Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyél sonkát...az van
Fasz kívan hogy nem lehet venni 1/5 kg csirkemellet a sok rohadt felvásárló miatt.
Ujratoltest megoldod?
Sok skúló kell.
Vagy egy vateras/jofogásos hirdetes.
6 mikronos sportlégszűrő?
ez azért van, nehogy ráköhögjenek a még nem fertőzött emberekre....
Védőfelszerelés orvosoknak a János Kórházban... Hajrá fidesz.
megoldjuk...
Gondolom a mienk is meglépi.
A németek szerint...2 évig is tarthat a járvány...Ez már odabaszna...
Anyám szerencsére otthonülő típus (Debrecen). Ha minden igaz, akkor ma öcsémék bevásárolnak neki 2-3 hónapra mindent. Reméljük nem lesz nagyobb baj.
Anyósom és apósom nyugdíjas diplomás. Hétvégén apósom mondja hogy el kell neki mennie az orvoshoz ,mert cukros és vesznek vért,írnak ki neki gyógyszert 3 hónapra. Mondom neki hogy nem kell elmennie ,mert most a helyzetre tekintettel vizsgálat nélkül is kiadják a receptet ,amiért majd én értemegyek. Mondják hogy jó,de akkor vegyek már nekik még a boltba egy csomó mindent. Na rendben...veszek akkor magunknak is. Na..ezeket tegnap megcsináltam. Kérdezem apósomat hogy mikorra kell neki a gyógyszer,mert ha sürgős kiváltom. Ráért Áprilisig!
Ma mondja a feleségem hogy elmentek a gyógyszertárban reggel ,mert sétálni akartak!!!
Hogy a jó büdös kurva édes any......
Régi szép idök...14 évet nyomtam la itt...két R1 -el...Akkor még nem volt az északi oldal megcsinálva...(mármint az út)...csak az utolsó két évben....a füredi oldalt motoroztuk...az ugye nem ennyire technikás...viszont sokkal gyorsabb...Sok haveromat elvesztettem...és sok mindent láttam...Elég volt..abbahagytam...Már csak az enduro...
Csak a Tisza, azon simán fel is usztathatja
Hajóval együtt? Van felétek víz?
Pipi ugyis eldja nem soká, az állitolag pöpec állapotban van
De hiace-t igen?
Akkor mit? Hindusztánt? Azt biztos nem állítják le míg csak egy indiai él....
Azért ez kemény, nem érzed, hogy gáz? Te tudod......
Épp olyankor fontos, hogy hülyeségeket ne hirdessen fennhangon az ember hanem csak azt amit biztosan vállal később is, amiket én most írtam azt ezelőtt és később is vállalni fogom, de aki pár napja még kiröhögte a figyelmeztetőket ma meg az ellenkezőjét mondja azon mit lehet vállalni? Ma azt kell mondani, hogy nem kell teszt mert hülyeség, ha elrendelik akkor meg ennek az ellenkezőjét, akkor ez vállalható? inkább röhögjenek ki bármikor akár később is ha neked lesz igazad, de attól még bármikor vállalom, hogy ezt mondtam tehát pont a gyorsan változó helyzetekben kell olyanokat mondani amik időtállóak, aki mindig változtatja a véleményét ahogy a szél fúj akkor annak azt sem hiszik el ha igaza van.
Hát az lenne hatásos... bár a végeredmény a nyuggerekre ugyanaz. Hiába mondja rádió-TV, hogy maradjanak a seggükön, mind a teszkóban, a piacon meg a gyógyszertárban tömörül... Aztán ha sorra döglenek, mert megfertőzik egymást, majd lehet hibáztatni a kormányt meg az egészségügyet
Nem veszek akkor audit se