beszéltem egy volt osztálytársa öccsével aki húsboltban hentes-eladó
azt mondja olyan sorok vannak mint még sosem ilyen 30-40 öregasszony várt már nyitáskor
a fő poén hogy mivel ez egy kis falu (lehet vagy 3500 lakos) kb ismer mindenki mindenkit így tudja hogy annyi húsokat vettek amit amúgy fél év alatt se vettek összesen eddig
azt mondja hogy aki eddig a vasárnapi ebédhez vett 3 szelet karajt az ilyen 5-6 kiló húsokat vitt fajtánként
Most izenték meg a tanarak hogy jövő héten indul valami office 365, majd be kell regisztrálni. Na, hogy az mennyit lendit az ügyön arra kiváncsi leszek.
Jogosan..... mert az ok, hogy a gyerekek nem veszélyeztetettek de az elöregedett tanári társadalom , ilmeg otthon a nagyszülők igen.... és a gyerekek nem tartják be az alapvető szabályokat
A kedvedért csak az index idézet van, a pártatlanság okán
Amugy azonnal venned kéne most autot, mert egyrészt rögtön kedvezö feltételekkel inditasz, másrészt meg mielött elvisz a múló legalább legyen egy uj autód, a többit az utókor ugyis megoldja
hát kívánom,hogy talpon maradj tsanyi, de ugye azt te sem gondolod, hogy mindenki szétosztogatja a pénzét eredmények hiányában
Sanyi úgy nem lehet vállalkozni, hogy arra veszünk fel hitelt,hogy az embereket kifizessük a semmire Ez a véleményem ha haragszol ezért ha nem
Persze ha elúszott a vállalkozás és fizetéssel tartoztál a dolgozóidnak ez evidens. Az elvégzett munkát ki kell fizetni ha törik, ha szakad. Én a felhalmozott céges tartalékaimból próbálom magam a nyeregbe tartani de ez azért a kiadások tekintetében és mint kiderült a segítségnyújtás hiányában a végtelenségig nem megy
Tisztába vagyok vele ini. A legnagyobb többség ilyen Mégsem látom a kormány igyekezetét arra, hogy ezeknek az embereknek megmentse a munkahelyét Csak egy kisebb részének. Ha én lehúzom a rolót több mint 10 munkahely szűnik meg 6 a közeljövőben kiadhatatlan bérletet hagyok hátra amiből a tulajok egy darabihg nem látnak pénzt
és több millió adóbevételtől esik el az állam Az, hogy + nekem nem lesz bevételem egy ideig elvagyok. Aztán hány 10000 ezer ilyen cég létezhet ugyanebben a cipőben aki nem taxis pizzás vagy szállodás?
azt mondja olyan sorok vannak mint még sosem ilyen 30-40 öregasszony várt már nyitáskor
a fő poén hogy mivel ez egy kis falu (lehet vagy 3500 lakos) kb ismer mindenki mindenkit így tudja hogy annyi húsokat vettek amit amúgy fél év alatt se vettek összesen eddig
azt mondja hogy aki eddig a vasárnapi ebédhez vett 3 szelet karajt az ilyen 5-6 kiló húsokat vitt fajtánként
Amugy azonnal venned kéne most autot, mert egyrészt rögtön kedvezö feltételekkel inditasz, másrészt meg mielött elvisz a múló legalább legyen egy uj autód, a többit az utókor ugyis megoldja
Sanyi úgy nem lehet vállalkozni, hogy arra veszünk fel hitelt,hogy az embereket kifizessük a semmire
Persze ha elúszott a vállalkozás és fizetéssel tartoztál a dolgozóidnak ez evidens. Az elvégzett munkát ki kell fizetni ha törik, ha szakad.
és több millió adóbevételtől esik el az állam