Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki korán kezdte hamar végzett
B,meg van 83 fertőzött és 1 halott.
Kínában meg hupei ujraindül.1,5 hónap,vagy kettő alatt és jóval több fertőzöttel kezdték a karanténosdit,meg a nátha,influenza,korona cucc a tél közepén érte őket.
Pozitív mai hír, hogy már vannak a betegségből felgyógyultak is.
Tul sokat is
Befolyásolja a fertözés terjedésének üteme.
az nem kell zokogni én is tudok
reggel hallottam a válság stáb felhívását, hogy egyenlőre nem tervezik a karantént Elcsúsztak a számításaim, de szerintem csak késik
Vagy legalább alakítsunk zokogó kórust a számára!
ez egy jó kezdeményezés támogatom
Minek lenne,nemmész sehova.
azzal is igyekezni kell, néhány hónap múlva nem lesz nagy értéke ezeknek a használati tárgyaknak
Ki fog fél év múlva motort venni? Az autóra meg bármikor szükség lehet.
már nincs semmi kivettem az összes 200 ezeret a postából, hátha beakad az állami kincstárjegy, inkább romoljon meg nálam
Az biztos, hogy nincsre félnivaló sincs
Hoz a halál,van neki egy hiace kocsija majd abban alszik ha nem lesz háza.
Enni fontosabb mint - majd a teljes karanténban - az udvaron nézegetni a hitelből vett új autót.
A ceedet és a mortort is eladhatod,abból kitelik télig.
Hozzunk létre egy alapitványt pipi megsegitésére
pipi ezt te sem hiszed el ugye?
semmiből munkával segítség nélkül ennyi mindent nem lehet összeszedni 20-30év alatt sem
szerintem meg gyorsan vegyél egyet mert múltkor mondták emelik 1 millával az árakat
pesten semmi befektetésem sincs
Csak kínomban röhögök: az új autóra félretett közel másfél milliómból pár hónapig azért meg tudunk élni - feltéve ha nem lesz hiperinfláció. Buktam az álmaimat, ennyi... ...de fél évet túl tudunk élni.
a leg épkézláb ötlet amit eddig írtál az a szépséghibája,hogy én ezt már napokkal ezelőtt leírtam
hát az utolsó mondatod igaz
de én pánikolós sírós fajta vagyok. Az aki kap egy nagy pofont azt egy darabig a fejéről lerepül szemüveget keresi, hogy tisztán lásson, meg megértse és felfogja mi van
egyenlőre négykézláb tapogatózom, de még nem akadt a kezembe a szemüvegem
Nevetsz ezen, de kb. így van: akinek nincs vesztenivalója, annak nem is kell félnie a veszteségtől
Már én is úgy gondolom, el kellett vona baxni az összes pénzt, amikor megjött, nem tartalékolni - a zsidók úgyis elszedhetik bármikor mint 2008-ban, meg mint talán most.