Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fegyőr kovetelte, akkor pedig be kelk zarni.
hát nem tudom ez mi mindenesetre a szagokat sem engedi be nekem főleg ez volt a fontos az a műgyanta az nagyon dúrván büdös
Valahol anyám padlásán megvan még a katonai gázmaszkom, de nem volt kedvem keresgélni, meg 3 órát egy gumisapkában eltölteni
Na az tuti szénszűrös. Egyszer emléxem felvettem a belecsavart szénszűrővel aztán a szűrőjéből elfelejtetem kivenni a gumidugót
Majd meg fulladtam mire le tudtam venni a fejemről azt a szart
Azt meg minek? Billeg az asztal, és a lába alá?
Az jó mert nyáron meg mehetnek iskolába
Nálunk az egyik kolléga most jött vissza dubajból, a főnök haza zavarta két hétre hogy mi a francot képzel.
Másik kolléga még a kitörés előtt ment ki kanadába, de most jött vissza, neki már telefonon mondták hogy két hét karantén után jöhet csak be.
Igaz, nálunk van rendes pandémiás terv....olyan a cég mint hétvégén, csak az van bent akinek muszáj....persze rájöhetnének hogy ennyi ember elég is a cég működtetéséhez
Minekneked?
ennyire tekeredik a kockaspapir hogy nehezek kell?
Hubazmeg, az nem neked való
Vén kecske is megnyalja a sót. Sőt!
mozgok ilyen közegben
egyébként holnap vezek egy hüvely 30-as litlét
igazság szerint a kilégzőszelepes már bukó mind
Baszki te hol a faszba szagolgatsz ilyeneket pláne a te korodban
Mondjuk ha sanyi ezt megtudja nem állja meg só nélkül
Dehogy állnak jól, csak blöffölt és bejött. Én leraktam volna a kulcsot és bepereltem volna a végkielégítés miatt
Ha olyan a meló hogy létszükséglet, mondjuk lélegeztetőgép bébifókáknak, akkor lehet vállalom, veszélyességi pótlékkal és védőfelszerelés biztosítása mellett.
De amíg van ilyen balek addig megtehetnek bármit.
ez így nem sokat ér
ha kiviszed őket egy mezőre és senki sem megy az 50km körzetükbe akkor jó eséllyel elkerülhető
Az tök jó, van belőle vanília illatú is!
Szárnyas libresse
Intim betettel.
Én szüleimet karanténra ítéltük. Rendelik a kaját, vagy mi visszük a tesómmal. Kapuban megkapják.
Gyerekeket meg a közelükbe sem engedjük...kis bioterrorista mind
Pipinek csak azért kellet ne csipje a szemét, napokra megoldotta a delíríumos állapotot ingyé
Nem jó értsd meg! Nem szűri meg ,illetve az orrod mellett beenged mindent. Arra jó ha te tüsszentel ,nem repül szét a gané.
Ennyit egy,vizes pelenkával is elérsz az arcodon
Arra
oda azért szénszűrős cucc kell, nekem régen volt valami gázmaszk, permetezéshez használtam amikor rovarölő volt benne, de nagyon nem kellett mozogni benne mert elég nehezen jött át a levegő
ezekben az a baj hogy a szűrőt akkor is ki kel dobni egy bizonyos idő után ha csak pár percet volt használva
állítólag.......
Van egy dobiz 3m évek óta rakosgatom
Ez FFP2-es.
Asszony szerint az FFP3-as ami hatékony, ők olyat használnak.