Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a cikk amit tegnap linkeltem az valami szakmai lap és ott többféle tesztről van már szó, a kínai az ami gyenge hatékonyságú, de van már ami majdnem százas és nyilván lesz ami még jobb lesz és ezért vagyok továbbra is a teljes teszt mellett, de mindegy is mert ugye ez csak az én véleményem és nem sok hatása van a valódi történésekre.
Valamiért "nem akarnak" tesztelni, még necces esetekben sem: https://index.hu/belfold/2020/...
Már mondtam,ez csak úgy ér valamit ha 3 részre osszuk a népességet,van egy üres egy köztes és egy kevert rész.
A teljes körű szűrésnél leszűröd akit akarsz betereled a köztes karanténba,ott eltölti a lappangási időt majd engedheted a tiszta részre.
Ugyanis a teszt nem 100%-os,van hogy nem elég még a vírusszám.És a zsebében a negatívval boldogan szét tudja fertőzni ugyanúgy az egésszségeseket.
Értemén hogy csodaszert kiált az index,de nem az.
A korrektség okán: https://index.hu/techtud/2020/... ....ettől még nem értek vele egyet, továbbra is a teljes körűt favorizálom.
Ja, tényleg nagy a forgalom szerencsére még mindenki dolgozik bár nálunk kiosztottak egy nyilatkozatot, hogy tudjunk munkába járni ha gond lesz, nálunk most úgy fest nem, hogy kevesebb hanem sokkal több lett a munka és ennek örülök.
Azzal már kiegyeznék.Igazából jó lenne ha már mernének mászkálni.
Bár most még olyan forgalom olt a nulláson M5-ön hogy csak kapkodtam a fejem.
Már akartam mondani hogy jön bogyó és aszongya azorbánellopja.
Csak volt pár vevő.
...én benned csak erős rosszindulatot látok évek óta, még arról sem tudnék olyan sötét nyilatkozatokat tenni olyanról akit utálok és meghalna motorbalesetnem mint amit te teszel itt évek óta ismeretlenekről is......és ne feledd, nem sokkal vagyok fiatalabb és megéltem azokat az éveket mikor valaki a párttagság révén előre jutott.....
Látod, mikor nácultál nem érdekelt, mikor bevallottad, hogy komcsi voltál párttagként ahhoz sem szóltam (következetesség ugye, volt ilyen a családban és nem is volt rá büszke senki) erre te meg cigányozol meg ilyenek? Azé' csak van abban valami, hogy a svábok utálják a magyarokat nem igaz? Ráadásul te beszélsz cigányul.....sosem morázok, tesózok, bradázok.........mert én magyar vagyok......
Neked ennyire telik, hogy minden szrt feltételezel rólam és a fórumozókról?? Fojtóra esik?? Pedig én csak a valóságot írtam le és nem feltételeztem rólad, hogy egy dologtalan semmirevaló haszontalan , magyarországi élősködő vagy??! Te is cigány vagy ugye?? "elkezdte a magyarokat mindenféle tolvaj adócsalónak nevezni büszkén a svábságára" Én olyan faluban nőttem fel, ahol a fele kb. sváb. volt, és szégyellhetik akik ezt a szorgalmas tiszta népet mocskolják , mert visszahull rájuk! A sváb udvar tiszta volt, a cigányén pedig minden szar odagyűjtve, pedig csak példát kellett volna venniük!! Csak ahhoz dolgozni kellett volna! Még annyit: Nem "ECCER" hanem egyszer!! Mert iskolába kellett volna járni more!
Passz ahhoz kb. a jövőbe kéne látni, de hónapok.
Szerintem kereskedői szempontból megoldják 1-2 hónapon belül, mert az tényleg államcsőd lenne ha nem dolgozik senki.
Tojás vagy a tyúk esete.......120 éve a betelepített svábok és tótok a magyarokat tartották olyannak mint mi a cigányokat, megvan, hogy ungarische wirtschaft? Ezt arra használták mikor a magyarok viselkedését jellemezték és panaszt tettek a hatóságoknál, mondjuk büszke vag arra, hogy sváb vagy akkor gondolom a magyarok csak gond nem? ........volt kolléga aki a büfében eccer elkezdte a magyarokat mindenféle tolvaj adócsalónak nevezni büszkén a svábságára miközben épp a büfésnek hozta be a feketén árult kecskesajtjait.....kapott egy tockost valamelyikünktől, hogy ha nem jó itt neki lehet elhúzni a németekhez.....
