és egy csomó csúsztatás van benne
de abban igazuk van ha megvan a baj akkor kb semmi sem gyógyít meg csak a szervezetünk, ellenben ha a szervezet jobb állapotú akkor előbb végez vagy egy minimális fertőzést azelőtt leküzd mielőtt letérdel a szervezet
pl a méz is önmagában nem sokat ér, de van benne valami anyag amit már régen elfelejtettem amiből a szerveztet csinál egy másikat na ez az anyag elég hatékony segítség
a növények is faszák pl az említett kakasvirág is de az sem húz ki a szarból
amúgy évezredekig a gazakkal gyógyítottuk magunkat, csak ez a gyógyszertárnak nem buli
pl öreganyám mindig csinált körömvirág kenőcsöt nagyjából fillérekért, aztán nem a drága bolti cuccal kenegette a viszereit
Így igaz.
Én sem akarnék felhalmozni, de ha nem teszem, akkor nekem sem lesz.
nem a vírus öl hanem az emberi butaság.
Van az a Fuse tea, a zöld, Azt olvasták, hogy a zöld tea szarrá kínozza a vírust, hát a sok buzi zsugorszám hurcolja a boltból azt a löttyöt. Még ha igazi zöld teát inna, akkor megérteném, de így?
Pont az a lényeg hogy ne élesztőt használj. Nekem van barátnőm aki glutén érzékeny de a kovászos kenyeret eheti nyugodtan mert semmi baja tőle.
Nálunk is csak kovászos kenyér van, apu süti.
15perc alatt megvan. Élesztős kenyeret szoktam.
Illetve inkább zsemléket, vagy pizzatésztát.
Nem tudom hogy a kovászosnál mi más, de úgy sejtem csak a kelesztési idő hosszabb.
Én évek óta bele teszek másfél liter vízbe 2-4 gramm aszkorbin savat és azt iszom
Múlt évben elkapott valami látás kórság ami 1 napig ágyba tett másnap egész jól voltam harmadnap neg semmi bajom se volt
Pedig ilyen 40 fok körüli láz volt lázcsillapítót ettem semmi mást
Miért neee!!!!
Egy próbát megér!
Én alapból mondtam az érdeklődőknek, hogy alku nincs, max a piacon!!!!
Így is Elvitték, igaz akkor már nem is hirdettem!
de abban igazuk van ha megvan a baj akkor kb semmi sem gyógyít meg csak a szervezetünk, ellenben ha a szervezet jobb állapotú akkor előbb végez vagy egy minimális fertőzést azelőtt leküzd mielőtt letérdel a szervezet
pl a méz is önmagában nem sokat ér, de van benne valami anyag amit már régen elfelejtettem amiből a szerveztet csinál egy másikat na ez az anyag elég hatékony segítség
a növények is faszák pl az említett kakasvirág is de az sem húz ki a szarból
amúgy évezredekig a gazakkal gyógyítottuk magunkat, csak ez a gyógyszertárnak nem buli
pl öreganyám mindig csinált körömvirág kenőcsöt nagyjából fillérekért, aztán nem a drága bolti cuccal kenegette a viszereit
Én sem akarnék felhalmozni, de ha nem teszem, akkor nekem sem lesz.
nem a vírus öl hanem az emberi butaság.
Van az a Fuse tea, a zöld, Azt olvasták, hogy a zöld tea szarrá kínozza a vírust, hát a sok buzi zsugorszám hurcolja a boltból azt a löttyöt. Még ha igazi zöld teát inna, akkor megérteném, de így?
De biztos finom volt
Ez kell a vírus ellen.
Merész...
Nálunk is csak kovászos kenyér van, apu süti.
Át kell mozgatni vagy 4x mire megnő
Ellenben a kovaszban az élesztő a glutent teljesen átalakítja
Illetve inkább zsemléket, vagy pizzatésztát.
Nem tudom hogy a kovászosnál mi más, de úgy sejtem csak a kelesztési idő hosszabb.
Most apritottam fel 2 gyümölcs fát, elég volt
Hétfőn jön a konténer azt megpakolom és 2 gonddal kevesebb
Múlt évben elkapott valami látás kórság ami 1 napig ágyba tett másnap egész jól voltam harmadnap neg semmi bajom se volt
Pedig ilyen 40 fok körüli láz volt lázcsillapítót ettem semmi mást
megyek egy karikát
Most szépen süt
Mert ha kézi akkor a kovászos kenyér ekkor élesztő sem kell
Egy próbát megér!
Én alapból mondtam az érdeklődőknek, hogy alku nincs, max a piacon!!!!
Így is Elvitték, igaz akkor már nem is hirdettem!