Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz, mert a vírus nem ismer! Ő nem tudja, hogy egy Alfa vagy, és még képes belédkötni akkor aztán küzdhetsz Maradj a seggeden inkább.. az segít a legtöbbet.
Amugy ez az egyik ok amiért nincs értelme sokat spórolni
A pénz önmagában semmit sem ér, annyit ér amennyi bizalom van benne
Értem hát, 90 óta vannak cégeim. De a kérdés az volt, hogy a saját tulajdonú cége vagyona az övé-e? Az árbevétele az övé, de a kiadások is, amiből a bérek, költségek, stb. mellé a NAV is csak az egyik tényező.
De köszi a sok okosságot ..... bemegyek és ki is rúgok mindenkit.... oszt oldják meg.... faszt fogok meg fizetest is osztani....
na inkább hagyjuk....
Aki kényszerpihenőn van és nincs családja ,az mehetne pl jelentkezni önkéntesnek. Segíteni a kórházakba . Én is gondolkodom rajta ,de a lányok nem akarnak engedni.
Az az USA.... de ha itt becsődölnének a bankok, a Ft rögtön hiperinflalodna... úgyhogy max seggtorlesre lenne jó a Kp
Amit azóta tudunk hogy kamu besorolás volt
Az usákok is ezt hitték 2008-ban, mikor a legnagyobb tripla A-s bankok egyik napról a másikra elköszöntek a spekulációk miatt
Én bár tegnap kivettem a kincstár jegyekből a pénzt. Így nyugodtan nézek a jövőbe
Akkor ne beszélgess magaddal
Ahhoz előbb el kell adni vagy osztalékot kivenni..... persze ki is lehet lopni belőle..... érted te amit mondok, csak kötekedni akarsz tehát megvan a formája, hogy lesz az valóban a saját pénzed.... de kérdezd meg a NAV-t
nem a hülyeséget nem is akarom . Na mindegy szerintem nélküled is van épp elég bajom
És jól gondolják... hisz bármelyik pillanatban el is adhatod a cégedet, és kezedben az ára. Bármikor dönthetsz osztalék kifizetésről, stb. Végülis az egész céget a saját javadra működteted - ha te vagy a tulaj. Ha munkavállaló vagy, akkor meg nem. Nem olyan bonyolult ez.
Értem, hogy a cég önálló jogi személy - de én próbáltam, hiába mondtam neki, hogy B+ holnaptól akkor dolgozz egyedül, nem ment neki be kellett segítenem.
A bankrendszer működni fog...kiveheted nyugodtan, egy esetleges csőd esetén lesz otthon budi papír
nyílván nem abból kell a kiadásaidat finanszíroznod. Attól még a tied, legalább is te biztos nem raktál az én cégembe
Tudtam, hogy nem érted
Vagy ha kicsit máshogy nézzük, kiegyenlítődik a verseny. Az ország felvásárolhatna rengeteg részvényt, mint azt tette kína, hogy többségi tulajdonos legyen nagy, külföldi cégek kínai gyáraiban. Lehetne itt is ez, a tipikus példa, cukorgyár...
Vagy csak egyszerűen a kisvállalkozóknál is, lehet újra kezdeni, kőművesek most majd mehetnek magánként dolgozni és építgetni a vàllalkozásokat.
én is kaptam emailt, majd ránézek, a befektetésekre
sokkal értelmesebbnek gondoltalak
Dehát tévedni emberi dolog....
Ha már cég, meg pénz... szombaton este 9 előtt kaptunk SMS-t a bankunktól (soha nem küldtek eddig semmit) hogy ááá, nem kell kivennünk a pénzt, a bank biztonságban van... szerintetek?
Az ilyen hírre a birka általában elindul, és reggel sorban áll a pénztárnál - ha addig nem volt a banknak fizetési nehézsége, ezután biztos lesz
Biztos? A cég tulajdonlása nem azt jelenti, hogy a benne levő vagyonnal szabadon gazdálkodhatsz a saját javadra..... de értem hogy sokan így gondolják....
igen jó látod most ez van. Pillanatok alatt koldusbotra lehet kerülni aztán ki lesz aki ismét munkahelyet teremt ha nem lesz pénz a gazdaságban? Megmondom én. Majd még több multi jön. Aztán a zsidó külföldié lesz minden. Mindenki a rbszolgája lesz. Lehet ez az egész éppen erre megy ki. A migránsos buli megrekedt lassan (nagyon lassan) rájöttek az idióta országok, hogy nem buli beengedni a migriket. ja ha így nem tudtak bennünket leigázni majd akkor emígy. Nesztek nektek koronavírus.
A cégé.... ha kiveszed osztalékban, akkor az a tied
akkor ki a holdkóros f.szomnak a pénze? a völgyi cigányé?
Ez mondjuk most elég nagy hülyeség volt ha ő a cég tulajdonosa, akkor a cég vagyonának fogyása az ő tulajdonát csökkenti - vagyis az ő pénze fogy.
Neked biztos könyvelő céged van