Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lidiben már semmi hús nem volt délutánra, cukor se volt, lisztet épp akkor tettek ki egy raklappal. A húspultban csak csirkemáj volt, szerencsére én pont szeretem, zsírban lesütve, zöldpaprikával, kenyérrel
Tudtam venni számomra létfontosságú gumicukrot, kesudiót, mandulát, 3 bort, csokilikőrt, lazac konzervet
Ez tuti csak poén, kint meg várja 30család a papírt és viszik haza.
Az új arany
Jahh...azoknak felesleges bármit is csinálni
Ezek mondjuk jórészt cigányok. Ha bent vannak is hasonló a figyelnek.
Az összes videója jó a csávónak.
Nálunk mindenki megvan...az egész osztály. Kapnak anyagot a Krétán,meg a Google osztálytermében. Számonkérés meg videochat..
Utána meg azt, hogy mi a francnak zárták, be mekkora hülyeség
Tanár ismerős mondta hogy 24 fős osztályból 4-jelentkeztek be a rendszerbe.
Fel kellett egyenként hívni őket hogy igazolatlant kapnak ha legalább látszólag nem foglalkoznak vele.
Ez jó
ez durvább:
http://youtu.be/8EtMmQI9j6s
a kutya hasnyálmirigye hülye
Gyere mondom a címem...vedd el
Tele van hússal itt minden hentes..húsbolt...és kevesen vannak vásárlók. Pesten most jelentettek fel csomó fasszopó haszonlesőt ,mert a csirkét 3000 forintért adták a piacon . Remélem fejbelövik őket. Ha ennek vége van ,szét kéne rúgni a fejüket csak úgy buliból...
Hogy rabolják ki ha otthon vannak?
Ezen szetrohogtem magam.
http://youtu.be/EHbTqMbHxwk
Max ha egy 9mm-essel válaszolnak.
El is készült a nyugger vágóm, nincs az a hús amit ne adnának oda ha evvel kérem
Mert már a jókat elvitték, most jön a maradék
Van egy halom lejárt szavatosságú cuc .
Mitől nem rettegsz?
Szerintem.az nem lesz. Elöbb utobb elfogy a pénz otthonrol a nagytöbbségnek és megáll ez a vásárlási láz. Utánpótlás még lenne, ha hagynák feltöltödni a kereskedelmi mennyiséget.
Bár a nejem már azt mondja a lidl raktár készlet megindult fogyni.
Ja: budipapír panírozva.....
Csak Pipihez kell elszaladni egy marék manival és nála minden van, mi szem szájnak ingere.
Én nem a vírustól, még csak nem is a kajahiánytól, hanem az esetleges későbbi anarchiától rettegek....
Ne vészmadárkodj már. Ha nem.lesz mit enni, pont emiatt nem lesz.