Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma elmegyek a nagyvárosban aztán megnézem hol tart a hiszti
Este eldöntöttük húsvétkor megtámadjuk a háromfát be kell tárazni konzervvel mielőtt kitör a hiszti
Hy! Hotel kakaduban még nincs karantén! Fasza a szauna meg a zsákuzi...
Pár hétre kiírt, de hosszú távra nem tud
Esetleg valami idegi kimerültség amivel bárkit el lehet zavarni hónapokra de ehhez is szakorvos kell
Nekem amikor a térdem szétment 3 hét gyógytorna után mindenféle szakvélemény kellett hogy folytatni lehessen még 2 hétig
9 hétig voltam ekkor beteg állományban nem is hónapokat
Nem szoktam más gondjain röhögni
Amúgy engem is fog érinteni a dolog mert ha nem mennek az üzemek akkor az a pár kóbor 10ezres se jön hozzám
Asszonynak már nincs munkája mert összefüggött a turizmussal aztán 2 hét alatt leesett úgy a termelés hogy 6 emberből egy sem kell a céghez ők a héten 3 ember ment be aztán kedden végeztek a heti munkával és pénteken még a jövő hétre semmi rendelés nem volt
Gyereknek is lemondtak minden eddigi rendezvényt szóval a helyzet itt is szar lesz
De abban igazad van hogy veszteség nemigen lesz, csak elmaradt bevétel
Téged írigyellek a legjobban inikém Te azt most röhögsz ám a markodba nem is érted az a sok jó ember mit parázik gazdasági helyzeteken, anyagi körülményeken
Az ég világon semmi veszteni valód nincs Az évek hosszú sora alatt megtanultál 80-100 ezer ft-ból megélni Nekem ezt ezután kell megtanulni egyenlőre ez amolyan varázslatnak tűnik a számomra csak a lakásrezsi több ennél ebbe az autók benne sincsenek
neked az összes változás most annyi lesz,hogy lesz cimbora akivel el tudsz menni horgászni a dvcs-re mert feltehetőleg ő is bezárja a koceráját
Vélhetően ahogy eddig ezután is fog működni ez a módszer is egy darabig.
A körzeti orvosokon nem fog múlni oda jársz, ismered. lmondod, hogy a12-14 éves lányod, fiad otthon van mert nincs iskola irjon ki egy náthával(vagy száraz köhögéssel) azt kiír
Holnap ezt is szabályozni fogják...
Ez csak akkor megy magától ha járványügyi zárlat miatt nem tud megjelenni a munjahelyén. Vagy ha a gyerekével kiirja az orvos.
a körzeti orvos úgy sejtem szó nélkül ki fog írni bárkit
Lehet első körben ezt próbálom én is ,hogy táppénzre teszem a lányokat akkor csak az első 15 napot fizetem a semmiből.
én is bérlek a cooptól Debreceni székehelyű mégis a saját szolnokcoopja is bérli tőle ami kiadja nekem. Na ezeke a leggecibbek
A fűtés elromlot télen, hogy volt bent vagy 15 fok. A gázszámla ugyanúgy 2 kiló Felhívom őket, hát ők ezzel nem tudnak mit kezdeni beszéljek a vezérigazgatóval. Mondom oké én is igazgató vagyok akkor úgy is kolégák vagyunk Valami 70 éves vén majom az igazgató azt kioktatott, hogy az ilyen karbantartási ügyek hát mégsem rá tartoznak Ő mégis csak igazgató (mondom én is 9 megadott valami telefonszámot a karbantartók főnöke. Felveszi mondja,hogy Ő a karbantartók főnöke ne gondoljam már, hogy a főnököt kell ilyenekkel zaklatni adott egy számot ez is. Ezt az illetőt nevezzük sanyinak na ő az az ember aki egyáltalán tevőleg dolgozik. Na elmondta, hogy ez az ő feladata lenne az a kisebbik baj, hogy nem ért hozzá mert alapból csak vízvezeték szerelő és nincs meg az iskolája a gákészülékekhez A nagyob baj az,hogy Ő nemmehet ki mert írásbeli engedélyre van neki szüksége. Mondom kinek szóljak agy egy számot. Adott Ez volt a 4-ik eber akit felhívtam abban maradtunk, hogy nekem kell szólni a vezérigazgatónak, hogy szóljon a karbantartók főnökének aki majd szól neki aki visszaszól az igazgatónak,hogy irhat írásos engedélyt, hogy kiküldjék sanyit felmérni a kialakult helyzetet Ennek kifutási ideje van így 2 hét múlva kiérkezett sanyi aki ránézett és elmondta, az alkalmazottaimnak, hogy ő mondta,hogy nem is ért hozzá. Ezért külső segytséget kell hívni, de a belső protokol értelmében erre az engedélyt az ő közvetlen főnökének kell megkérni de azt már debrecenből, mert hát még is csak övéké az a szar.
