Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy a kormány számára parancsra gyárthasson a szükséges eszközökből a lakosság érdekében. A védelem meg a külső behatások elkerülése végett kell.
nem ilyen ami most van még nem volt krízishelyzet van és nem az országban, nem európában hanem az egész világon. Mire ennek vége olyan mélyen a béka segge alatt leszünk,hogy legfeljebb akkor kapunk levegőt ha onnan szívunk. De látom lassan fogod ezt föl. Szabad országban szabadon éltünk 89-től nagyjából eddig. Hamarosan el kell tudnunk viselni, hogy rendvédelmi szervek fogják a mindennapi életünket szabályozni és nem tehetünk meg mindent amit eddig megtehettünk. Hozzá kell szokni a gondolathoz,hogy a legfontosabb törvényadta jogunk a szabad rendelkezés joga átmenetileg "üzemen kívül lesz helyezve" és államilag korlátozva leszünk a személyes szabadságunkban is. Ezt mindenki máskép fogja tudni megélni. Ez tőlünk idegen az előző rendszert megélt emberekben meg dezsavű érzést fog kelteni. Most jobban megérthető viszont a helyzet. Ez szükségszerű , az meg nem lett volna igazán
Ott majd kialszod magad
Ellenben mindig megtaláltam a fasz jobbikoldalát
Nahh...jó éjt...holnap meló
Sose törekedtem rá
Az nem rang...
Nincs rá szükség az életben se
És nem tudod mégsem a szózatot....
Pláne. Ezért szereltem le honvédként, pedig az én beosztásom also polca a szakaszvezetö volt a katonaság végére.
na ezzel a verselemzésesdivel világból ki tudtak kergetni Ennél értelmetlenebb bárgyú baromság kevés volt a közoktatásban
Aztán szerencsém sem volt volt egy közel a 60 -hoz szűz keresztény tanárnő a 150 centijével és a 100 kilójával. A viccet és a tréfát hírből sem ismerte De baromi áhitatos volt az előadásaiba teljesen beleélte magád mint valami szinpadi műbe. Ott nem volt nevetgélés meg viccelődés,meg visszakérdezgetés ennek a szerencsétlennek az élete volt a verselemzés. Aztán egyszer meguntam, azt meg mertem kérdezni, hogy tanárnő, végül is honnan tetszik ezt tudni,hogy a kedélyállapotát tükrözi ez a sor a másikban meg éppmire gondolt? Előtte sem voltam a szíve csücske aztán utánna meg gyakran nyílt nálam a napló feleléskor
Nem kérnek...parancsolnak
Nem szeretem amikor hatalmi szoval kérnek. A végén kiderül, mégiscsak egy amerikéban bejegyzett részvénytársaság vagyunk
mi most ini egy nyelvet beszélünk
Most ez a divat...nem akarok neveket mondani
Tudsz mondani párat?
hát nekem zakkantak nem büszkeségeim. Esetleg akkor lennének ha én is olyan beállítotságú lennék. azért van ilyen bőven
Gondolod ezt jozan paraszti, tulajdonosi szemlélettel nem fogják belátni? Ehhez kell egy halom hozzánemértö laikus akinek lesz hatalma?
Amugy azok se fognak a falnak menni ettöl a segitségtöl, de ök az elsök, valahigy huzni kell amig a többi rájön hogy itt a világvége
A kormány eldönti hogy most immunerősítő gyógyszer kell 100000 db ,akkor ők felügyelik a gyártást. Illetve betartatják a tilalmakat ha kell.
Annyi nincs, ha véletlen közgázra jártál akkor tudhatnád.
akkor mér vágod azt a fejemhez,hogy elvárom az állami segítséget ha ezt te ennyire levágtad? ha a taxis, a vendéglátós meg a szállodás is megkapja szerintem joggal elvárhatja az a kkv is aki a munkavállalók 70 %át alkalmazza
Mondjuk azt se tudtam, van honvédségünk. Pláne ennyi. Állitolag az utcákra is jut.
Most nincs.
De ha lesz,akkor átmennek oda!
Nana...az a fű minőségétől nagyban függ!
És nincs árviz?