Pár szép új stadion kijönne belőle....
Kínában elengednek egy másikat is, mert az első megbukott a teszten nem volt elég halott Bill Gates most tárgyal épp a szabadkőműves gyíkemberekkel erről
Szakma tudás iskola és dolgozni akarás nélkül elmehet a putriba , mert az a cigány! Úgy nevelték, megelégszik azzal a szinttel! És gondolkodás nélkül bemegy a szomszéd kertjébe szüretelni és még az öreget csukják be, mert az ilyen férget agyonüti az áram!?? Anyám a kiskertben megtermelte a zöldséget krumplit , mindent ami kellett a konyhára ! Én meg tartottam a nyulakat, sokat , de minden este egy abrakos kosár füvet kellett vinni nekik! Közben az egyik, majd a másik szomszéd is cigány lett!! És érdekes módon a két szomszédos kertben a gaz nőtt, a mi kertünkből meg eltünedeztek a dolgok! És anyámék inkább elköltöztek onnan!
Itt van amiről 3 napja írtam, úgy fest körvonalazódik, kérdés mit finanszíroznak majd belőle. : https://www.portfolio.hu/unios...
Igen, a válság egyik legrosszabb és öngerjesztő hatása amit pipi is írt, hogy mindenki behúzza a féket és ül a bizonytalanság miatt a pénzén így nincs pörgés az üzletben és ez kihat mindenkire.
De, az járna a fejedben ha elég erős lennél hozzá és az egész család nyomorogna, szerencséd (nem, nem csak tudás és szorgalom hanem nagyobb %-ban szerencse és megalkuvás kell hozzá), hogy nem vagy ilyen helyzetben. de nem tudhatod mikor kerülsz bele..........mondjuk ha az ember a mindenkori hatalomhoz ügyesen dörgölőzik és időben vált a következőre az nagyban meg tudja segíteni a túlélést.
Ezért tartok a zsebemben rugós bicskát, mert az jó a vezetéket, vagy a kábelt blankolni is! És még sok egyéb másra!
Azt is meg azt hogy most mindenki kivár.
Még a tehetetlenség miatt kipörög ami fuggeloben van aztán kakukk.Ez április kozepe-vege.
Ha addig megoldódik nem lesz nagy kár.
Az élelmiszer,gyógyszer meg már most teljesítette az éves tervet,de legalábbis a haromnegyedévet tuti.Szoval ha most bezárnak sem lesz bajuk.
Alkalmazottaknak fontos lehet: https://nedolgozzingyen.hu/202...
Az unokák szülei is dolgoznak ! Van szakmájuk állásuk! Nekem csak az ajándékokról kell gondoskodnom! Mert én is dolgoztam, úgy , hogy a főállásom fizetését odaadtam a feleségemnek, a mellékállásért kapottat megtartottam magamnak, és nem az járt az eszemben , miképpen fogom leütni és kirabolni az első szembejövőt!! Mert a nevelésem nem putriszinten mozgott!! Tetszik , nem tetszik ez van!
Nagyjából így........lehet őrjöngve szidni a szegény ha valamit elvesz a gazdagabbtól, de erre fel is lehet készülni, nyilván a fegyveres felkészülés a kedvesebb sokaknak, de van egy másféle is......amíg a szegény dolgozik adót fizet és eltartja a hatalmat így ennek talán fordítva is működnie kéne......ha nem mükszik akkor majd az élet eldönti mi lesz, venezuelában jelenleg kínai és orosz segítséggel még talpon van a góré a népek ellen, de vajon meddig és az jó-e a népnek.
A szomszéd srác egy bútorosnál dolgozik hernádon, igazából nem annyira áruház mint netes dolog és annyi melójuk van kiszállítással az országban mint állat, azt hiszem 5-en vannak és két furgon. Mondjuk lehet, hogy ezt ők is megszívják legalábbis ha lesz kijárási tilalom.
Ok, elveszik a nyögdíjadat, elfogy a megtakarításod, az unokák sírnak az éhségtől......mit teszel? .....gondolkodni kell és azt is többnyire előre....