Na most itt tartunk de közben rámtavaszodott Aztán a klímával való kiegészítő fűtés na meg a két hősugárzó ami be lett állítva szintén hagyott egy jó kövér villanyszámlát
Ma a klímával annó 5 éve kb. pont ugynígy jártam,miután közölték, hogy ők ezt nem finanszírozzák, de ha a saját szakértőjük biztonságosnak találja és talákl a kültéri és a beltéri egységnek helyet akkor lehet a beszerelést engedélyezni és saját költségemen kifizethetem Emléxem akkor áprilistól június közepéig vártam, hogy mondják már meg,hogy akkor hová, azt án egyszer csak meguntam, hogy a lányaim ott főnek 40 fokban azt küldtem egy klímást azt mondom rakd oda ahová a legcélszerűbb Egyébként azóta se voltak a coop részéről megmondani hová tehetem a klímát
Mit ír be a doki?
Betegség kód: para?
Add el a Jachtot....ennyi
Az semmi....mi vagyunk a bástya! A fal!A kerítés!
minden uniós tagállam ugyanebben a slamasztikában.van ott is kell a lé.
Azt te csak gondolod, ez a coop. Lassan szetesik az a badogbudi, de a tavalyelotti otletuk az volt hogy szarul nez ki a fobejarat kovezete (valamikor 30 eve egy zil ratolatott), szedjuk fel a hatso bejarat hasonlo marvanyburkolatat, azzal javitsuk a szinvonalat.
Jott a burkolo, es jelezte hogy szar otlet, nem lehet felszedni anelkul hogy szet be essen.
Na azota is tervezik a megoldast.
De lesz rá uniós segélyalap...
Holnap kiadják rendeletbe és majd látni fogod. Sok szülő tud otthonról melózni ,mint pl az én feleségem is. Aki nem tud mert nem olyan a munkahelye,az kap valami juttatást...táppénzt...valamit. Ez egy különleges helyzet ,ami önhibádon kívűl keletkezett. Az iskolák is le tudják adni az anyagot online videochat-en vagy Mail-ban. Belerazódunk.....nyugi
Ebben hiszek a legkevésbé......alapjábanvéve nem az állam tehet róla. Vis major....
Nem hiányzik ez senkinek, akik a turizmusból élnek azok már most dőlnek aztán minél tovább tart ez a virusbalhé úgy kerül sorra minden vállalkozás. Egyedül a bankoknak jó, mert az ujrainditás rengeteg hitelkihelyezéssel fog járni.
Bízom benne ,hogy ha vége ennek a szarnak és aki bizonyíthatóan ennek köszönhetően csődbe ment,kap valami újrakezdési lóvét...vagy kárenyhítési pénzt.
majd nem dolgozik mert elmegy a munkahelyéről betegszabira Mégis mire számítottál?
Nem készült a korai tavasziszünetre senki
Ez lehet akár egy teszt aztán jön a spanyol nátha 2.0 és az már visz sok embert
ha a gyerekeknek otthon kell maradni akkor a szülő is otthon akar lenni, ha ezek otthon vannak akkor nem vásárolgatnak ám. nekem meg van bővibe kiadásom amit bevétel nélkül kell finanszíroznom azt ez heti szinten se szotyipénz. Azt se alkalmazott se vásárló de fizetést adjak, járulékot, halom bérletidíjakaat fizessek meg minden fix költséget ami egyébként is már rég aránytalanul magas Nem vagyok nagyon nyugodt.
Ilyenkor irigylem zotyát Ő legfeljebb becsukja az ajtót kifizeti maga után a havi 50 rugót azt legfeljebb amíg zárva van feléli a rosdásbádogra félretett aprópénzét. Amilyen szerncséje van a bérbeadóval lebeszéli, hogy 40 év bérlet után a krízishelyzetre való tekintettel engedje el a havi bérletet. én meg többnyire multiktól bérlek még annyit sem sikerült elérnem soha,hogy egy klímát rakjanak be a túlárazott bérleményükbe (minden önköltséges volt) Lehet egy kicsit tényleg feszültebb vagyok van rá okom a vírus nélkül is azt ez a hiszti nagyon nem hiányzott