkalmazottaimnak, hogy ő mondta,hogy nem is ért hozzá.
Ezért külső segytséget kell hívni, de a belső protokol értelmében erre az engedélyt az ő közvetlen főnökének kell megkérni de azt már debrecenből, mert hát még is csak övéké az a szar.
Aztán a klímával való kiegészítő fűtés na meg a két hősugárzó ami be lett állítva szintén hagyott egy jó kövér villanyszámlát
Emléxem akkor áprilistól június közepéig vártam, hogy mondják már meg,hogy akkor hová, azt án egyszer csak meguntam, hogy a lányaim ott főnek 40 fokban azt küldtem egy klímást azt mondom rakd oda ahová a legcélszerűbb
Egyébként azóta se voltak a coop részéről megmondani hová tehetem a klímát
mert elmegy a munkahelyéről betegszabira
Mégis mire számítottál?
de fizetést adjak,
járulékot, halom bérletidíjakaat fizessek
meg minden fix költséget ami egyébként is már rég aránytalanul magas
Nem vagyok nagyon nyugodt.
Ő legfeljebb becsukja az ajtót kifizeti maga után a havi 50 rugót azt legfeljebb amíg zárva van feléli a rosdásbádogra félretett aprópénzét. Amilyen szerncséje van a bérbeadóval lebeszéli, hogy 40 év bérlet után a krízishelyzetre való tekintettel engedje el a havi bérletet. én meg többnyire multiktól bérlek még annyit sem sikerült elérnem soha,hogy egy klímát rakjanak be a túlárazott bérleményükbe (minden önköltséges volt)
Lehet egy kicsit tényleg feszültebb vagyok van rá okom a vírus nélkül is azt ez a hiszti nagyon nem hiányzott
Este eldöntöttük húsvétkor megtámadjuk a háromfát be kell tárazni konzervvel mielőtt kitör a hiszti