Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A részecskeszűrő egyben van a dobban a katalizátorral... ezek lettek kitakarítva... a katalizátor oldaláról csak kamerával lehet benézni...
Mar mit nem tudsz?
Őőő...nem tudom ez mi ,de a tiedet!
Akkor nem sok minden történt.....
Nekem itthon a motor, a dpf tisztítás is megvolt, úgyhogy itthon a zombiapokalipszis kompatibilis auto is mondjuk kapott egy új bosal hátsó dobot is, mert az is el volt tömődve.... akkor dob van rajta, mint egy kispolski a dpf ilyen lett a katalizátor és a dpf oldal felől
Pipi a csőd szélén van...a két öreg agyonverné egymást Hajdúszoboszlón a thermálvízben,meg sokan meghaltak koronában. Röviden ennyi
Nnnnna annyi meló volt, hogy nem voltam jelen.... volt valami fontos amiből kimaradtam?
Ez egy jó barom példa volt... az alkalmazottadat meg ki kellene irtani, mert ezek szerint nem alkalmas a társadalmi együttélésre. Veled is lehet némi probléma, ha az ilyen gondolkodással megértő vagy...
Elképzelhető, hogy nehéz idők jönnek, melósra is, igazgatóra is - de amit példát hoztál, az biztosan nem megoldás. Sőt az se, hogy etessük, mert akkor szelíd marad
Elnézést. Javitva: Pszichikai védelmet ad!
Féltégla ellen biztos jó!
Az alap : mikroszálas anyagból legyen , ha már kell. De szerintem pszicikai védelmet ad!
Nálunk a függöny boltos is maszkot varr
Bár nem tudom mennyit véd az ilyen
"Látod, mikor nácultál nem érdekelt, mikor bevallottad, hogy komcsi voltál párttagként " ahogy az ember öregszik okosodik. ezért lesz más nézete a dolgokról. És vannak akiknél ez nem következik be! Látom nyilvántartásod is van dossziékra leosztva!! Örülj neki ,és írjad szorgalmasan, hátha jó lesz majd a bolsiknak, hogy fognak örülni neki! azt viszont tudni szeretném te honnan szeded ezeket? Miért van az, hogy ahogy leírom :zsidó, bolsi, cigány , abban a pillanatban vannak akiknek ez fojtóra esik??! Rosenfeld Manó alias Rákosi Mátyás "vezette" MDP 20 fős Központi Bizottságából 19 fő volt zsidó! Majd 20-an lettek ! És akkor már semmit nem kell mondanom! Én feltettem a véleményemhez a pofámat. Vannak akik ezt szégyellik. Ennyi.!
Úgy látom máshol is hiánycikk a maszk.
Kávéfilterből csinálta 3D nyomtatóval. (amúgy teli van ilyen megoldásokkal most a 3D nyomtatós oldal, csak ez volt a legeredetibb)
https://www.thingiverse.com/th...
Ja csak nem adnak el, szóval nincs.
Talán most majd a kínaiak fognak szállítani.
Majd ha lesz tünete. Amúgy gondolom házi karantént írtak elő.
Index nagyon rá van kattanva erre a tesztelésre.
mert nem a 2 farkú kutyapártra szavaztatok

Ha lenne 40millió teszt, akkor meg lehetne oldani, de nincs. (ugye egy embert 3szor kell tesztelni két hét alatt, hogy ki lehessen rá mondani hogy mentes)
Ez olyan mint az ingyen sör, jó volna, de egyik sem reális alternatíva.
Most ezekkel a cigányokkal mi lesz ? Itt sem lesz király életük, talán nem lesz olyan meleg mint nàluk.
Végre egy jó hír.
OK, legyen neked Origo-s hír: https://www.origo.hu/nagyvilag...
Ezt az indexet már jó lenne ha elfelejtenéd...
angex rég a múlté, textréd huba fehérváron összállt a hádával már rég a webshopja is ott üzemel a hádának még laáátam amikor építették. ha külföldön nem talált volna piacot a robi már azok is kuka lennének. 2018-2019-re 80 %-ot eset a belföldi forgalmazásuk. Háda drága vállfás ruhával foglalkozik. Minél nagyobb egy cég annál jobban érinti ez a krízis. Azt nem tudom, hogy belepusztul-e talán igen talán nem de érzékenyen fogja érinteni az biztos.
Minél kevesebb a teszt annál kevesebb a fertőzött és jó lesz a stat. Több ország is ezt csinálja.