Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek nálunk még nem müködnek.
A gondolkodás képessége és a tanulás elsajátitása.
Különben.mind olyan lesz mint te, attol meg az isten ovjon
Picivel nagyobb szaktekintély mint te...ha nem haragszol meg érte
Nagyjábol osztom a nézeteit.
hát nem tudom,hogy mire emlékeztek meg mire nem az iskolából de szerintem maradjunk annyiban,hogy az ott tanultak kb.80%-a felesleges marhaság volt. Olyan faszságokkal tűzdelve amit átlag ember az élete során soha nem használ. Ha kimarad pár hónap tananyag én úgy gondolom nem veszt vele senki semmit. Mi fog hiányozni a tudástárukból? A vektorok? halmazok? csokonai? radnóti? néhány értelmezhetetlen sz.r vers megtanulása? Vagy nyelvtanból mi az alany és az állítmány, vagy földrajzból, hogy merre van párizs? Vagy mikor volt az aranybulla? meg hasonló nagyon fontos dolgok? Esetleg, hogy kell papiron osztani? Na ezek voltak azok a dolgok amit addig tudott az ember(ha egyáltalán megtanulta) amíg eséje volt, hogy lefeleltetik belőle. Kb. 2 hét múlva halvány fogalma sem volt semmiről. eleve soha az életébe nem is használja ezeket a "tudnivalókat" A 4 éves éretségiből kb. 3 hónap alatt fel lehetne készülni Tudjuk már azt, hogy az oktatás azért ilyen hosszú idő, hogy a gyereket lefoglalják. Addíg míg az iskolában van (talán) nem iszik, nem drogozik, nem kábítózik, nem dohányzik. A szülő(k) meg nyugodtan dolgoznak a munkahelyükön,mert úgy tudják, hogy a gyerek biztonságban jó helyen van.
Na ennyit erről.
Nekünk Google osztályterem van és jól működik. De az biztos hogy egy szülőt fullosan leköt délelőtt a tanulás,hiszen egy 9 éves gyerek még nem tud linkeket másolni stb...stb...
Kb még 1 hétig
A számonkérés meg videócheten megy. Már egy ötöst felelt is a gyerek
Most fészbuk csoportikba adják le at anyagot, jövö héttöl meg valami office 365 felületen. Most regiszttáltam.be a gyereket. Ma kérdezték a tanárok hogy milyen eszközök vannak, milyen felületeket használnak- viber, messenger stb.
A szülök akik foglalkoznak.a gyerekkel sorra irják hogy akik dolgoznak többet kell, késöbb érnek fözni mosni készülni kell és a gyerekkel nem tudnak.még 2-4 oorát foglalkozni, matekhoz mér egyáltalén nem fog az agyuk de még papirbol is kéne hajtogatni, nem gyözik.
Nálunk ugyanugy keltem reggel öket mire elmegyünk ottholrol felöltözve tanuláshoz kipakolva legyenek, m5 délelött program kötelezö, feladatok kiadva már amennyire képben.vagyunk, aztán délután leellenörizni, foglalkozni az anyaggal.
Én szerencsés vagyok.mert munka kevesebb, haza nézek napközben hogy haladnak, mert nyilván ugyis ellogják ezek is az idöt, a kissebbel meg lehetetlen önálloságra utaltan bármit is elvégeztetni. De hogy okosabbak.nem sokkal lesznek az év végére az boritékolhato.
ja ilyesmit gondolok én is.nem lesz őszi szünet becsúszik majd egy két szombat,esetleg talán előbb kezdenek pár nappal.de szerintem egyenlőre még oktatásért felelős miniszter is vakon van,törheti a buksit.
Én azt gondolom valahogy végig tolják aztán majd szeptembert az elmaradt hérom honappal kezdik. Még gyorsabban még többet kell tanulniuk majd
rohadt nagy tudáshiányuk lesz,és nem tudom hogy fogják ezt pótolni.szerintem a szülők nagy része kb a hatodiknál elakad matekból.meg hát gyanítom ennek a tanévnek már annyi,azt nem tudom hogy miként hogyan tervezik ezt a tanévet lezárni.
Elég tré ez a távoktatás. Még egy hét se telt el, a szülök többsége lassan feladja. Pedig csak még most fog beindulni, ha sikerül. De a médiában.is ez jön le hogy a gyerekek többsége szünidönek fogja fel. Gondolom ott meg a szülök véhképp leszarják mit csinál a gyerek.
Hétfőtől nem kertészkedni, hanem havat lapátolni fogunk.
Nyugodj meg! Lesz bőven idő idehaza barkácsolni/ kertészkedni/ fórumozni. Hétfőtől nagyon egyszerű lesz minden.
Ahogy mondtam, rengetegen fognak meghalni ifö elött vagy embertelen modon a virus miatt de nem attol. Basznak ki mindenkit a korházakbol mert kell a hely. Hospice ugyanez. Nejem anyját holnap el kell hozni, de nem képes önellátásra, dögöljön meg otthon. És nincs egyedül. Isten ments hogy bárki az elkövetkezendökben komolyabb betegség közelébe kerüljön, mert nem lesz esélye tulélni. A forgótárast be kell késziteni, akkor esélyes a békés elmulás. Szakrendelés nincs, orvos hoz jutni csak telefonon ajánlott szinte.
A Győzike egy színfolt volt, igaz nem világos de akkor is folt
Cunami,vulkánkitörés,véreső................esetleg győzike visszatér az RTL-hez?
Különböző tesztek vannak, az említett kínai elég szar, de van jobb: http://otszonline.hu/cikk/a_ko...
Pedig van benne adrenalin rendesen: ahogy 150-nél kóvályog alatta az egész futómű!
Már tanulokent lejött hogy nem.
GéeSöccá' mindenre elég - ha az ember nem csordában megy valahova.
Herlisen futózni smafu?
Allah is utálja az övéit, nem csak Isten bennünket: https://index.hu/kulfold/2020/...