Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos kendert sem nagyon....
Ezzel nagyjábol egyet is értek, az egyetlen bibi hogy a lélegeztetö meg mindenféle oxygen gép egy perc alatt kevés lesz a rászorulóknak.
De a fö probléma a leállással az ujraindulás, alapanyagok már most több helyen fogynak és amint lesz máshol is termelés 30-40 nap mire pótolható lesz a készlet.
Igazából szarnék rà, ha cigiznék biztos megtermesztenèm magamnak.
bevétel nélkül egy garzon ára zsebből
Komoly biza
az a családi cég (kb. 70 éves) meg van egy saját cégem is
én köhögtem tőle 30 év után, így január végén eldobtam Szerintem én vagyok az igazi hős
Sokmindent nem szabad, szerencsére sokan fel sem ismernék.
De ez komoly hogy nem termeszthetsz dohànyt ?
tiltja a törvény Dohányt nem termeszthetsz
én meg abban bízok, hogy eltelik egy két hét azt a hülye nép megszokja, hogy semmi nem történik megunja hallgatni a sok hülyeséget aztán füle mellett gyalog út. ha elkezdene a nép vásárolni liszten, cukron,páncéloson, c-vitraminon kívűl mást is akkor nem olmlana össze a gazdaság. Nem lenne egyik pillanatról a másikra 100 ezer munkanélküli meg fizetetlen szabadságon lévő. Ezt az egész helyzetet hülyén kezelik. Át kellene ereszteni minél gyorsabban az egészet nem elnyújtani., Valami kutató épp itt valamelyőtök linkelte elmondta karantén ide-vagy oda 1 db fertőzötel sem lesz kevesebb. Csak ha áteresztik a népen akkor 2 hét alatt lezajlik mint az influenza ha meg baszakodnak akkor több hónapig eltart ugyanez. Ma voltam pesten forgalom szempontjából semmi változást nem láttam, ugyanúgy tele az M5 és a §-ás. Voltam bent néhány cégnél vásárolni mindegyiknél van valami faszság bevezetve de ők sem hisznek benne. Van cég akinél mindenki egész nap a semmitérő szájmaxban rohangál van ahol az irodába 1-enként lehet bemenni. Nálunk itthon a patikák előtt kígyózik a sor, most voltam a t-comnál is ott is az ajtó előtt kell várakozni
Ha az a CÉL, HOGY 0-ÁZZÁK A KISKERESKEDELMET akkor a lgjobb irányba tartanak, ha több százezer munkanélküli a cél akkor az irány szintén jó, ha a kkv-50%-nak a bedöntése a cél akkor sem hibáznak nagyot. Az audi máma leállt a merci itt kecson meg nemsokára mert nincs alkatrésze gyártani Csak mondom egy autógyár közvetlen és közvetve 35 ezer embernek ad munkát. Egy ilyen volumenú cég leállása beláthatatlan következnményekkel jár. A vásárlóerő egyik napról a másikra tűnik el.
Erre se leszünk immunisak szerintem.
Oszt holvanazmar?
Ez is az
Abban fürdik.miután levette a héjt
Es a barikád?
A sars-ra sem volt.
pár év múlva már erre is kialakul valami Nem gondolom,hogy ez egyszer megjelent és soha többet nem lesz.
Ez fájt..
Juhhéj az a birkabör
Ekqurták....1-2 hónapot kellet volna irni...igy a virusgazdáknak elö kellene állni a frankóval...
igen munkaerő az lesz. A cégek páros lábbal rugják ki most az alkalmazottakat Amikor újra feláll az eredeti helyzet kérdés milyen gyorsan veszik fel őket és állnak munkába pénzt keresni teljes kivérzés után. Fizető képes kereslet nem lesz azonnal.
Ez a Cecília tutira fogyatékos... vagy csak síkhülye. Hogy a fenébe került ez erre a posztra... Amikor nincs járvány, ez egy tuti állás, de most megxívta: kiderült, hogy csak széket melegít
baszki akkor nem lesz elég az a 2 mázsa kukorica, kell még venni pár zsákkal
Juhély...már csak 1-2 év?