Visszanéztem kb 1 héttel ezelőttig a hsz-ek egy részét, azért aki akkor még kiröhögött, hogy nem kell ezt annyira komolyan venni az most mintha nem ezt mondaná, legyünk következetesek kérem, aki Á-t mond az mondja továbbra is azt. .......fogtok még kezet bárkivel is? Tegnap rendelőben voltam, vazz ott még a személyzet sem nagyon tartotta be pár kivétellel, csak mi ültünk ott maszkban és kesztyűben a rendelésen, még a terhes nők sem hordtak semmit. Kissé hülyének érzem magam a boltban meg a melóhelyen ezekben, de már kevésbé mint pár napja tettem volna.
Sziasztok 1992-es évjáratú Yamaha DT125 R/Re féknyereg javító készlet kerestetik....akinek van, vagy csak a készletben található gumigyűrűk amik jó állapotban vannak...ne tartsa magában
Fura de én aki utálom a cigiseket, semmi bajom azzal aki ilyet szív, nem büdös, nem füstöl. Haverom rizspapírba vagy mibe tölti, néha enyhe szaga van de amúgy ha a dekket kidobja, semmi szaga. Sőt a nyers dohánynak még jó is az illata.
azt itt is lehet....
2022-ig biztos marad a k1600, utána is lehet az lesz, ha az új gs nem jön be.... de ez majd eldől akkor.... albániában 2x voltam az elmúlt 2 évben, nem kívánkozom oda többet egy darabig
10 éve vágott dohányt töltök szénszűrős hüvelybe. Kevesebb mint felébe kerül a gyári ciginél, ráadásul nem köhögök tőle annyira mint attól. Így is 20 ezer forint havonta.
Már nagyon régóta azt kellene szívd... sőt magadnak kéne nevelj dohányt, szárítsd és darabold. Haveromat is erre próbálom rávenni de sokkal egyszerűbb megvenni
Rendelj most egy GS-t és mehetünk Albániába Tolongjanak csak a 8-ason. Azt mondják hogy albániàba füvezni is lehet, nem szabad de lehet Lenne pár nyugis este
Ha vkinek lenne felesleges eladó lGixxer 1000 K5-re való kipufogója, érdekelne.
Köszönöm!
2022-ig biztos marad a k1600, utána is lehet az lesz, ha az új gs nem jön be.... de ez majd eldől akkor.... albániában 2x voltam az elmúlt 2 évben, nem kívánkozom oda többet egy darabig