Vigyázz, mert a vírus nem ismer! Ő nem tudja, hogy egy Alfa vagy, és még képes belédkötni akkor aztán küzdhetsz Maradj a seggeden inkább.. az segít a legtöbbet.
Értem hát, 90 óta vannak cégeim. De a kérdés az volt, hogy a saját tulajdonú cége vagyona az övé-e? Az árbevétele az övé, de a kiadások is, amiből a bérek, költségek, stb. mellé a NAV is csak az egyik tényező.
Aki kényszerpihenőn van és nincs családja ,az mehetne pl jelentkezni önkéntesnek. Segíteni a kórházakba . Én is gondolkodom rajta ,de a lányok nem akarnak engedni.
Ahhoz előbb el kell adni vagy osztalékot kivenni..... persze ki is lehet lopni belőle..... érted te amit mondok, csak kötekedni akarsz tehát megvan a formája, hogy lesz az valóban a saját pénzed.... de kérdezd meg a NAV-t
És jól gondolják... hisz bármelyik pillanatban el is adhatod a cégedet, és kezedben az ára. Bármikor dönthetsz osztalék kifizetésről, stb. Végülis az egész céget a saját javadra működteted - ha te vagy a tulaj. Ha munkavállaló vagy, akkor meg nem. Nem olyan bonyolult ez.
Értem, hogy a cég önálló jogi személy - de én próbáltam, hiába mondtam neki, hogy B+ holnaptól akkor dolgozz egyedül, nem ment neki be kellett segítenem.
Vagy ha kicsit máshogy nézzük, kiegyenlítődik a verseny. Az ország felvásárolhatna rengeteg részvényt, mint azt tette kína, hogy többségi tulajdonos legyen nagy, külföldi cégek kínai gyáraiban. Lehetne itt is ez, a tipikus példa, cukorgyár...
Vagy csak egyszerűen a kisvállalkozóknál is, lehet újra kezdeni, kőművesek most majd mehetnek magánként dolgozni és építgetni a vàllalkozásokat.
Ha már cég, meg pénz... szombaton este 9 előtt kaptunk SMS-t a bankunktól (soha nem küldtek eddig semmit) hogy ááá, nem kell kivennünk a pénzt, a bank biztonságban van... szerintetek?
Az ilyen hírre a birka általában elindul, és reggel sorban áll a pénztárnál - ha addig nem volt a banknak fizetési nehézsége, ezután biztos lesz
Biztos? A cég tulajdonlása nem azt jelenti, hogy a benne levő vagyonnal szabadon gazdálkodhatsz a saját javadra..... de értem hogy sokan így gondolják....
igen jó látod most ez van. Pillanatok alatt koldusbotra lehet kerülni aztán ki lesz aki ismét munkahelyet teremt ha nem lesz pénz a gazdaságban? Megmondom én. Majd még több multi jön. Aztán a zsidó külföldié lesz minden. Mindenki a rbszolgája lesz. Lehet ez az egész éppen erre megy ki. A migránsos buli megrekedt lassan (nagyon lassan) rájöttek az idióta országok, hogy nem buli beengedni a migriket. ja ha így nem tudtak bennünket leigázni majd akkor emígy. Nesztek nektek koronavírus.
Ez mondjuk most elég nagy hülyeség volt ha ő a cég tulajdonosa, akkor a cég vagyonának fogyása az ő tulajdonát csökkenti - vagyis az ő pénze fogy.
Neked biztos könyvelő céged van
A pénz önmagában semmit sem ér, annyit ér amennyi bizalom van benne
na inkább hagyjuk....
Értem, hogy a cég önálló jogi személy - de én próbáltam, hiába mondtam neki, hogy B+ holnaptól akkor dolgozz egyedül, nem ment neki
Vagy csak egyszerűen a kisvállalkozóknál is, lehet újra kezdeni, kőművesek most majd mehetnek magánként dolgozni és építgetni a vàllalkozásokat.
Dehát tévedni emberi dolog....
Az ilyen hírre a birka általában elindul, és reggel sorban áll a pénztárnál
Neked biztos könyvelő céged van