nálam nem leszel közellenség velem egyet beszélsz pajtás. de leírtam miért kell húzni az időt és olyan sokáig iskolában tartani a gyerekeket. Így felügyelet alatt vannak ennyi. Az óvóda kiterjesztett változata és a szülő nyugodtan végezheti a dolgát. Nincs ezzel semmi ez tök jól van így csak nem kell ebbe többet belelátni mert nincs benne több.
Nyilván, de ezzel most nem bohockodok. Ha akar és tud tanulni bármelyik gyerek a lehetöséget meg kell adni neki. Ha viszi valamire vele akkor megérte, tanuljon. Én csak örülök neki.
neked nem tudom mi ebben a nagyon vicces amikor 1 hónapon belül félmillió ember lesz munkanélkül, ez miatt te is ott leszel nem lesz aki megfizessen de látom buta vagy, hogy felfogd, lehet nálad néhány hétig még kitart a lendület. Aztán jósolgatnak fél évet és nem leszel olyan vidám te se
Nem, de némi kultura, szokincs, rengeteg készség alakul ki tölük. Nem azért kell megtanulnia, hogy élete végéig szavalgassa vagy számolgasson deriváljon gyököt vonjon stb.
Még mielött leirod, igen, ezeket én kihagytam
1 országelső suli van ,ami a tanulmányi eredménye miatt érdemeli ki ezt a címet. Az meg ez hivatalosan...ennyi.
És nem újgazdag gyerekek járnak ide ,hanem kimagaslóan magas IQ kell a felvételhez . Ha sok pénzed van,az nem ad IQ -t a gyereknek.
Megpróbáltuk és bekerültünk...szerencsénk volt,
Ok most jön az ,hogy biztos nem rád ütött,nem te vagy az apja..blablabla...ismerem...
én leszek a közellenség,de...minek tudni ezeket?most itt a szózatra gondolok nem a történelemre.igaz én is tudom,de ha nem tudnám is ott tartanék ahol most.
sajnos nagyon sok felesleges dolgot ránk erőltetnek,ami aztán az életben boldoguláshoz semmit nem tesz hozzá,igen ilyen a sok vers,verselemzés a matek bizonyos részei és még sorolhatnám.igen tudom........az asszonnyal is szoktam erről diskurálni,mert hogy ő meg pedagógus.szerinte még az ének-zene is hozzá tesz.mindig mondom neki hogy meg reformálnám én az oktatást.
ha csak nem történelem és magyarszakos tanárnak megy akkor az égvilágon semmi szüksége nem lesz rá Neked ezek hányszor jutottak eszedbe az életed során?
Vaqgy két alternatív bekötés közben elszavaltad a szózatot? na hadjuk mán
Én mondtam, hogy semmit se ér
Igazábol semmit se kübe tanulni, minek, hisz sose lesz rá szüksége egyet tudjon, ha nem megy a bolt segitségwt kérni az államtol
A szózatot te sem tudod fejből a honfoglalásról meg kb. annyit, hogy 895. Erre ne legyünk már vagányak. Aztán ez a honfoglalós mese is számos publikációban máskép jelenik meg. Van ahol az derül ki, hogy kifejezetten ázsiai fajtól származunk és onnan is indultunk. De mindegy. Néhány éves fejeket palléroznak ilyennel. Persze el kell húuni az időt, mert az eltöltött évek számítanak amíg felnő a gyerek és így nem az utcán nevelődik, kallódik. De néhány hónap "tudomány" kimaradása ami gyakorlatilag azonnal a feledés homálya merül nemgondolnám,hogy létszükséglet. ez az otthoni távoktatásosdi célja is mindössze annyi lenne,hogy ne az utcán bandázzanak, hanem legyenek lekötve otthon a 4 fal között. Azt ez vagy sikerül így vagy nem
Gondolom akok odajárnak.azok akkor a kiválasztottak. Még jo hogy az összes valamirevalo ujgazdagtol pont ugyanezt hallom, legalébbis a nagyvárosokban ls pesten élöktöl
Az egyik pesten valam osztrák iskolába jéáratja pl. Az is országelsö suli
Ebben a suliban mindenben az élen kell járni...ez elvárás mindenki részéről !
De maga a suli is baromi felszerelt ,minden a rendelkezésükre áll. Okostáblák ,fullos számgépek stb...
mindenki vakon van Szerintem ilyen helyzettel a modern világnak nem kellett még szembe néznie. hirtelen vezérelt ötletekből kell tudni építkezni. Nagyon nagy a baj, gőzerővel dolgoznak a baj enyhítésén ami várhatóan hosszúnak ígérkezik
Még mielött leirod, igen, ezeket én kihagytam
És nem újgazdag gyerekek járnak ide ,hanem kimagaslóan magas IQ kell a felvételhez . Ha sok pénzed van,az nem ad IQ -t a gyereknek.
Megpróbáltuk és bekerültünk...szerencsénk volt,
Ok most jön az ,hogy biztos nem rád ütött,nem te vagy az apja..blablabla...ismerem...
sajnos nagyon sok felesleges dolgot ránk erőltetnek,ami aztán az életben boldoguláshoz semmit nem tesz hozzá,igen ilyen a sok vers,verselemzés a matek bizonyos részei és még sorolhatnám.igen tudom........az asszonnyal is szoktam erről diskurálni,mert hogy ő meg pedagógus.szerinte még az ének-zene is hozzá tesz.mindig mondom neki hogy meg reformálnám én az oktatást.
Vaqgy két alternatív bekötés közben elszavaltad a szózatot?
Igazábol semmit se kübe tanulni, minek, hisz sose lesz rá szüksége
Az egyik pesten valam osztrák iskolába jéáratja pl. Az is országelsö suli
De maga a suli is baromi felszerelt ,minden a rendelkezésükre áll. Okostáblák ,fullos számgépek stb...
Amúgy ügyes a kiscsaj...jól nyomja