Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pest feloli faluszelen aldi vagy lidl van kalocsan?
Ott, a cégvezető küldött oda mondván nehogy a tescoba menjek igaz az arrébb is volt no meg pár zsömle némi felvágottal nem gondoltam, hogy gondot okoz bárhol is.
Mármint a kalocsai CBA-ban? Köszi a tippet!
Most majd az ilyen helyeken lehet túlélni...Ott senki nem utazik..mert nincs miböl..
Lemaradtam valamiről?
Voltam vagy 5 éve felétek egy konténerrel és amíg vártam a kipakolásra elmentem e közeli cba-ba....kértem felvágottat és a nő elkezdte ahogy van műanyagostól felszeletelni mire kértem, hogy ha lehet húzza le előtte, gúnyosan röhögve mondta, hogy mit képzelek én, nem a tescoban vagyok mire a többi vásárló is röhögött......olyan volt mint egy időutazás, mintha a 80-as évek elején lettem volna....
Ott mi is voltunk vagy 5X, jó hely.
Bajban nyerészkedők...Dunába kell lőni az összest. Hazafiak....
és ez hogy kapcsolódik ahhoz amit írtam ?
Tök mindegy milyen áron adják - ha nincs / nem lesz....
Ez még csak a kezdet..de ha valaki olyan helyen lakik mint én..annak nem cukor..meg liszt kell csak...Ha igy haladunk..lehet ki kell fenni a kardokat is...
kapitalizmis van haver

franciában hatosági árasak lettek ezek a cuccok
Hogy a kurva fasszopó anyjukat az ilyen mocskos szarházi zsidóberenc szarzsákoknak!
De B+ a Gucci táska 1 hónappal ezelőtt is drága volt itt meg most baszta fel az árat a mocskos hiéna, 10-szeresre.
van olyan jogszabály mit mennyiért lehet eladni? mert azért vannak drága holmik pl gucci táska aminek se másfél milla az előállítási ára mégsem dobálják szarral a kirakatot
A jámbor jószág (=birka nép) nem hibás... csak pánikban van, és bizonytalan. A szervnek kellene ilyen ellen azonnal fellépni - és nem megvárni, amig a feldühödött nép esetleg rágyújtja a boltot - bár annak lenne reklám értéke
vannak vandál álló adagolók is...... annak az árát meg más lopja el......
amúgy ez pont a retkes vonat budi szindróma mindenki anyázik hogy retkes pedig nem a vasutasok fossák le a falat
Mondjuk az hogy nincs szappan a kórházakban, az egész egyszerűen azért van mert ellopják, a WC papírral együtt.
Volt hogy a mosdókagylót is vitték
én úgy mondanám a bajban is nyerészkedő, geci ez mind ha van baj ha nincs, de ezt már sokszor kifejtettem
azt is hogy ebben nem csak a kereskedő a hibás hanem aki eladja neki a terméket, meg aki megveszi
Találtam róla cikket is: https://alfahir.hu/2020/03/12/...
voltunk a metróban pl májkrém alig volt, konzervek is itt-ott voltak, szerencsére a bab az volt nem is drágán tészták voltak de nem annyi mint általában, kb olyan mint amikor több napos ünnepre készül a nép, egyedül a májkrém volt ami nagyon feltűnően nem volt
mosószerek is voltak bár itt is lehetett látni üresebb polcot
ha már ott voltunk mondtam az asszonynak nézzünk be a teszkóba, mert fogyóban a seggtörlőm aztán ha peca van azt kedvelem mert egyből egy minim kis alsómosással felér
na itt azért volt üres rész tészták rizs alig meg mittudomén mi de voltak üres szakaszok, húsos pult is elég üres volt csak a bazi drága kötözött sonkákból volt rengeteg
vödrös keksz volt meg seggtörlő is a többi nem nagyon érdekelt