Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várd ki a végét. Meg aztán az is lehet, ez csak teszt, milyen a hatásmechanizmusa. Vagy többre számitottak de így sikerült...
Itt hatalmas kasza lesz valakiknek....na meg sokan padlóra kerülnek. Milliárdok tűnnek el erre fogva...meg a gazdaság újraindítása...stb...stb
Túlnépesedés? 5000-10000 halott lófasz. 500.000 halott a világon is lófasz influenzában. Ez semmi...
Valakik kiszámolták ezt, ha minden helyre áll a bankok nagyot kaszálnak.
Szájmaszk és fertőtlenítő? Ez lenne a nagy biznisz szerinted?
Az Olaszoknak a bevételének 60%-a a turizmusból van...volt! Gazdasági csőd!
De nem csak nekik...nagyon sok minden fog most padlóra kerülni valószínű. Újraosztása van gyerekek ....és még háború sem volt
És olyan réteget redukál ami már csak a gyógyszeriparnak hoz hasznot. Tehát nem a fogyasztó társadalom hatékony része
Amúgy ha a nyugdíjas réteg kihalna kurva sok pénz maradna a zsebben
Persze nem nekünk de akkor is zsebben lenne
Pont ezen gondolkodtam. Viktor is megmondta, gyerekekre nem.veszélyes
Érdemes lenne gyerek megőrzőt csinálni
Most hogy nincs iskola elég szopó ott ahol mindkét szülő dolgozik
Ugye a nagyszülők többsége is dolgozik mert csodálatos mértékben emelkedik a nyugdíj korhatár
Ezért linkeltem be, mert pont az a rész találó. De ha összeesküvés elmélet, akkor akár a túlnépesedésre is olyan megoldás ami csak a legyengülteket takarítja, nem pedig mindenkit aki az utjába kerül.
hát ezt 100 öregaszony sem mondja meg a kenedi gyilkosságra se derült fény soha
Annyi biztos, ahogy lenkei is írta a legnagyobb kárt a hírhajhász média okozza.
Ennyi liszttel a nyakán bolt bezárás előtt nem csoda ha stresszes
Ne legyél ideges, te nem szoktál bosszankodni!
Vedd lazánbban!
remélem te már a gumiszobás karanténból írogatsz ennyi ésszel ön és közveszélyes vagy bárminemű vírus nélkül is
Pedig lehet hogy van benne valami. Mondjuk az amcsikat ebben a formában kihagynám, mert semmi nem marad országon belül, pláne ebben az agyon globalizált világban.
na ez az amit seho l csak már ilyenekre is gondolok, hogy tudjam, mi miatt futok nullára bár nem vígasztal
Próbállak megérteni
azt tudtam , hogy nagyon buta vagy de...
Te most miért teteted magad hülyébnek mint amilyen egyébként is vagy
De te
Ezt most lehet hogy jól látod.....hol olvastad?
nem én állítom te ártány A cikkek
benneteket tuti
Az egészben az a legszebb, ha ezt az egész szarságot nem verik nagydobra soha ki nem derül
lefut egy sima általános járványnak azt néhány hét amikor vége mindenki napirendre tér. Az biztos, hogy nem hagy maga után annyi kárt mint amit most fog
Valószínű a halottakból sem lenne több
Kezdem elhinni akik valamiféle összeesküvés elméletet vizionálnak mögöte. Mert vagy fertőtelnítőszerből lett nagy túltermelés vagy szájmaszkból, vagy lisztből és konzervből azt így cserélték le a benragadt készletet, vagy tényleg valami hadivirus lett próbából szabadjára engedve, vagy valóban így akarta amerika térdre kényszeríteni kínát ami a vámpolitikájával eddig nem sikerült. Aztán kicsúszott a kezükből az irányítás mert annyira jól sikerült a pandora szelencéjének felnyitása, hogy nem maradt a célországban a gazdasági pusztítás.
Mindenesetre az asszony ma vett 3 db kajakonzervet nem baj majd megeszem nyáron a ladikban amikor nincs kedvem sütögetni
mert te állítod hogy ez kivitelezhető
az anyád picsájáé velem vitatkozol baszod? Leírtam amit olvastam be is linkeltem a főcímeket ha akarod az összes ciket elolvashatod okosjóska
Meg budipapírt ha összeszarná magát a tudománytól