Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nem akarom felgyújtani az egész galériaerdőt, mire sikerül alföldi fából faszenet csinálnom
ez sincs kizárva csak van aki 20 éve építgeti a saját cégét, fáradtságot energiát, ideget alázatot, nem kímélve. Aztán nem kivánná ezt néhány hónap alatt lehúzni a klotyón. Pláne mikor sikerült valamit annyira kiépítenie, hogy 5 éve végre marad magára is ideje meg marad egy kis olvasó is a zsebében
Mindenkinek a saját helyzete a legfájdalmasabb. baromira nem irigylem a vendéglátókat akik az elmúlt években a feltörekvő kereslet okán elég nagy volumenű beruházásba kezdtek bízva a jó folytatásban és most az adosságaikat nyögik zéró bevételből. Ott még csak el sem gondolkozhat, hogy megpróbálja eltartani a nemdolgozó alkalmazotját. Azokat sem irígylem akik rendezvényekbőhez kötődnek. Egy ilyen hozzáálású faszival mint te ma találkoztam aki megvarta a fonnyadt herezacskójmat. Azt mondja a múlt hétről maradt 3 megrendelése, aztán jövőhéten inkább bezár. Egyedül dolgozik egy segéddel. A bérlemény havi 3 kila, kb. ennyiből kijön az alkalmazott is. Azt mondja annyi munka a legcudarabb időben is kijön, hogy mínuszba ne kerüljön, azt, hogy ő néhány hónapig nem keres pénzt nem különösebben érdekli. ezzel nagyon így lennék én is, csak nekem. Qrva sokáig el lennék ha egy fillért sem keresek, de ha jelenlegi céges kiadásaim maradnak zéró bevétellel hamar baj lesz. Nekem ez nem havi 6 kiló
na pont a bizonytalanság a rossz. Annál majdnem minden jobb. Ha tudnám, ogy ápr. 19 vége meg tudnám hozni most a megfelelő lépéseket és fel tudnék készülni és látnám a matekot. De így, hogy szerintem vagy a héten vagy a jövőhéten bezárnak minden boltot(ide a bökőt) és ez meddig tart erre nem tudok alapozni. de ha a szájb.b.szott kormány kommunikálná, hogy hogy kíván segíteni, (ha kíván) mire számítsunk azon kívűl, hogy egy hete legfeljebb annyit hajtogat, hogy áttervezik az idei költségvetést Nagyon sokat javítana a munkaadók hozzáálásán. Lenne valami kézzelfogható. Számíthatnék e arra, hogy a járulékot és a fizetéseket ne bevétel nélkül kelljen finanszírozni, vagy mindenki kapja be
meg egy kis herkája
jövedékis. Elméletileg pálinkát sem párolhatsz Aztán volt néhány év, hogy lehetett 50 litert, mert hát hungarikum, meg sunyiban úgy is főznek pálinkát. Aztán az unió letiltotta. majd a magyar kormány megkérvényezte azóta nem tudom mi a helyzet. ,hogy leeht e ismét 50 literig pancsolni
Igy is ugy is tul kereslet adodik, csak ha limitálva lenne akkor jutna másnak is.
azért akinek ebből üzlet van nem nagyon szeretné limitálni
de nem azért mert a szülők tudják a megfejtést
volt egyszer egy olyan műsor néhány éve az volt a címe, hogy "többet tudsz-e mint egy ötödikes?"
Megnéztem egy részt mondom kivágom a kisújamból mint a sz.rt
Még a töri, föci csak csak, de magyar nyelvtan és irodalomnál na meg mateknál buktam volna élesben
én arra számolok ez a nagy ételfelvásárlás alább fog hagyni. egyrészt már mindenki jól bevásárolt, másrészt rá fognak jönni, ha mindent be is zárnak az élelmiszerboltokat nem
Aztán elmondta az országos kereskedelmi kamara elnöke már két hete ezt hajtogatja,hogy ne vásároljanak fel. De nagyjából ezt mondja a kormány oldal is Hiába. Egyébként az üres polcokat viszonylag hjamar meg lehet tölteni hazai áruval.
mert van neki fagyasztója
azzá válsz amit eszel
pont úgy nézel ki mint egy gigant pulyka
Még
https://www.napi.hu/nemzetkozi...
Lassan minden nemzet rettentö okos lesz.
ja majd mennek mészáros magángépével a repterek le vannak zárva
egyik sem eladó
nincs európai 2010 óta
azt ki veszi fel? én ma pesten pár idiótán kívűl nem láttam senkin
Mondjuk itthon egy némberen. Amíg vártam a t-comhoz,hogy bejussak Kérdeztem is így ebben a szopó stop maszkban, hogy fog lerendezni
ja és válogatás nélkül
gödöllön igen onnan indult az egész
ha ez az egész mondjuk valami csoda folytán nem jut a média tudomására, k b. pont ugyanúgy lezajlik mint bármelyik világjárvány van belőle minden évben Azt néhány hét alatt elmegy napirendre tér felette mindenki. Egy ilyen éves influenza szezonban szerintem a világon simán megfertőződik vagy 2 mrd ember
A molnál keményebb anyagok vannak, mint ez a virus. Ha azt birják ez meg se kottyan már.
ma voltam a mol finomítóba senki nem volt még maszkban sem amikor a beléptető kártyát igényeltem
Elméletileg stratégiai jelentőségű objektum. sz.rnak rá,hogy mi van.
ehhez képest haazfelé beugrottam a z elkészült löttyed herezacskómért ahogy zotya mondta. Egy kárpitos anyagokat áruló és ponyvavarró cég( mondjuk nem kicsi) majdnem még az örző kutya is maszkban meg kesztűben volt
én nem tudom ma a levegőben kézzel elkaptam 2 vírust
Megnéztem őket de hát mind a kettőnek svájci sapka volt a fején
koronát egyiken sem láttam
Szerintem ez csak átb.szás
vagy olyan hülye, hogy megteszed
remélem be van kamerázva az üzlet, ha láttod őket könyebb az irányítás