Mondjuk átfutottam pár ATV kommentszekciót,már a saját pártállásúaknál is kibassza a biztosítékot a mindenáron kákán is csomót kereső hozzállásuk.
Át kéne kapcsolni már összefogós módiba.
igaziba nem az ellenzéki katyvaszba.
apropó szerintetek megvan még a jakabnak a csomag száraztésztája?
Mer kéne nekem.
Mondjuk itt F2-nek van igaza, mintha kissé félreértenéd a cég fogalmát, a cég ugyan a tiéd, de a benne lévő eszközök és pénz csak azután a tiéd és szabadon felhasználható ha kivetted a cégből és leadóztad, ez a lényege az offshore végeknek, mert míg nálunk kb 30% körül van a teljes adó ha ki akarod venni addig azoknál többnyire 10% alatt meg lehet ezt úszni tehát a cég és benne mindennel igazából nem a tiéd teljes egészében.
Mint írtam 2 hónapig biztos tudok, de szerencsére fut most is pár projekt amiből jön be pénz és akkor meglesz a 3-4 hónap.... addigra meg csak túl leszünk rajta.... de várom a kormányunk intézkedését, hogy a járulékokra legyen türelmi idő és akkor biztos, így jelenleg necces..... jelenleg ennyi tartlekom van a cégben.... a semmire nem lehet ennyi pénzt beáldozni, de ha a srácoknak is megvan a megélhetés, akkor az nem a semmi..... néha be is kell áldozni, hogy utána tovább gordüljön a szekér... Legfeljebb nekem nem lesz most pénz a cégből....persze megtehetném hogy elküldöm mindenkit, de ezt nem teszem... bajban is emberségesnek kel lenni velük, amíg lehet de biztos hogy sok kkv le fog most terdelni....
Hitel nélkül ki tud fejleszteni? Akinek már van és miből lett neki? Örökölte vagy lopta. Tehát ha nem fejleszt senki mert hát a hitel ördögtől való akkor semmi, de semmi nem épül és nincs aki munkát adjon (tudom, ez számodra értelmezhetetlen) tehát nem lesz aki megvásárolja az el nem készített termékeket........nem vagy ennyire egyszerű vagy legalábbis ezt gondolom.....
Persze,miafenét csináljak?
A fűtést a jóidő miatt már februárban lekapcsoltam,a villany nem kell mert 3 ig vagyok.Van még pár kiszállítás,ma vittek egy cuccot,elvileg holnap is.Néha bejön valaki.
Ha elmegyek egy lidlbe vagy bárhova kb 300x nagyobb a fertőzésveszély mert nem jön a kutya se ide.
valami módja volt, mert anyósomék nagyban termesztették a dohányt és szárították. Szerintem a fináncok vették át a terméket és nyomonkövették a termelést de majd megkérdezem
én azért informálódok nekem nincs értelme nyitva lenni jövőhéttel bezárok ha muszáj a kormány szándékai szerint ha nem
Bár coop részéről sok jóra nem számítok felmondom a francba. Lesz itt üzlethelység kiadó dögivel szerintem 2 hónap múlva
ja és nem is kapnak fizetést a munkájukért csupa szívjóságból vannak nálam Hagyjuk a ezt a dumát. A lehetőleg segítek amíg tudok, de igen nagy fix költséggel működöm.
Sosem lehetett még a szociban sem, jövedéki termék még magadnak sem vághatsz le belőle ha termeszted igaz állítólag úgy simán szinte fogyaszthatatlan bár én ezt nem tudhatom.
szerintem hagyjuk tényleg van pont elég bajom mint az értelmetlenségeiteket hallgatni mamlasnak tudok igazat aqdni. Ha te saját vállalkozásodból akarsz kivenni pénzt azért becsengetsz 40%-ot. Ilyen hülyének meg csak nem néz senki(talán)
Aztán úgy hiszem lesz itt mindenki másnak is baja a közeljövőben
Át kéne kapcsolni már összefogós módiba.
igaziba nem az ellenzéki katyvaszba.
apropó szerintetek megvan még a jakabnak a csomag száraztésztája?
Mer kéne nekem.
Menj egy rétre pitypangot szedni.
Főleg a bogyó indexes szarjait.
A fűtést a jóidő miatt már februárban lekapcsoltam,a villany nem kell mert 3 ig vagyok.Van még pár kiszállítás,ma vittek egy cuccot,elvileg holnap is.Néha bejön valaki.
Ha elmegyek egy lidlbe vagy bárhova kb 300x nagyobb a fertőzésveszély mert nem jön a kutya se ide.
http://youtu.be/-xaLxguOGLk
Hát biztos nagy a baj mert ez az én forgalmamon nem látszik meg
Bár coop részéről sok jóra nem számítok felmondom a francba. Lesz itt üzlethelység kiadó dögivel szerintem 2 hónap múlva
Aztán úgy hiszem lesz itt mindenki másnak is baja a közeljövőben