B,meg van 83 fertőzött és 1 halott.
Kínában meg hupei ujraindül.1,5 hónap,vagy kettő alatt és jóval több fertőzöttel kezdték a karanténosdit,meg a nátha,influenza,korona cucc a tél közepén érte őket.
Csak kínomban röhögök: az új autóra félretett közel másfél milliómból pár hónapig azért meg tudunk élni - feltéve ha nem lesz hiperinfláció. Buktam az álmaimat, ennyi... ...de fél évet túl tudunk élni.
hát az utolsó mondatod igaz
de én pánikolós sírós fajta vagyok. Az aki kap egy nagy pofont azt egy darabig a fejéről lerepül szemüveget keresi, hogy tisztán lásson, meg megértse és felfogja mi van
egyenlőre négykézláb tapogatózom, de még nem akadt a kezembe a szemüvegem
Nevetsz ezen, de kb. így van: akinek nincs vesztenivalója, annak nem is kell félnie a veszteségtől
Már én is úgy gondolom, el kellett vona baxni az összes pénzt, amikor megjött, nem tartalékolni - a zsidók úgyis elszedhetik bármikor mint 2008-ban, meg mint talán most.
Kínában meg hupei ujraindül.1,5 hónap,vagy kettő alatt és jóval több fertőzöttel kezdték a karanténosdit,meg a nátha,influenza,korona cucc a tél közepén érte őket.
semmiből munkával segítség nélkül ennyi mindent nem lehet összeszedni 20-30év alatt sem
de én pánikolós sírós fajta vagyok.
egyenlőre négykézláb tapogatózom, de még nem akadt a kezembe a szemüvegem
Már én is úgy gondolom, el kellett vona baxni az összes pénzt, amikor megjött, nem tartalékolni - a zsidók úgyis elszedhetik bármikor