Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért hogy a jövőben is indokolható legyen az ,hogy szükség van a honvédségre!
Mit látna, semmi értelme
Mivel itt mindenki mindenhez is jobban ért, azt ki tudná valaki fejteni, hogy miért kell a honvédség felügyelete és irányitása alá helyezni 140 vélhetöen stratégiai fontosságu üzemet? És már holnaptol?
Mintha mondjuk lett volna már ilyen a történelemben, bár azoknak sose lett jo vége.
A verselemzés nem csak arról szól mit gondolt a szerző ,hanem arról is ,hogy az olvasó mit lát egy adott műben.
nálunk itt kőrösön a jó isten f.sza is aranyról szól. Az iskolák a múzeum a rendezvények minden. Mondjuk tudni kell, hogy itt a gimibe tanított ahol édesanyám is lehúzott 40 évet.
Ahhoz képest a saját elmondása alapján ez a 8 év amit itt töltött volt élete mélypontja. Nagyon nemszeretet itt lenni, mégis mindíg róla szólt. verseit már az életében is elemezték. tegyük hozzá ezeket a verselemzéseket útáltam a legjobban és volt olyan érzésem, hogy semmi köze a valósághoz. Aztán ez onnan bizonyosodott be amikor arany dolgzatot javított és a saját verselemzését olvasta egy diáktól, hogy ebben a versében ennél a sornál éppen mire gondol a költő Annyit mondot rá, hogy - gondolta a fene
Áhhh...
Na majd a lányom!
Tamultál volna, tudnád
Ha nekem nem jutott volna egy sem akkor sem lettem volna bánatos
Ja és az utobbiak meg kábszeresek
Pedig Petőfi híres még valamiről...de nem jut eszembe...ejjjj...
Azért volt és van.olyan sok belölük, hogy mindenkinek jusdon valami. A zene kb ugyanez.
Szinte az összes költő egy link beteg elme volt
Arany kivétel, meg még biztos akad néhány, de a többség zakkant
Petőfiről sincs jó véleményem..... Az egyetlen épkézláb műve a helység kalapácsa
Egy művész sem dolgozik...ők alkotnak! Nem tudod megérteni őket,nagyrészt zakkantak. Nekik meg mi vagyunk azok...ennyi.
Csak a színét tudjuk...vörös
adi y-onal írjuk onnan tudom,hogy ady utcán van az egyik telephelyem(most éppen bezárva) Igen egy vérbajos kötsög volt akinek egyetlen verse nem volt értelmezhető és tanulható. Arany walesi bárdok-jának 36 versszakát kb. zéró perc alatt tanultam meg a néhány soros ady grófi szérűn-jéhez képest. Himnusz. Az első 4 sorát tudod(ha tudod) még király linda se Hagyjuk ezeket az alapvető műveltségű lózungokat. Neked legyenek büszkeségeid, nekem nem azok. Petőfit kihagytad pár deci borért írt verseket a pilvaxban. eszek a mi nagy büszkeségeink java rész dolgozni nem szerető életművész volt. Tisztelet a kivételnek.
Nem Ady...ADI! Itt Adi!
Nekem a kedvenceim Jean de La Fontaine és Franz Kafka.
Ezt szerintem mindenki levágta, van aki hamarabb mint te. Nagyon jol látni a következményeket, és továbbra is azt gondolom ez inkább valami modernkori hadviselés lesz.
Bár mindig oltunk a diplomáddal, konkrétan senki se tudja miböl van de tuti nem orvos, mérnök vagy jogász.
Hu Adyt rühellem....nélküle el lett volna az irodalom
Én momentán Petöfi (nem a rádio) meg Arany párti voltam.
valószínű mindenki túl fog élni csak még azt nem tudjuk milyen állapotban. Nem az é nyávogásommal van a baj szerintem a te önbizalmad az ami a legjobban ellened fog fordulni. nem látod át a helyzet komolyságát, nyílván nálad még el sem jött. Azt kellene tudni megérteni, hogy minél hosszabb ideig eltart ez a sz.r annál kevesebb fizető képes kereslet marad a gazdaság talparállásához. Ha lecseng az egészségügyi része nagy romot hagy maga után gazdasági részen. Olyan mint fizető képes kereslet nem lesz. ha még valakinek marad valami megtakarítása alapvető cikkekre fogja költeni. Nem rohan az ibuszba befizetni a török rivérára Valószínű a házát sem most akarja felújítattni, az autóját sem lecserélni. Minden azon múlik,hogy hogy tud felállni az ipar és a kereskedelem. Milyen ütemben tud majd megint munkavállalókat alkalmazni akik fizetést fognak kapni és tudnak költeni. vélehtően lassabb folyamat lesz mint az egészségügyi része és igen ez külső segítség(állami beavatkozás) nélkül nem fog menni vagy még sokkal lasabban
Látod hogy nem kell...számolni tudj százig...elég!
Amúgy igaz...nem kell tudni a Honfoglalást...kik voltak a nagy vezéreink,királyaink. Nem kell tudni a szózatot sem ,de a Himnusz is egy faszság.
Vörösmarty meg a többi egy senki,Adi meg szifiliszes buzi.
Vadparasztok...
Büszkeségeink
Megértem hogy nincs rá mindenkinek szüksége. De elég wgy cigányt kiragadni a sorrol és összehasonlitani azzal a korabelivel aki végigjárta a nyolcáltalánost plusz még szerzett valami alapszakmát vagy egy sima érettségit és.máris messziröl láthato a különbség. Pedig a tanultabbnak sincs semmi szüksége azokra magyar matek törin megtanult marhaságokra.
Legalább most lesz mivel megmosdani nekik! Eddig úgyis a szárazság volt a bajuk!
Hát...ez nem a versolvasás és elemzés helye nahh...
"Hétfőtől nem kertészkedni, hanem havat lapátolni fogunk." Ez miért baj?? Legalább nem izzadunk meg!