Azért kell vásárolni, hogy mert felvásárolják előlem, és a normál adag bevásárlást sem lehet megcsinálni.
Mondjuk túlzásba nem vittem, nem háborúra készülök, de máskor 2-3naponta megyek vásárolni, most bevásároltam egy hétre.
Én mondjuk azt sem értem amikor 2 napos ünnep előtt van ilyen hiszti. 2 napra elég kaja mindig van otthon.
hogy ezek a hülye kínaiak is miért vérplazmából akarják előállítani az ellenszert, mikor itt vannak a Lenkei-féle orvosok és egy kanál aszkorbinsavval meg lehetne oldani a világ összes légúti vírus járványát...
nahhh ez ugyanaz: "a koronavírus magas dózisú C-vitaminnal kezelhető" ez a hülyeség.... nem kezelhető..... az immunrendszert támogatja, de a vírusra nem kezelési megoldás...
A Kínaiaknak mi köze Lenkeinek? És egy Kínai sem árul tudtommal semmilyen vitamin pakkot!
Már folytak kísérletek ez ügyben náluk kb 1 hónapja. Mostanra jött meg az eredmény...
Lenkei meg azért mondja hogy mi lenne a jó,mert orvos! Azon kevesek egyike ,akik nem szeretnék hogy gyógyszereken élj.
A immunrendszer alapja a vitaminok. A mai gyümölcsök és zöldségek amiket megveszel a boltban, nagyon kevés vitamint tartalmaznak már. Érlelők stb miatt... Ebben a szennyezett környezetben kurva nagy szüksége van a szervezetednek a vitaminokra,hogy tudjon megfelelően működni és megvedjen.
Ha erre rájön a tél végén (mikor már le vagy gyengülve (A,D,B,stb vitamin) egy vírus,simán elkapod. De ha emelt dózisban segíted a szervezeted ,akkor nagy eséllyel megbirkózik vele. A rostba gazdag táplálkozás is itt jön képbe. Vannak jó és rossz baktériumok a beledben. ...nahh..de ezt már nem írom le,mert megköveztek!
a c vitamin arra jó, hogy megtámogatja az immunrendszeredet.... ilyenkor érdemes szedni, viszont a vírus ellen, mint gyógymód szart sem ér.... ha ez igaz lenne, már mindenki ezt kapta volna és vége lenne a járványnak... persze ilyenkor negyon okosakat lehet mondani, mint Lenkei akitől ugyanazt a vitamincsomagot, amit meg tudsz venni a gyógyszertárban 10x-es áron meg lehet venni nála
Ez mindig előkerül.
AIDS-től kezdve a rákig mindent gyógyít a C vitamin
Filóztam egy kenyérsütő gépen, de rájöttem hogy kell a fenének egy csetresszel több, amit lehet rakosgatni.
Mondjuk túlzásba nem vittem, nem háborúra készülök, de máskor 2-3naponta megyek vásárolni, most bevásároltam egy hétre.
Én mondjuk azt sem értem amikor 2 napos ünnep előtt van ilyen hiszti. 2 napra elég kaja mindig van otthon.
Ketten 5 konzervet tudunk megenni 2 evésre
https://qualitrans.hu/allasajanlataink/
Vagy csak ilyen vitaminokkal, szteroidokkal, felpumpált alfa vagy?
Már folytak kísérletek ez ügyben náluk kb 1 hónapja. Mostanra jött meg az eredmény...
Lenkei meg azért mondja hogy mi lenne a jó,mert orvos! Azon kevesek egyike ,akik nem szeretnék hogy gyógyszereken élj.
A immunrendszer alapja a vitaminok. A mai gyümölcsök és zöldségek amiket megveszel a boltban, nagyon kevés vitamint tartalmaznak már. Érlelők stb miatt... Ebben a szennyezett környezetben kurva nagy szüksége van a szervezetednek a vitaminokra,hogy tudjon megfelelően működni és megvedjen.
Ha erre rájön a tél végén (mikor már le vagy gyengülve (A,D,B,stb vitamin) egy vírus,simán elkapod. De ha emelt dózisban segíted a szervezeted ,akkor nagy eséllyel megbirkózik vele. A rostba gazdag táplálkozás is itt jön képbe. Vannak jó és rossz baktériumok a beledben. ...nahh..de ezt már nem írom le,mert megköveztek!