Lehet hogy igaza van pipinek de azért ezzel a sírással meg armageddon várássál már nagyon tele a púpom.
Baszki pipi,dobd el a C2.t is vigyél fel a ladikra két hektó vodkát és húzz má el két hónapra a tisza közepire.
Azért kíváncsi vagyok, leszel-e olyan megértő a munkanélkülivé vált / váló albérlőiddel szemben a bérleti díj vonatkozásában, mint most te elvárod a Coop-tól az üzlethelyiségeiddel kapcsolatban.
na figyelj te honda! Mindenki az egzisztenciája miatt kesereg bazmeg. Majd te is azért fox ha nem most nemsoká A kieső bevételből kellene fizetnem a dolgozóimat. Mivel abból nem tudom a tartalékokból kell. Ezek végesek. 20 év alatt energiát nem kímélve a semmiből kapartam ki a vállalkozást és működtettem eltartva ezzel egyre több munkavállalót. ez pillanatok alatt a semmibe vész qvázi életem munkája és nem tudom van e remény újraindulni. Akkor bazmeg csak kesereghetek egy kicsit nem? De látom te is hős vagy életed kockáztatása én meg bujkálok
Magyarán milliomos vagy vastagon. Nem értem egyre inkább a nyivákolást. Szerintem ülj be a ladikba, menj el két honapra arra a lehetetetlen lápvidékre hol senki se jár elmondásod szerint, kapcsold ki a C2-t teljesitsd a küldetése és tanitsd meg fingani a halakat, aztán ha visszajöttél ujtagondoljuk az önmegvalositásodat
Hát akkor majd szépen visszamentek dolgozni, mintha mise történt volna. Mindenki nyer... mit kell ezen rágódni?
Egyébként a munkavállalók mit gondolnak? nem kell a munkájuk, nem is dolgoznak, akkor miért akarnak pénzt? Tudom, kemény szavak ezek, de bele kéne gondolni ebbe kicsit
Nekünk vannak megtakarításaink, de ha infláció jön, baxhatom, amit 10 év alatt félretettünk. Főleg, ha amúgy se lesz mit venni rajta. Szóval mindenki kb. ugyanabban a helyzetben van, a sírás nem segít, előre kell menni.
Van 5 boltod, de te sírsz itt a legjobban.te az egzisztenciád miatt keseregsz otthon elbújva baj elől, miközben vannak akik ezt nem tehetik meg és az életüket teszik kockára azért hogy többekközött te is ismét tömhesd a zsebed a boltjaidból. Ez itt a nagy különbség, te a kieső bevétel után keseregsz, más meg abban reménykedik hogy a munkája során nem fertőződik meg és viszi haza a családnak.
két hozzászólásoddal lentebb mondtad,hogy most akarsz
Ilyen üres építési telkeim nekem is vannak. még zártkerti is van
ezektől nem félek az olyan mint a részvény. egyszer itt van az ára egyszer meg ott. A megfelelő időpontot kell tudni kivárni.
én most az elmúlt 1-2 évben jó haszonnal(majd dupla áron) eladhattam volna. (pedig 2-öt csak 5 éve vettem) igazából nem kér kenyeret maradtak Elég jó helyen is vannak
Az én főnököm is csak 2 hónapnyi fizetést ígér, bár szerintem ennél "kénytelen" lesz hosszabb ideig fizetni bennünket: ha szétszéled a szakmai csapat, nem fogja tudni külső emberekkel egy-két évnél rövidebb idő alatt újra alakítani, szüksége lesz a szaktudásunkra.
Ezt kisember szinten nem lehet megoldani. Állami szinten meg nem tudják megoldani
Itt most egy diák hitelhez hasonló hitel konstrukció lenne a jó megoldás csak üres zsebből nehéz fizetni több millió ember kajáját
ha elolvastad volna amit írok abból inkább az derül ki,hogy egyre bizonytalanabb annak a lehetősége,hogy bárki tudná ott folytatni ahol abbahgyta. Igen a cél ez lenne, de nem lehet megjósolni, hogy ez reális e. Nem tudjuk milyen világ következik, találgatunk.
én elmondtam,hogy 2 hónapig tudom biztosítani a fizetéseket. ha tovább tart utánna sajnos nem. Már ez is sokkal több mint amit a kkv-k java része meg fog vagy tud tenni.
Baszki pipi,dobd el a C2.t is vigyél fel a ladikra két hektó vodkát és húzz má el két hónapra a tisza közepire.
Pipi, menjél te faxba!
Egyébként a munkavállalók mit gondolnak? nem kell a munkájuk, nem is dolgoznak, akkor miért akarnak pénzt? Tudom, kemény szavak ezek, de bele kéne gondolni ebbe kicsit
Nekünk vannak megtakarításaink, de ha infláció jön, baxhatom, amit 10 év alatt félretettünk. Főleg, ha amúgy se lesz mit venni rajta. Szóval mindenki kb. ugyanabban a helyzetben van, a sírás nem segít, előre kell menni.
vagyis kell csak ha nincs akkor nem lesz baj egy ideig
Ilyen üres építési telkeim nekem is vannak. még zártkerti is van
ezektől nem félek az olyan mint a részvény. egyszer itt van az ára egyszer meg ott. A megfelelő időpontot kell tudni kivárni.
én most az elmúlt 1-2 évben jó haszonnal(majd dupla áron) eladhattam volna. (pedig 2-öt csak 5 éve vettem) igazából nem kér kenyeret maradtak
Ezt kisember szinten nem lehet megoldani. Állami szinten meg nem tudják megoldani
Itt most egy diák hitelhez hasonló hitel konstrukció lenne a jó megoldás csak üres zsebből nehéz fizetni több millió ember kajáját