Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visznek azok mindent, főleg mosó tisztítószert.
Momdjuk.felénk a cigány tesco majdnem üres, nem mennek többen oda. Lidl, spar coop dugig.
lopott banánt
Tényleg azt hittem hogy zöldségboltokat viszel. Végül is mit árulsz, ha nem titok?
Ma volt egy lüke nő a bótba, gumikesztyűben messzire eltartva tolta a kocsiját és beszólt mindenkinek higy tartsanak.két méter távolságot, megelőzés a fontos. Mindezt ott ahol már több ember nem.fért be az áruházba
én nem élelmiszerrel foglalkozom így nincs. A multik látom teli vannak érdekes a kisboltoknál nem látok kirívó népsűrűséget
Aki ebből profitál kizárólag a multi élelmiszer, a gyógyszergyártók és kereskedőik. ezek biztosan.
A liszt se évekig konzervet meg nem eszik nqponta az emberek.
azért a konzerv meg a liszt egy darabig jó
Nálad nincs nagy vásárlási láz? Csak a multikat nyúzzák? Azok milliomosok lesznek idén.
egy időbe mi is próbálkoztunk. Volt hozzá egy csomó recept de sose tudtunk rendes kenyeret sütni mert vagy nagyon tömör lett vagy mindíg lett valami stikkje. Ez a kenyérsütő a régi telephelyünkön volt a mikro tetején tároltuk. Egyszer aztán betörtek az elvitték Valahogy nem éreztünk kényszert a pótlására Már abban sem bízhatunk,hogy előkerül mert vagy 15 éve volt Kenyérrel igy is bajban vagyunk. Fél kg-nál kevesebbet nemtudunk megvenni annak a fel mindíg ránk szárad amennyi kenyeret eszünk
Kibasszák a szemetre mert nem.fogják.azt enni, eddig se tették, a liszt meg rájuk romlik. Vesznek másikat ha.elmulik a havária.
Nekem megvan a vész terv
Kukorica van jó sok kihúzzuk vele ezt az évet minimum
hűtőmágnes ilyesmi
Na azoktól rosszul vagyok . A női szemnek gyönyör az csak az asszony órákat is el tud tölteni mindenféle bizsuk, meg képeslapok között
Figyeltétek e már ha csak 3-4 napra elmegy az ember, 1 nap arra megy el, hogy vinni a család többi tagjának valami ajándéktárgyat
Megérné itthon sütni
Amikor megvolt a sütő megkértem hogy az 1 kiló kenyér 0,4kw áramot fogyasztott
70 deka liszt kell az 1 kiló kenyérhez
A krumplis nagyon finom
Csak elveszett az egyik dagasztó lapát. Máig se tudjuk hogy hol lehet
És sehol sem lehetett kapni hozzá
én nem tudom ott sem volt ilyen ahol valóban karantén volt, mégsem haltltak éhen a népek. A kereskedelmi kamara elnöke a miniszterek a miniszterelnök napi szinten többször elmondja, hogy ne vásároljanak fel feleslegesen olyan mintha villanykarónak beszélnének Ez tömegpszihózis egy hülye elkezdi a többi folytatja. Szerintem mindenki katasztrófafimeket néz az apokalipszisre készül. Én a 3 konzervért is lebaszktam az asszonyt
Mindenféle ajándék biszbaszt
Aztán teríti a főnöke hévíztől pestig
meg is nézem a trivágot estek-e az árak. Ha már ugy is tönkremegyek legalább még a pénzem maradékán ócsón elmegyek a családdal néhány napra
mi termel az asszony turizmusra? Szállodát épít?
aztán mi lesz? a konzervgyárak bezárnak 2 évre? A malmok leálnak a richter becsukja a kapuit?
Tuti házisütésű kenyeret esznek a következő évben az emberek konzervel
Gondolod? Ezek most a megtakarításaikat is áruba fektetik.
Akkor lehet várni kellene hó végéig addig elfogy a nép pénze
Pedig mehetnétek ott is vásárolni
Ja meg finom a meggy és körte pálesz.
Mi majd hétfőn bugyrolunk mondta főnökasszonyom most Keszthelyen lejtőzünk...
Szerintem az összes hotel örülni fog a hazai vendégnek is a szezonban
Nem.tudom hova vezet az most, a kiskereskedelem biztos megsinyli, de hogy a nagy boltok meg a patikák kibaszott nagyot szakitanak az biztos. Folyamatosan dugig van minden nagybót, a tegnapi bejelentés hatása itt is.meg lett, a lidlben reggel elfogytak a bevásárlókocsik, a boltba nem férni be. Mindezt nyitás után, hajnalban vásárolni rohannak az emberek. Feleségem.mondja, hogy több mint a dupláját rendelik a boltok a központból a karácsonyi berendelésekhez képest.