Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyanítom a népességcsökkentés főpróbáját látjuk
Na a kivitelezők előtt teljesen tisztán látható, hogy nincs menekvés.
Hülye hozzá az ember,hogy helyén kezelje. Ez bebizonyosodott
Legközelebb a pandorának azt a szelencéjét nyitogatják amiben tényleg olyan vírus van ami halált is okoz, ez még úgymond csak a hasmenéses volt
nem nagyon vágom de egy ilyen maszkot szerintem másodpercenként 300-at dob ki egy gépsor. kizártnak tartom én is,hogy ebből tud hiánycikk lenni
A vadon gyermekének mi a fasznak..a faszén...???
Na, szarosseggü
lehet azt csinálom veszek 20 bab páncélos,t meg 20 káposztást, veszek 20 zsák faszenet meg viszek megammal 30 kg vákumcsomagolt tarját,. veszek 10 tálca ízes sört, némi üdítőt a komplett horgászfelszerelésem meg 150 liter gázolajat. Megérkezek a kikötőbe lesójázok, a telefonomat kikapcsolva berakom a kesztyűtartóba azt nekiindulok. Június 1-én előjövök, azt ha nagyon szar a helyzet még akkor egy újrafeltőltéssel újból kezdem augusztusig. azt szarok én a fejlett világra mielőtt bárki kérdezné két havi budipapír adaggal nem fogok bajlódni, rakosgatni ide-oda Horgászember vagyok, a vadon gyermeke megoldom
Vannak statisztikák nálunk fejlettebb országokból. Nagyjából meg lehet jósolni mi lesz. Ha napi 2 kocsi gurul be olajcserére abból nem lehet 3 +1 ember bérét kifizetni,meg a rezsit stb. Inkább bezár minhogy mínuszt termeljen. Ennyire egyszerű.
Pipi is kidob 1 hónap lóvét ...sajnos most így néz ki.
Sanszos hogy aki itt a legjobban sir annak is sokszorosa a vagyona mint nekem tudjuk hogy van ez, aki panaszkodik annak van a legtöbb.
Na jo, de te kögazdag elkényeztetett gyerek vagy
Azért az vicces hogy néhány nap leállás után már csőd... nem is tudjuk még hogy ez meddig fog tartani. Lehet jövőhéttől enyhül a félelem és visznek munkát az emberek, az is lehet hogy halasztást kap minden vállalkozó az adók tekintetében.
Amikor meg nagylábon kellene élni akkor van faszméregetés meg magamutogatás... nem ismerem a haverodat de ez 90%-ra igaz.

Nekem sem lesz bevételem addig amíg nincsenek rendezvények, mégsem sírok hogy éhen fogok halni.
én elmodtam az alkalmazottaknak,hogy 2 hónapig alapért fogok tudni fizetni ha ennél tovább tart akkor nincs szándékomban koldusbotra jutni.
Most nem kell. Otthonra minek?
forintot eurót vagy dollárt? Hogy lehet majd lehívni, miért nem folyamatos a kiutalás miért várják meg amíg mindenki becsődöl és mindenkit utcára teszenek a munkáltatók?
Az idióta bejelentések helyett, hogy bezárunk, lezárunk arról kellene hinteni az igét,hogy hogyan terveznek a hónunk alá nyúlni?
Ez kb. ugyanolyan fontos hanem fontosabb(mert qvázi sokkal több embert érint) mint a vírusos hiszti. A koronavírusos operatív törzsel párhuzamosan egy gazdaság megmentő operatív törzset is fel kellett volna állítani. Azóta már letölthető adatlapoknak kellene lennie, hogy mennyi a kárigény a vállalkozások részére. El kívánja-e engedni az állam a járulék és egyéb közteher befizetéseket (csak most fizettem a hipákat ki egy jobb motor ára) el lehet e küldeni a dolgozókat rendkívüli táppénzre 7-es kóddal a járvány lehjártáig vagy valamit lehetne hallani,hogy van e valami ilyesféle terv. Vagy majd 2 hónap múlva kitalálják amikor már mindegy
Pedig az auto mindig kellett és fontosabb volt a kenyérnél is.
https://www.napi.hu/magyar_gaz...
Ezt én sem értem elsö perctöl. Biztos azért nem.vonatkozik rájuk mert Nemzeti......
Haver ma hívott...ő is csőd. Autószerelő. 3 embere van,de nincs meló...ennyi
Igy meg sok fiatalabb is meg fog. De mindegy.
Az a baj hogy sok öreg meghalna. Mert nem maradnak otthon! Ezért nem lehet elereszteni..
Pedig most is ültetnek, kis öreg 2házzal arrèbb minden évben ültet, és kapálja meg tököl vele aztán szokott is lenni 0,5-1kg mákja
Mifelénk termesztenek mákot, láttam nagy ültetvényt pár éve.
és pont ugyanúgy nem ér semmit az 500 ft-os mint a 80 ft-os
A sok marha. igazából maszkot annak kellene hordani aki beteg
Nemhogy köcsög, rendes szomszéd sincs. Ha kukorica megnő, be sem lehet látni az udvarra. Tökéletes hely
Mákot se, pedig gyerekkoromban de szerettem a virágát, meg a gubók szüretelését, mák kiszedését.
Amig nincs köcsög szomszéd és csak saját készletre addig simán.
én már most nem röhögök Akkor még álmomban sem gondoltam volna,hogy padlóra küld ez bennünket. Még akkor sem idegesítettem magam míg az olaszoknál tartott Valahogy úgy éreztem ezt mi megusszuk Rosszúl éreztem