Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor felszólítalak Pipi kölcsöne még mindig nem ért ide
Nálunk is duplán jött a csekk: egyet kihozott az önkormányzat embere, ezt csak simán bedobták a postaládába. Egy héttel később meg hozta a postás, aláírósan, tértivevényesen.
En akkor fizetem mikor kapok felszolitast.
Nálunk kb 5-6 éve csak értesítő van
Akkor váltott bankot a hivatal aztán megszűnt a csekk.
Nagy átlagban, március elején megszoktam kapni a csekkeket... Nem izgatom fel magam, hogy nem kell sorba állnom a postán
A gazdag Nógrád megyéből küldtek csekket is.... rögtön kettőt
Nekünk csak értesítő jön aztán a takarékban kell utalni mert drága a csekk
Múlt héten jött az értesítés nem siettek
Máskor már januárban megjön
Mondjuk még senkit nem tudok, akit azért büntettek volna meg mert nem fizette be a gépjármű adót de a jogszabály határidőhöz köti, mindegy megkaptad-e a levelet vagy nem de meg ugye bőven megkaphatod....
Kérdeztem a szomszédokat, de még ők se kapták meg! Ha nekik nem kell a zseton, akkor én nem sürgetem
A kereslet/kínálat határozza meg a piacot.... a sima szart sem erő maszk, amit eddig régen 40 Ft-ért lehetett venni, most 600 a bekere a gyogyszertaraknak... Ha van... és azt mondtak azért mert 3 műszakban kell dolgozniuk a raboknak... ehhez képest a kereskedők hazafiak
Mar vagy 2 hete be is fizettem az egész éves díjakat hívd fel az önkorit, mert a level simán jön, ha elkavarodik a postán ránk akkor is vonatkozik az adófizetési kötelezettség
Reggelt!
Nektek ki postázták az idei teljesítmény adót???
Nekem még semmire nem jött!!!!
Legalabb az utvonalat eltalaltam.
A kolbász meg Hartán.
Az Bátya a muzeum
Mondjuk az a paprika vagy chili bót, nuzeum vagy mi bizgatott mikor lattam hogy milyen, meg valami kolbaszos ceg, bsr az lehet nem ott van es keverem.
mindig oda mentem édességet vásárolni amikor a gyerek vezetett
Az a Lidl.
Ha sok a dzsézonszteten...akkor készülni kell..Most nem a kaput..meg a virágtartót fogják vinni..mert azt nem lehet megenni...
Azt hittem...valami világvége kis falu...
Ez az ő bajuk.
Ilyen a látkép
Na, akkor ott voltam, vallalható, nem akartak megbicskazni.
lidl
van egy trabant laprugó kötegem, lehet csinálok belőle néhány kardot
valami nyomtatható katana rajz kellene a méretezéshez
gumis puskától sokkal vadabb sérülést tud okozni