Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg gondolkodni tudó emberekkel vagyunk megálldva.
OK, az vicc volt: de kerítésdrót, bútorlap, BÁRMI csak van?
Gondolom amiatt nincs szöges drót hogy pl ha van egy vész fékezés ne akadjon fenn a dróton a nép
Na de teljesen komolyan: közösségi érdek, hogy a buszvezetők ne kapják el a járványt. Erre 2 db nájlonszalaggal meg egy cetlivel próbálják megvédeni őket?
Na ilyenkor derül ki hogy az ügyvezető vagy lakatos rómeó hajléktalani vagy yen Líí honkong jobbról az 5. dzsunka.
Én az autómata géppuskafészkeket hiányolm.

http://youtu.be/3XxWqm2LSEg
az ügyvezető teljes vagyonaval felel, amennyiben felróható hibát követ el szándékosan vagy gondatlanságból... na fogadjunk bárhol találok ilyet.... ha egy cég csődbe megy, akkor is teljes vagyonaval felel az ügyvezető....
Ezt nem értem egészen: Nem lehet szögesdrótot kapni?
Kár beléd a motor renyót akarsz.
Tuti cefi ragasztotta fel ezt a kordont is.

https://www.origo.hu/itthon/20...
Írasd inkább az enyémre.....
Baszott rég csinált fater KFT-t.Most szünt meg.Szóval passz.
AZ EV full magánvagyonnal felel.Szóval vírus miatt irathatom át a szürkét a tesó nevére.
Ezt mondjuk céges bankkártyával is intézheti nem kell centeskedni.
Már egy ideje nem. Teljes vagyonéval az ügyvezetö
Mondjuk a KFT-nél csak a törzstőke erejéig felelnek,anno 3 milla most valami 10.
A ZRT,Rt passz,nem az én ligám.
Pipivel nem érdemes felvenni a kesztyűt

Én sem értettem hogy haverom miért 2pénztárcát hord magával és miért számolgatja külön az 50centeket is, aztán elmagyarázta hogy van a cég pénze meg van az övè. A cég pénze akkor lesz az övé ha már az amúgyis adózott pénzét mégegy adózás után kiveheti jutalékba ezért amit el lehetett számolni azt a cég fizette amit nem azt ő
De ez mindig is így volt.Na jó 88 előtt nem.
Van itt értelmes ember is
Akkor sokra mennek veled is, meg a többi nagy hpssel is akit nem engednek
Pipi. Most tényleg nagy hülyeséget mondasz.
A könyvelő megcsinál helyette mindent.
Jol megadoztatva persze. Ezek hogy a fenébe visznek cégwz, ha nincsenek tisztába a vagyoni dolgokkal?
Sok helyen látom,- és ugye saját magamon is tapasztalom amikor kivülállok azt feszegetik mennyi bevételem van és az milyen jo nekem- hogy a cég megtermelt bevételét saját kasszaként kezelik.
Látszolag a haszon amit megtermelt az ember az ö munkájának eredménye, de mégsem kezelheti sajátjaként. Amit kivesz azt leadozza jo szarul és z az övé.
Ja..meg mostmár a melóhely is...
Mire elkezdődik a küzdelem ,rengeteg emberen segítek. Csak a család tart vissza...mint apának ez az első.
A coop-é az épület.Minden más saját zsebből megy.Még jó hogy max magamat rúghatom ki.