Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi...ha százszor leírod akkor is ez van sajnos! A kormány el akarja húzni a vírus terjedését ,ami eltarthat több hónapig is rosszabb esetben. Az a cél ,hogy ne 100.000 ember kerüljön be egyszerre a kórházakba . Erről senki nem tehet ,legalábbis nálunk magyaroknál...nincs hibás!
Egy vállalkozónak meg ebben az esetben azt kell tennie ,ami a legjobb neki. Senkinek sem jó ez...
Van csirkemell szóval kumbaja van..........
Már el van...
szerintem egy két kivétellel minden ágazat nehéz helyzetben van. Mindenki finanszírozza addig a vállalkozását amíg ésszerűnek gondolja, hogy a jövőben esetleg újból indít.
Van aki ezt tovább megteheti van aki nem. De ha ez az egész hónapokig elhúzódik akkor a vállalkozások 95%-a nem fogja bírni. Senki sem karitatív szervezet. A kormány egyenlőre semmi segítségről nem beszél. Félek addigra gondol ki valamit amikor mindenki utcán lesz. A te általad irányított cég sem fog finanszírozni hónapokig a semmire 50 mi ft-ot. Majd nem vigyorogsz amikor tényleg nem tudsz fizetéseket osztani. Én már nem vigyorgok
Inkább el kell rontani mert akkor lassabban terjed a vírus
Na...most lehetne az utakat javítani! Kevés a forgalom!
Haver pár éve volt a tenger parton azt mondja a román rész rengeteget fejlődött de a Bulgária se olyan gáz
Én lusta voltam annyit menni a tenger miatt
Sokat nem biztos, hogy változott, én meg akkor nem voltam ott.
Csak 34-35 évvel ezelőtt Bulgáriában és Jugoszláviában. Azóta tényleg nem.
Sose legyél. Faszom ebbe az apro virtuális billentyüzetbe
Akkor még nem jártál a balkánon. Ott pl sose legyél se beteg se balesetne érjen.
Akkor még nem jártál a balkánon. Ott pl sosemegyél se beteg se balesetne érjen.
Azt irtad, a lányok
Rögtön több cégnél megjelentek a megbizott ügyvezetök.
Változott, igy nincs sok értelme a kft-nek a bt-vel.szemben már, igy nem is alakultam át.
A példák azt bizonyítják, hogy mi most a Balkánhoz tartozunk....
Persze
Le kehet gyártatni 16 ezer darab gumírozott zártszelvényt is aztán lehet sírni hova megy el a BKV pénze
Balkánon kívül egy felfestett csík is elég lenne ebben az esetben
Bogyó már elveszett,indexmérgezésben szenved.
Megint a sírás, azt mond meg kit kellett volna választani. Ez a legjobb ami van.
Persze,kibaszott sokan szavaztak az összellenzékre.
A bútorlap szart sem ér,nem tudod rögzíteni és sérülést okozhat,a drót is.
Ha az orvosoknak nincs maszk mit vársz?
Ja, látszik a választási eredményekből....
Azért nem engednek,mert ha lebetegedünk gáz lesz. Attól hogy karantén van,tűz lesz....bár nem annyi!